[BLOG] MH17 minkunkels

Hanina Ajarai.. Wie kende die naam al? Ik niet in ieder geval, Nu wel! Zij vond de MH17 ramp niet zo erg, en moest dat dan toch even delen met de rest van de wereld.

Alsof het niet al erg genoeg was dat complot idioten nabestaanden van de slachtoffers persoonlijk lastig vielen, en open en bloot de meest walgelijke hersenspinsels loslieten op de argeloze lezers, doet mevrouw Ajarai nog even fijntjes nog eens even wat zout in de, nog steeds open, wonden wrijven.

Hoe kan zo’n kut dat ook in haar hoofd halen. Of dan het Algemeen Dagblad.. Waarom plaats je het eigenlijk? Of gooien we het dan maar op de vrijheid om te schrijven wat ze willen, die columnisten van jullie? Sommige dingen horen niet geschreven te worden, en zeker niet in een “gerenommeerde” krant.

Er had toch iemand moeten zijn die zich afvroeg van moeten we dit wel plaatsen.

Maar goed, Nederland is een vrij land en hier mogen we zeggen en denken wat we willen… Tot een grens, want er zijn dingen die je alleen maar mag denken. Zoals haat zaaien of discriminatie. Mensen willens en wetens kwetsen is dan weer niet verboden, en is ook lastig te verbieden.

Maar kom op, dat wil niet zeggen dat ook alles gezegd moet worden. Zeker niet zoiets. Shame on You, AD. En ontslag voor deze trut met een emotionele afwijking, zou ik zeggen..

Zo goed als iedereen herinnert zich de beelden nog wel. De ene doodskist na de andere die werden ingevlogen en vervolgens in een lange stoet werden “weggebracht”. En ineens bleek maar weer dat dit soort dingen helemaal geen onderscheid maakt tussen huidskleuren, religie of wat dan ook. Iedereen was even dood en de kisten waren allemaal hetzelfde.

Wie niet geraakt werd door die beelden moet toch wel een emotioneel probleem hebben, lijkt me zo, mevrouw Hanina Ajarai..

Mevrouw Hanina Ajarai kreeg ook op de nationale tv nog even kans haar verhaal te doen, en dat maakte het er ook al niet beter op. In plaats van diep door het stof te gaan, moest ze nog even benadrukken dat het haar persoonlijke “zoektocht” was.

Nou, hou het dan ook voor je zelf, minkunkel, denk ik dan.

Maar nee. Kijk en huiver, maar let vooral op de blikken van Olaf Koens! Als die konden doden, was mevrouw Hanina Ajarai daar ter plekke ook getroffen door een Buk raket en in rook opgegaan.

Kortom, denk wat je wil, maar als je een greintje fatsoen in je donder hebt, dan hoef je niet alles te zeggen en zeker niet wanneer je al van te voren kunt weten dat er een hoop mensen geraakt en geschoffeerd worden omdat JIJ een emotioneel probleem hebt. Een psychiater was de enige en juiste gang van zaken geweest in dit geval.

Maar goed, dan is het ook wel weer leuk om te zien dat weer een andere columnist van het AD ook niet zo blij was met de gang van zaken.. Angela de Jong dus. Zij bood haar excuses aan voor wat haar collega op gang bracht. http://www.ad.nl/show/mijn-excuses-voor-hanina

Goed bedoeld, maar de enige die door het stof moet is toch collega Hanina!

Ga jullie schamen! Hanina voor haar gebrek aan medeleven en fatsoen, het AD voor het feit zich überhaupt te lenen aan dit soort walgelijke “columnisten”.
Je zou verwachten dat de vrijheid voor een columnist te schrijven wat je wil toch in ieder geval wel een beetje in lijn valt met het medium waar je voor schrijft. Volgens mij heeft het AD met dit ineens een hoop zieltjes gewonnen voor de PVV ook!

Triest…

http://www.ad.nl/nieuws/nouri-vs-mh17

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
paps

Wat een onvolwassen huppelkut… ze denkt inderdaad dat elke gedachtescheet geventileerd mag worden… ze plaatst zichzelf buiten de realiteit en maakt haar eigen kleine stukje zó veel belangrijker dan het grote geheel dat het eng egoïstisch is…

Vailixi

Wat een k*t

Hou het voor je en plaats dat niet een column!

herman50

helemaal mee eens , heb na al het gekrakeel aan AD mailtje gestuurd met vraag hoe het mogelijk is dat dit door de sceening heen is gekomen, als eind redacteur kun je toch zeggen alles leuk maar dit gaat te ver,…. later heb ik begrepen dat de 2 ´orginele´ redacteuren die dit beslissen op vacantie waren en de vervanger het waarschijnlijk te druk had en er z´n zegen aan gegeven …<mooie kul natuurlijk om je eigen staraatje schoon te vegen > ,, máár dan ga ik weer verder , hoe haal je het in je botte kop om dat mens… Lees verder »

Anoniem

Na al die jaren is er nog steeds niet officieel een dader aangewezen die verantwoordelijk is voor de aanslag op de MH17.

Op sateliet beelden is te zien hoe een gevechtsvliegtuig een raket afvuurd op de MH17:

http://imgur.com/a/RzdMW

 

 

paps

Uit de brokstukken van de MH17 komt duidelijk naar voren dat het vliegtuig geraakt is aan de linker voorzijde. Lijkt me sterk om dan vanaf rechtsachter een voltreffer om linksvoor te plaatsten. Bovendien zijn er fragmenten van een verouderd type BUK raket gevonden in het vliegtuigwrak.

Deze nepfoto is een smerig staaltje desinformatie van de Russen.

herman50

bedankt Paps, heb gisteren ook -met een liniaal- de ´richting ´ nagegaan van de raket en die komt idd uit áchter de cockpit van dit vliegtuig , kan me half herinneren dat er toch ook gesproken is dat de raket van de grónd is afgevuurd dus hoe komen ze nou dan aan een vliegtuig?

Account
Inloggen of Account maken
Meest Gelezen
Laatste Artikelen
Ook Interessant
Rubrieken