Redactie

Dulcet.nl is in Januari 2017 (opnieuw) gestart en onderstaand is de actuele lijst met auteurs en beheerders tot nu toe.

Profielfoto van Rick
Rick Geboren Groninger met uiteenlopende interesses en webmaster/uitvinder van Dulcet.nl. Beving bestendig en een speciale interesse in het “nuts & bolts” aspect van het ufo fenomeen. Geen gelover in alle debiele “rand-verschijnselen” rondom het ufo fenomeen, zoals graancirkels, abductions of zelfs maar ET’s die crashen bij bosjes en vrolijk rondlopen op aarde!
Kritische blik op onze alternatieve “collega’s” die keer op keer in staat blijken van iedere mug een complot weten te maken. Of erger, met de gezondheid van hun bezoekers spelen.

Profielfoto van paps
paps Nuchtere Drent. Open geest. Warm hart. Oprechte interesse in ufo's, schaken en sterrenkunde. Liefhebber van single malt scotch.

Gezocht:

Voor de website zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe auteurs. 

We zijn op zoek naar auteurs met een interesse in een of meer onderwerpen welke op Dulcet.nl aan de orde komen. We zoeken mensen met een kritische kijk op diverse onderwerpen. Mensen voor wie de feiten spreken, en geloven in en overtuigt zijn van niet de boventoon voert. Wanneer u artikelen kunt en wilt schrijven die passen bij de Dulcet.nl website, dan bent u van harte welkom!

Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht tot niks! 

Niet gezocht:

We zoeken geen mensen die verregaande overtuiging aanhangen in bepaalde onderwerpen waar geen enkel bewijs voor geleverd kan worden. Geen complotters, geen “aliens”op aarde en dergelijke zaken. We zoeken mensen met een nuchtere, heldere, feitelijke en kritische kijk op de onderwerpen die op deze website aan bod komen.

Wanneer het je leuk lijkt deel uit te maken van Dulcet.nl en hier geregeld een bijdrage aan zou willen leveren, neem dan contact met ons op! U bent van harte welkom.

 

Spring naar werkbalk