Wanneer de stierenvechter een koekje van eigen deeg krijgt

We zien het niet vaak. Een stier die ook eens weet te winnen van een stierenvechter. Dat het toch gebeurd bewees de stier die de Mexicaanse  stierenvechter Antonio Romero eens grondig onder handen nam. Wie zijn kont brandt, moet op blaren zitten. Of toch iets wat er op lijkt dan..

Hoe zwaar de verwondingen van deze slager ook mogen zijn, een glimlach, of meer, valt niet te onderdrukken. We wensen Romero veel plezier toe met zijn toekomstige stoma, aangezien de stier toch maar even het gaatje wist te vinden en 30 hele centimeters wist door te dringen!

Doorgaan tot het gaatje krijgt ineens een hele andere invulling.

Viva el toro zeg maar! 

Profielfoto van Rick

Rick

Geboren Groninger met uiteenlopende interesses en webmaster/uitvinder van Dulcet.nl. Beving bestendig en een speciale interesse in het “nuts & bolts” aspect van het ufo fenomeen. Geen gelover in alle debiele “rand-verschijnselen” rondom het ufo fenomeen, zoals graancirkels, abductions of zelfs maar ET’s die crashen bij bosjes en vrolijk rondlopen op aarde! Kritische blik op onze alternatieve “collega’s” die keer op keer in staat blijken van iedere mug een complot weten te maken. Of erger, met de gezondheid van hun bezoekers spelen.

Eén gedachte over “Wanneer de stierenvechter een koekje van eigen deeg krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar werkbalk