Database ging poof

In de nacht van Vrijdag op Zaterdag besloot de webserver om gehakt te maken van de database. Uiteraard is iets dergelijks in het weekend het ideale tijdstip om te gebeuren, en heeft het een beetje tijd gekost om te concluderen dat de database ook niet meer terug komt. Gelukkig was daar de backup. Met één nadeel…

De backup is 5 dagen oud. Dit houdt dus in dat er enkele artikelen missen, en all bijdragen door gebruikers van de afgelopen 5 dagen nu geschiedenis zijn. De artikelen worden snel terug gezet, en mocht je de aandrang hebben om ook je bijdrage weer toe te voegen: Graag!

Exuses voor het ongemak.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
herman50

maar t is wel schrikke

Account
Inloggen of Account maken
Meest Gelezen
Laatste Artikelen
Ook Interessant
Rubrieken