Activiteiten

 • Eugene Holmes is geregistreerd lid geworden 3 maanden geleden

 • Catootje is geregistreerd lid geworden 4 maanden, 1 week geleden

 • net het filmpje bekeken,maar zodra ik het woord FOX zag hoefde het verder niet meer -toch wel gedaan- het is en zal voorlopig onbegrijpenlijk blijven maar laat iedereen kin de waarde waar hi is fijne dag nog 😉

 • moge, ja maar blijft ik zitte met het een deel uit de docu met -dan generaal- Eisenhouwer die de bevolking van nabijgelegen stadje ´verplichte´ te gaan kijken water was gedaan op die plek , je zag de lijken en verbrandingsoven…   Read more»

 • nou dan heeft ie wel lef, waar kijk je dan naar op Discvovery en Nation. Geografic ,, WW2 met de gas ovens ,,arbeit maakt vrij ,, nouje domme figuren zijn er altikjd geweest fojne dag nog 😉 

 • nou dan heeft ie wel lef, waar kijk je dan naar op Discvovery en Nation. Geografic ,, WW2 met de gas ovens ,,arbeit maakt vrij ,, nouje domme figuren zijn er altikjd geweest fojne dag nog 😉 

 • Een korte mededeling tussendoor 🙂 Wegens privé omstandigheden zijn dingen er helaas wat bij ingeschoten. De website zal echter gewoon blijven bestaan en binnenkort ook weer wat geactualiseerd worden.Iedereen is ook nog steeds vrij zijn, of haar, ding te doen!

 • Persoonlijk vind ik het prachtig: de felrode Tesla Roadster die Elon Musk de ruimte inschoot als fraai eerbetoon aan de menselijke kennis en kunde. Zeurpieten hebben het over verspilling van energie en materialen […]

 • Hoe verder de wetenschap vordert, hoe meer dat ten koste gaat van het behoudende gedachtegoed van de conservatieve geesten. De Sceptici. Hun eeuwenlange bestaan hebben ze te danken aan het neersabelen van alles […]

  •  

   Tja als je de hele tijd oogkleppen op houdt dan zie je ook niet meer.

   Wat dat betreft zijn sceptici net fanatieke religieuzen, er bestaat alleen hun waarheid en niets meer. Als iedereen zo’n instelling zou hebben wordt er ook niets meer uitgevonden.

   Ik ben blij dat ik een ‘open mind’ heb en niet zo bekrompen ben als die sceptici.

  • Precies.

   “DE” skeptici, alsof het een eeuwenoud genootschap betreft dat eeuwenlang consequent de verkeerde opstelling kiest. Ik mis overigens dat stoomtreinen de melk van koeien zouden verzuren en dat de mens niet tegen dergelijke snelheden bestand was.
   En pijnlijk dat uitgerekend op deze site de mythe van Galileo nog steeds voortleeft.

   Jammer, smetje voor Dulcet.

  • Galileo is een domme fout, dat geef ik bij deze eerlijk toe.

   Wat betreft de Sceptici, die zijn inderdaad nooit lid van een vereniging geweest, of een Genootschap van Sceptisch Geesten of iets dergelijks.

   Het gaat er natuurlijk om dat mensen die roepen dat iets niet mogelijk is steeds vaker en sneller geconfronteerd worden met de wetenschap die dat onderuit haalt.

   Ik zelf bijvoorbeeld heb tien jaar geleden nog geroepen dat een Tesla nooit door de ruimte zou zweven en tja…

    

   • Het moet dus zijn dat “er altijd wel mensen zijn die roepen dat iets niet kan wat later blijkt wel te kunnen”, maar ja, dat zijn niet per definitie sceptici.

    Maar skeptici zitten meer op de lijn “het kon niet, het kan niet, want er is geen bewijs of plausibele theorie”. Zie kwakzalverij, homeopathie

  • Ja maar dat de wereld of mensen zo zouden veranderen wist je ook niet dus oke

  • hoe komt het dat iets dat 12 uur later is geschreven er wel staat en ik niet , vind ik vreemd heel vreemd

  • je zult van goeie huize moeten komen om nu nog als scepticus het vol te houden, als je steeds maar zegt wat ik juist vindt is het ware … ben je toch wat bekrompen bezig

 • Dat de Aarde niet plat is, is een gegeven. Toch denken steeds meer mensen dat dat niet zo is en is de vreemde situatie ontstaan dat het zelfs uitgelegd moet worden waarom de Aarde zelfs niet plat kan […]

  • éérlijk?,, gaat effe fietse ,, nou dan zijn we al heel wat jaren voor de gek gehoude .. dus Antartica bestaat ook niet , <wat de Nazi´s daar zochten is flauwekul> ,, satelieten die óm de aarde vliegen zijn sprookjes en opnames van astronauten  van ons wereldje – het ronde- is ook fake ….  de holle aarde bestaat ook niet -áls hij zou bestaan- ,,   oke tuurlijk …zou zeggen fijne dag nog 😉

  • Op Nieuwskoerier is toch een lange “discussie” ontstaan: https://www.nieuwskoerier.nl/news/232497-de-aarde-is-niet-plat-en-dit-is-waarom-niet

   Wat me opvalt is dat er hier ook mensen zijn die een platte aarde willen verdedigen. Al snap ik niet zo goed waarom.

  • Als de aarde plat zou zijn dan zou je ook niet een reis om de wereld kunnen maken 😉

   • Of een gat in de Ozonlaag 🙂 Geen Zuidpool, geen gat…

    Ik denk dat met een beetje bomen je zo nog een leuke lijst met “tegenstrijdigheden” hebt. Het is een raar idee dat zoveel mensen meegaan met dit soort onzin. Aan de andere kant, als je je beseft hoeveel mensen een, of meer, complotten voor zoete koek slikken dan valt het misschien nog wel mee. Deze is dan min of meer onschadelijk. Maar bij anti vaxxers bijvoorbeeld, is het het zelfde principe. En dat kost levens.

  • Tja, het lijkt mij dat er te veel om op te noemen is aan argumenten tegen een platte aarde. Het werkt hetzelfde als iedere “samenzweringstheorie”. De werkwijze is keer op keer hetzelfde. Tegen beter weten in ook..

    

  • Wat was er mis met mijn reactie dat hij niet geplaatst werd?

  • Ik heb nog steeds geen verklaring gezien hoe je binnen pakweg 12 uur van Santiago naar Sydney kunt vliegen met een passagiersvliegtuig dat 800km/u vliegt, zonder over Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Azië te vliegen.

   Ook klopt een vlucht van oost naar west over Australië niet meer, die zou veel langer moeten duren op die “pannekoek” die aan de zijden enorm uitgerekt wordt.

   Maar een platte aarde waar je overal rechtop kunt lopen in plaats van naar het middelpunt getrokken te worden, is sowieso strijdig met alle natuurwetten.
   Er is gewoon een god nodig om de platte aarde in stand te houden, en als je toch een god tot je beschikking hebt, dan is dat voor die god natuurlijk een fluitje van een cent om in onze winter de zuidelijke met een schijnwerper te verlichten en óók de complete “ijsrand”.

   P.S. Een zeilreis om de wereld houdt in dat je uit Europa naar Antarctica zeilt, om Antarctica heen, en weer terug naar Europa. Stel je dat voor op de platte aarde, welk een gigantische afstand dat zou worden langs die ijsrand.

  • Deze website is dood.

 • Koude-oorlog gevoelens herleven met het voornemen van het Amerikaanse CDC (Center for Disease Control) om later deze maand afgevaardigden van de overheid en lokale overheden voor te lichten over hoe zich voor te […]

 • Wilde seksfeesten met prominente Belgen in de jaren 70. Met drank, drugs, minderjarigen,  (zelf)moorden en een mogelijke link naar de Bende van Nijvel.

  Gisteren verscheen in het Vlaamse dagblad “Het la […]

  • Vieze zaakjes daar in België, Dutroux heeft ook altijd gezegd dat deel uitmaakte van een Europees pedofilienetwerk, bestaande uit onder meer politiemensen, zakenmensen, doktoren en zelfs hooggeplaatste Belgische politici.

   https://www.ad.nl/buitenland/autopsiefoto-s-dutroux-slachtoffers-veroorzaken-opschudding-in-belgie~abb12cf7/

   Vraag me af of hier in Nederland dat ook niet zo is, zoals bijvoorbeeld met Joris Demmink.

   https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

   • Tja, Demmink. Daar hebben zoveel idioten zicht met zoveel onzin op gestort dat feit van fictie scheiden wel heel erg lastig is geworden. Dutroux was al een tijd na deze beerput. Maar goed, dat wil niet zeggen dat dat ook niet wat meer speelde.

    Maar wat ik zelf eigenlijk nooit zo goed begrijp is waarom het dan schijnbaar voor zoveel volwassen kerels kinderen zo interessant zijn op seksueel gebied. In het “oude” Rome was het zelfs min of meer gangbaar, als ik me niet vergis. Dus het gaat toch ook wel heel erg ver terug. Ik heb het idee dat pedofilie een veel groter probleem is dan wordt gedacht.

     

    • Van de Romeinen weet ik het niet, maar wel van de oude Grieken.

     Daar hadden ze vaak kleine jochies voor de seks, maar die mochten ze niet penetreren dus deden ze het tussen de benen. Tenminste zoiets heb ik ooit gehoord.

     • Hoe dan ook, het komt door de hele geschiedenis toch schokkend veel voor wel. Schijnbaar zijn jonge kinderen dan toch seksueel aantrekkelijk voor een hoop mannen. Ik vraag me af hoe dat dan bij vrouwen zit.

      Zou er ooit onderzoek gedaan zijn naar het waarom kinderen voor zoveel volwassenen seksueel aantrekkelijk zijn?

  • Het is ok. De site zal gewoon blijven bestaan en ook best weer aangevuld en geupdate worden.

 • Wie had gehoopt dat Trump het nieuwe jaar zou aangrijpen om zich dan eindelijk ook eens als een president te gedragen kwam bedrogen uit. Het belooft allemaal niet veel goeds.

  Met de komst verleden jaar van […]

 • Ooit een kerstdiner gehad die je niet te pruimen vond? Je vrouw/vriendin/man/vriend/whatever  kan sowieso niet koken?
  Wees blij! Want het kan nog veel erger.

  Onder het motto “koken met je mond” presteert […]

 • Richard is geregistreerd lid geworden 1 jaar, 4 maanden geleden

 • Niet een erg populair onderwerp, maar wel een die nogal wat gevolgen kan hebben. Hoe serieus moeten we het onderwerp nemen?

  Wereldwijd, behalve in Nederland, nog steeds in het nieuws. De onthulling dat […]

  • Mooie opsomming van de stand van zaken van de afgelopen 70 jaar.

   Nog de moeite waard te noemen is

   -dat Frankrijk ooit het Cometa rapport ontvangen heeft.

   – dat voormalig senator Fyve Symington van Arizona erkend heeft dat de flares een onzin verklaring was en dat hij zich met terugwerkende kracht schaamt voor het niet serieus nemen van deze gebeurtenis.

   – dat Ufo’s ook regelmatig op radarschermen verschijnen (o.a. België)

   – dat wij van Dulcet tot geen van beide kampen behoren. Wij zijn niet vooringenomen.

   Goede jaarwisseling allemaal, en blijf naar boven kijken.

   😉

   gr

   Erwin Noorman

    

  • bedankt en ook voor jullie het zelfde , fijn 2018,,,,,,,,,,,, Herman 😉

  • Dat de nazi’s bepaalde experimenten hebben uitgevoerd hoeft natuurlijk geen verklaring te zijn voor álle ufo-waarnemingen van de afgelopen jaren. En hoeft ook zeker niet te “bewijzen” dat ufo’s geen buitenaardse afkomst kunnen hebben.

   Persoonlijk denk ik dat Nazi-ufo’s vooral thuishoren in de categorie “fictie”.

  • Nee, maar ontkennen heeft eigenlijk ook niet zoveel zin. Hoe ontken je feiten zonder je zelf te diskwalificeren?

    

  • Dat mag jij wel vinden ja. Ik vind dat de categorie “Mogelijk Buitenaards” geen fictie is. Ook niet bewezen maar gelet op de oneindige hoeveelheid planeten is de kans dat elders leven voorkomt niet onmogelijk. Alleen onze eigen Melkweg heeft al 100 miljard planeten en er zijn miljarden sterrenstelsels.

   Maar alles wat niet beween is, is nog steeds fictie. Buitenaardse ufo’s dus ook.

 • Dat denken 16,4 MILJOEN volwassen Amerikanen in ieder geval. En daar blijft het niet bij.

  16.4 miljoen is een toch zo’n 7% van de Amerikaanse bevolking die werkelijk denkt dat chocolademelk zo uit bruine k […]

 • Horrorfilms zijn tegenwoordig levensecht. Maar de natuur kan het nog veel beter.

  Roman Fedortsov, een Russische visser nabij Moermansk, deelt op Instagram al een tijdje wat hij aan bijzonders in zijn netten […]

 • Nee, je neus, oren en alles beneden je navel is niet geschapen voor huis, tuin en keuken objecten. Meestal gaat het goed. Maar als het fout gaat is het verdomd lollig.

  Lollig voor iedereen behalve het […]

 • Althans, dat beweert de gewezen leider van het recente onderzoek naar ufo’s door het Pentagon. De bewijzen zijn echter toch nog niet geleverd.

  Op de valreep voor kerst deed de opgestapte leider van het on […]

  • Ook net een raar interview op Fox met de piloten van het vliegtuig dat de bekende beelden heeft gemaakt. Ik denk dat beide piloten zich toch wel even onbehaaglijk hebben gevoeld door de manier van interviewen en opmerkingen. En ook nog even Trump er bij slepen 🙂

  • Och Jezus, wat doet Fox idioot ……

   Beginnen met een raar muziekje, dan een stel mafketels opvoeren die claimen ontvoerd te zijn naar de maan en dan serieus de betrokken piloten interviewen…….

   De piloten zelf doen het goed. Geven een goed verslag.

   Enige goede vraag die de interviewer stelt is “Heb je het aan je baas gerapporteerd?”

   Piloot zegt ook: “We have been tracking them for weeks…”

   Dat wist ik nog niet.

    

  • Overigens, de bijtende commentaren zijn niet van de lucht:
   Todd Crawford

   Todd Crawford 15 uur geleden

   This news caster is a blight on the face of real journalism.

   5

   A Jelltone

   A Jelltone 17 uur geleden

   Watters is a Jackwad… Such condescending disrespect for highly trained fighter pilots.

   10

   Edward Hands

   Edward Hands 20 uur geleden

   MSM reporters are not prepared to investigate this issue

   9

   Paul Dack

   Paul Dack 20 uur geleden

   This reporter is a straight jackass. He’s treating Navy pilots like that crazy ass lady he interviewed. What a douchebag.

   3

   michael jordan

   michael jordan 20 uur geleden

   Watters is a dumb ass lol

   • Buitenaards bezoek aan de aarde is geen sprookje, aldus Luis Elizondo. Let wel: het gaat hier niet om een gek, maar wel om het voormalige hoofd van het geheime Amerikaanse programma naar buitenaards leven. Volgens Elizondo is het bestaan van uiterst geavanceerde ongeïdentificeerde vliegtuigen bewezen “voorbij alle redelijke twijfel”.

    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171225_03266338

    Ik had al eerder ergens gelezen dat Fox News op deze manier “bezig” was wat dit betreft. Rare reactie en manier van interviewen inderdaad.

  • Nu schrijft een van de kijkers daar het volgende:

   Ask the pilots about the data on the video. At 25,000 feet, temperatures in November are near 50 below zero. Infrared sees white means heat signature in those temperatures. It is 40 feet across. When switching to visual camera, we see radiant energy or ionizing light. This is daytime. It does not look like a reflection due to the radiance being uniform whereas reflections are spot point. There are no wings or heat exhaust. The current speed of the pursuit needs to be noted then the last second sudden escape velocity of the UFO. No craft or missile can structurally survive a sudden drop for 80,000 feet down to sea level and stop on a dime. That would cause an implosion of the structure of the craft due to massive G forces. It has to be cancelling out gravity in order to do this. Only a craft at Zero mass equivalent could do this. No pilot could survive being spam in a can unless the pilots were also at zero mass. Sudden accelerations are the same: the g forces are too immense for a structure to survive let alone pilots so we have to consider a gravity cancellation down to near zero mass. The UFO in the video behaves a bit like a gyroscop.

   Hij beschrijft data die ik niet weet. Geen idee hoe hij hier aan komt.

   • Nee, dat is ook nieuw voor mij. Maar goed, ik struin ook niet alles af 🙂 Toch moet je je wel beseffen dat er eigenlijk nog helemaal niks meer bekend geworden is. Geen zaken, feiten of conclusies. Op zich kun je je ook over dat feit afvragen waarom dat is.

    Als het een flut onderzoek geweest is voortgekomen uit een persoonlijke interesse van een senator, zou je toch denken dat het Pentagon vijf jaar later, na toch gewoon te erkennen dat het onderzoek er was, gewoon zou zeggen van kijk, dit is onderzocht en dit zijn de conclusies. Niks aan de hand dus. Maar nee, wat het onderzoek dan ook geweest mag zijn, het is toch nog wel steeds geheim.

    En dus zijn we nog steeds op het punt waar we al sinds Bluebook zijn. Geen steek verder.

    Wat Elizondo allemaal beweert is natuurlijk wel interessant. Hij was immers de leider van het onderzoek. Maar met beweringen alleen kom je er niet meer. Tijd voor de bewijzen dus. Ik ben benieuwd of dat ook gaat komen dit keer.

   • “It has to be cancelling out gravity”

    Nee, toch? De massa moet verdwijnen, de “traagheid”.
    Ver buiten een zwaartekrachtveld zoals dat vlak boven het aardoppervlak spelen dezelfde problemen dat iets met massa zich verzet tegen richtingveranderingen.

    • Ik vind dat gegoochel met natuurwetten ook lastig. Waar zo’n “ding” eventueel ook vandaan mag komen, de natuurwetten gelden voor alles en iedereen.

     Tijd voor meer details 🙂

  • Tja… is een opname van een object, gemaakt door een betrouwbare instantie, gestaafd door betrouwbare piloten, die manoeuvres uithaalt die onmogelijk zijn…… niet voldoende..?

   Wat moet er nog meer aangeleverd worden?

   • Nee, dat is bij lange na niet voldoende 🙂 Als dit alles is wat dat hele onderzoek heeft opgeleverd, dan ben ik toch echt niet onder de indruk. Dit soort voorvallen kennen we al decennia lang. Het enige verschil is dat het nu wel officieel erkend werd.

    Waar het nu om gaat is dat er een onderzoek geweest zou zijn waarbij onderzoekers ook op de een of andere manier onderdelen van die objecten in handen gekregen zouden hebben. Ook metaal met een onbekende legering en eigenschappen. Zelfs fysieke invloed op getuigen zou zijn onderzocht. Dan denk ik niet dat enkel die beelden genoeg zijn.

    Wat er dus nog meer aangeleverd moet worden is wat wordt geclaimd onderzocht te zijn. De tijd voor alleen beweringen alleen is, wat mij betreft, toch wel al lang voorbij.

    Als dit soort objecten bewezen niet van deze planeet komen, dan is dat het grootste nieuws in decennia en belangrijk voor iedereen. Dus dan denk ik niet dat je van alles kan beweren en alleen met beelden van een vreemd onverklaard object kan komen. We hebben in 2004 al eens gezien (Mexico) dat iets wat eerst niet te verklaren leek ineens een stompzinnig simpele verklaring had.

    Al denk ik persoonlijk niet dat dat nu ook zo is. Maar toch is het niet genoeg om alles wat is beweerd ook als bewezen aan te nemen.

     

  • Overigens, ook bij MSNBC hanteren ze dezelfde aanpak van lacherigheid. Beginnen met Star Wars….. en een giechelende presentatrice. Belachelijk.

   Wat me ook hier weer opvalt is dat de mensen die kijken niet mild zijn in hun commentaar over deze infantiele aanpak.
   Tino

   Tino 2 dagen geleden

   Well the laughter of this beautiful bunch of media twonks only exemplifies their pig ignorance. It’s these that will scream the loudest when the real shit hits.

   11

   felinefanII

   felinefanII 2 dagen geleden

   Who are these idiots? TV puppets as always talking down to their audience, treating the viewers like kids when they’re the biggest clowning actors around.

   13

   Interview with E.D. (Extra Dimensionals)

   Interview with E.D. (Extra Dimensionals) 2 dagen geleden

   Disclosure has already happened. With more than 30 hours of testimony and over 40 witness (mostly) ex govt and military The Citizen Hearing on Disclosure is the most conclusive body of evidence on the UFO/ET subject to date. http://www.citizenhearing.org/

   3

   John Doe

   John Doe 2 dagen geleden

   Horrible panel. Thanks for the uploads. You should get the George Knapp I-Team ones up here, if possible

   5

   Jason Pope

   Jason Pope 2 dagen geleden

   Their little world is about to be turned upside down. Let’s see if they’ll be laughing then.

   2

   howard freeland

   howard freeland 2 dagen geleden

   Why don’t they take this seriously?

  • Tja, allemaal leuk dat gespeculeer. Maar piloten kijken uiteraard niet alleen naar beelden en vooral ook om zich heen. Daarnaast mag je er toch ook wel een klein beetje vertrouwen in hebben dat piloten en onderzoekers dat soort dingen ook zelf wel bedacht hebben voor ze iets als bijzonder bestempelen.

   We hebben dan wel de beelden, maar lang niet alle info. In de video wordt bv ook gesproken over meer dan dit ene object en waren deze objecten al eerder opgemerkt maar waren er ditmaal wel F18’s de lucht om ze ook te onderscheppen. Het is interessant te zien hoe zoveel mensen al van alles menen te weten (aan beide zijden van de weegschaal) en uit hetzelfde beetje informatie zoveel tegenstrijdige conclusies uit weten te trekken.

   Het blijft een lastig onderwerp. Dat zie je wel in de media die zich er al helemaal geen raad mee weet.

   Voor “we” verzanden in welles/nietes discussies is het misschien eens beter dat de echte geïnteresseerden zich eens wat onthouden van allerlei conclusies en speculatie en ook even tijd nemen om af te wachten of en wat voor info er nog komt. Blijft altijd nog tijd genoeg om af te branden/op te hemelen.

   Wat ik me ook bedacht nog.. Als het onderzoek een soort van “hobby project” is geweest, wat valt er dan geheim te houden door het Pentagon. Deel de info en heel de wereld kan oordelen.

  • De mensen op Metabunk hebben er meer verstand van dan ik. Vooral administrator Mick West is technisch goed onderlegd en kan het bovendien goed uitleggen.

   Ben benieuwd wat ze hier verder van maken.

   Als mocht blijken dat de USA Navy min of meer blundert met de footage door te melden dat ze niet weten wat ze gezien hebben… en een website zoals Metabunk kan het wél verklaren…. wauw. Dan staan ze goed voor schut.

   Maar goed, ik hoop dat er meer data vrijgegeven wordt. Er zal toch ook wel met normale film opgenomen zijn? Dat je het object in het echt kunt zien ipv in IR. Zeker als een piloot tussen neus en lippen door meldt dat ze “al weken achter ze aan zitten”.

  • *Zucht*…….

    

   Via via vernam ik overigens dat Paul Harmans weer actief is.

   http://ufowijzer.nl/

   • De vraag die dan bij mij opkomt is: Waarom? 🙂

    Zijn opvattingen wat ufo’s betreft zijn aardig ruimer geworden. Om het netjes te zeggen. Ieder zijn eigen, maar persoonlijk vind ik dat wel jammer.

  • Overal, behalve in Nederland, blijft het toch wel wat in het nieuws hangen.

   http://www.humo.be/actua/385987/10-dingen-die-u-moet-weten-over-ufos

    

 • Meer laden

Permanente koppeling naar dit artikel: