Database ging poof

In de nacht van Vrijdag op Zaterdag besloot de webserver om gehakt te maken van de database. Uiteraard is iets dergelijks in het weekend het ideale tijdstip om te gebeuren, en heeft het een beetje tijd gekost om te concluderen dat de database ook niet meer terug komt. Gelukkig was daar de backup. Met één nadeel…

De backup is 5 dagen oud. Dit houdt dus in dat er enkele artikelen missen, en all bijdragen door gebruikers van de afgelopen 5 dagen nu geschiedenis zijn. De artikelen worden snel terug gezet, en mocht je de aandrang hebben om ook je bijdrage weer toe te voegen: Graag!

Exuses voor het ongemak.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/03/12/database-ging-poof/

3 reacties

  1. Shit happens….

  2. maar t is wel schrikke

    1. Gelukkig is er nu een regelmatige backup, dus erg veel zal er nooit verloren gaan 🙂

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: