The Mind of the Universe

De onvolprezen Robbert Dijkgraaf maakte de TV serie The Mind of the Universe, vanaf vandaag te zien op NPO2 om 21.10 uur. In deze wetenschappelijke documentaireserie wordt getoond dat de kennis van de mens om de bouwstenen van de natuur te herschikken zodanig is toegenomen dat wij nu zelf in staat zijn om te kunnen scheppen. De kracht van de natuur heeft ons geschapen en wij versnellen nu de scheppende kracht. Dat roept natuurlijk ook allerlei vragen op zoals: Moeten we ook alles doen wat we kunnen? De eerste trailer in Nederlands, de tweede is eigenlijk mooier en in het Engels. Vanavond dus kijken om 21.10 uur. En oordeel zelf.

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Account
Inloggen of Account maken
Meest Gelezen
Laatste Artikelen
Ook Interessant
Rubrieken