Activiteiten

 • Draait er een buitenaardse satelliet rond de aarde en verbergt Nasa de waarheid, of is het toch allemaal een stuk simpeler?

  Door de geschiedenis heen werd Nasa nogal eens beschuldigd van het achterhouden en […]

  • Leuk stuk!

    

  • Vond het altijd al een rare foto, maar wel leuk om te lezen dat het hele verhaal al 80 jaar oud is.

   • Ja, het is ook een rare foto. Ik heb het ook wel vaker eens goed bekeken en kon er nooit wijs uit worden. Maar nu ik het dan toch eens uitgezocht heb weet ik nu ook eindelijk wat het is. Een stuk isolatie 🙂 …

    Stond al een tijdje op mijn todo list..

 • Zo stond er ooit eens op een muur gekalkt. Een beter voorbeeld van hoe dom racisme is kan je je nauwelijks voorstellen. De muur van toen is vervangen door Social Media, en die doet maar weinig aan het aanpakken […]

  • Ik vermoed dat of de comments gesloten worden, of de hele bijdrage verwijderd gaat worden..

   https://www.nieuwskoerier.nl/news/216667-alle-turken-terug-naar-marokko

  • Een pareltje…

   Turken en Marokkanen behoren tot een ander subras van het blanke hoofdras dan Nederlanders.

   Reactie #27.

   Mensenrassen 🙂

  • Racisme = dom

  • Beste “Kerel”,

   Wie zijn “wij”, welke hulp zou je dan willen hebben en wat bedoel je dan precies met “iets van zeggen”?

   Je snapt niet zo goed waar het hier over gaat, geloof ik. In het hele artikeltje wordt er nergens een oordeel gegeven. Het artikel gaat over onverdraagzaamheid tegenover andermans mening, opvatting en/of overtuiging.

   Je mag het best hartgrondig met iemand oneens zijn, maar zo gauw we vervallen naar bedreigingen, pesterijen en erger als je geen gelijk krijgt, vervalt ook dit land tot bananenrepubliek status.

   Overigens, als ik jou was zou ik mijn “kennis” wat betreft religies maar eens opfrissen. Misschien kan je hier beginnen. Qua gruwelijkheden en onverdraagzaamheid hoef je helemaal niet naar de Koran te verwijzen. De Bijbel voldoet wat dat betreft ook al prima!

   Overigens is “wat van zeggen” iets anders als bedreigen, molesteren en de mond snoeren. Racisme is dom. Hoe je het ook wil verpakken of excuseren!

 • John McCain had op 74 na, 3 MILJOEN volgers op Twitter.. Had!  Na een “actie” van John McCain zelf is “ontvolgen” het resultaat en is de 3 miljoen volgers mijlpaal op Twitter verder dan ooit.

  John McCain w […]

  • nou es kijke of dat bij der Donny ook zo zou zijn … alhoewel ik dnek dat ie dat wel weet dus , nee daar kom je niet achter ,,,,

   • Trump heeft grotendeels een ander soort volgers denk ik. Meer mensen zoals ik die alleen op de hoogte willen blijven van wat voor waanzin er vandaag weer komt 🙂

 • Lang geleden dat ik actief was op een site die zich bezig houdt met de speurtocht naar buitenaards leven, het UFO fenomeen, de aard van het universum, kwantummechanica, verdwenen beschavingen, magisch realistische […]

  • Krijg hier nostalgische gevoelen van 🙂 Wat Toine Trust betreft, nadat hij, en zijn groepje volgelingen, naar Kuhles verhuisden, zijn ze niet veel later met Kuhle’s zijn zinkende schip ten onder gegaan..

   Er is nog een tijdje een site van hem en zijn groupies geweest, maar dat is maar een paar maanden in gebruik geweest, voor zover ik kon zien. Daarna nog jaren ongebruikt online geweest, en nu lijkt zelfs Google ze te zijn vergeten.. Het domeinnaam stond ook op naam van een van zijn volgelingen… Die gast was echt paranoïde.

   En ja, het ufo fenomeen is nog steeds zo ongrijpbaar en onverklaard als het was. Ik denk ook wel dat sommige overheden, zeker de Amerikanen, wel wat meer weten over de aard van het fenomeen, maar voor de rest ook geen idee hebben en het zeker wel als een dreiging zien. Anders weet ik dansen rond de feiten ook niet te verklaren.

   Maar goed, het blijft een interessant onderwerp, dus we zullen zien.

   Blei dat je terug bent, Jan!

  • Insgelijks!

    

   Staan die radio uitzendingen eigenlijk nog ergens op internet?

   • Ik moet ze nog wel ergens hebben, als het goed is. En ook Jan had nog een kopie, als ik me goed herinner.

  • Super dat je er weer bij bent Jan. Zeer welkom terug.

   Volgens mij heb ik de uitzendingen van Shoreline ook nog wel ergens op een externe harde schijf staan. Er waren hele mooie uitzendingen bij.

   Naast Ufo’s en het buitenaardse is Dulcet gelukkig ook een plek voor ander nieuws. Alleen ufo’s is mij te saai. Ik vind zaken als plastic in ons eten, nieuwe technologie of andere mysteries ook interessant. Of zoiets als een uitbarstende vulkaan op Bali.

   Er is nog genoeg te ontdekken.Ik denk dat we minder dan 0,00001% weten van wat er te weten valt.

   • Er is nog genoeg te ontdekken.Ik denk dat we minder dan 0,00001% weten van wat er te weten valt.

    Wij vullen die 99.99999% de komende jaren wel even aan 🙂

    Ik denk trouwens dat er wat het ufo fenomeen nog wel zat ze zeggen valt. jan had het al over vrij gegeven documenten, maar eigenlijk zijn de meeste niet vrij gegeven. Nog steeds niet, en is het ook opvallend wat er juist ontbreekt in wat is vrijgegeven.

    Neem nou het Engelse Bentwaters. Los van of dat nu echt een “ufo” was, het vond wel plaats pal naast de opslag van kernwapens en is ook toch daadwerkelijk onderzocht. Toch ontbreekt het in alles wat is vrijgegeven. Alleen daarom kan je er niet van op aan dat er niet meer is wat niet is vrijgegeven.

    En we weten onderhand ook wel hoe rekbaar beweringen van overheden zijn. Kortom, nog genoeg uit te pluizen 🙂

 • Trump doneerde eerder zijn 400.000$ “loon” aan drugsbestrijding. Maar haalde alleen al met het “verhuren” van golfkarretjes aan zijn eigen beveiliging weer zo’n 150.000$ binnen. Daarnaast gaan ook zijn Tweets va […]

  • Sterker nog, het Witte Huis zei, bij monde van de woordvoerster van Trump, dat het om de boodschap ging, niet of de gebeurtenissen in het filmpje nu wel of niet zo hadden plaats gevonden. reactie video Nederlandse moslim … dus hij der Donnie mag faske news verspreiden en een ander niet? … onbegrijpelijk blijft het dat ze daar toch een soort uitwerpsel in de ogen hebben óf niet willen toegeven dat er wat -vreselijk- fout is

    

  • Tekenend ook voor het cultuurverschil tussen USA en NL.

   Ik kan me niet voorstellen dat dit in NL ook allemaal zou kunnen… of zou NL in dit geval ook 5/10 jaar achter lopen en alsnog…..?

   Neh… vast niet. Amerikanen zijn echt anders dan Nederlanders…

  • voor het gemak gaat ie dan ook nog even stukken van de natuur weghalen , al s er een ongeleid projectiel is, is der Donny het wel

 • Tester wijzigde zijn profielafbeelding 1 week, 1 dag geleden

 • Gast Auteur wijzigde zijn profielafbeelding 1 week, 2 dagen geleden

 • Gast Auteur is geregistreerd lid geworden 1 week, 2 dagen geleden

 • Rick schreef een nieuw bericht, Freaky art 1 week, 4 dagen geleden

  Moderne kunst komt in vele vormen.  Er zijn echter maar weinig kunstenaars die je daarbij ook een huiverig gevoel kunnen bezorgen.  Simon Christoph Krenn lijkt er zijn hand niet voor om te draaien…

  Meer va […]

 • In het Nederlands is er tot op heden geen enkel goed artikel verschenen over een bijzonder fenomeen wat zich op de maan afspeelt:  TLP oftewel Transient Lunar Phenomena.  In onze huidige fase van het post-Apollo t […]

  • Ik had er wel eens van gehoord, maar nooit serieus genomen. Inderdaad best vreemd. Het doet me denken aan de lichten die ook wel eens worden waargenomen vlak voor aardbevingen.

  • Ik las ook nog ergens dat iemand beweerde dat de maan 1 miljard jaar ouder is dan de aarde…. zal wel broodje aap verhaal zijn maar ga ik ook nog eens naar kijken.

    

   TLP is wel een serieus onderwerp, maar weinig over bekend.

   • Dat lijkt me een broodje aap verhaal idd. Alles rond om de zon is uit hetzelfde puin en in dezelfde periode gevormd. Een miljard jaren ouder lijkt me dan niet echt waarschijnlijk. Voor zover ik er verstand van heb natuurlijk 🙂

  • Ik zie dat de commentaren niet zichtbaar zijn hierboven, dus maar even zo:

   de geleerden beweren dat eb en vloed op aarde door de maan komt , hoe kan dat als de aantrekkingskracht van de maan een zesde is in verhouideing met dat van de aarde , op 300.000 km van de aarde , mijn bewering is dat eb en vloed veroorzaakt wordt omdat de aarde schommeld tijdens het draaien , en daardoor de watermassa heen en weer gaat

   • Het is niet alleen een bewering. Het is ook meetbaar. Wat jij eigenlijk zegt is dat het water op aarde klotst. Maar de aarde is uiteraard geen badkuip 🙂 Als de aarde zo zou schommelen, zoals je denkt, dan zou dat uiteraard veel meer gevolgen hebben voor de planeet. Zoals aardbevingen en vulkaanuitbarstingen aangezien dan niet alleen het water heen en weer wordt geschud, maar ook de landmassa’s.

    Getijden zijn perfect te matchen aan de maan en aan de massa van de maan te koppelen. Daarom zijn getijden en dingen als springvloed ook perfect te voorspellen aan de hand van de stand van de maan.

    Maar goed, iedereen is vrij wat anders te denken 🙂

  • De getijden eb en vloed
   De zwaartekracht van de maan trekt aan de dichtstbijzijnde oceaan, iets minder sterk aan het centrum van de aarde en nog minder sterk aan de verste oceaan. Aan de ene kan wordt het water dus van de aarde weggetrokken en aan de andere kant wordt de aarde weggetrokken van het water. Dit zorgt ervoor dat er twee getijden per dag ontstaan. Ook in gesteente zijn er getijden, hoewel die door het harde materiaal kleiner zijn. Een voorbeeld is de Large Hadron Collider bij Genève, die continu van vorm verandert door de krachten van de maan. De aarde veroorzaakt ook getijden op de maan. Die zijn 81 keer zo sterk, omdat de aarde 81 keer zo zwaar is. Hierdoor ontstaan maanbewegingen en soms gasuitbarstingen (oftewel TLP’s..) Deze getijdebewegingen zorgen ervoor dat de draaisnelheid van de aarde langzaam wordt afgeremd en hierdoor verwijdert de maan zich heel langzaam, ongeveer 3,8 centimeter per jaar van de aarde.

    

   bron: https://wetenschap.infonu.nl/sterrenkunde/122140-de-maan-belangrijk-hemellichaam-bij-de-aarde.html

  • paps antwoordde 1 week geleden

   De maan verwijdert zich van de aarde met 3,8 cm per jaar.

   De maan en aarde zijn grofweg 4,5 miljard jaar oud.

    

   1 jaar = 3,8 cm

   10 jaar = 38 cm

   100 jaar is 3.80 meter

   1.000 jaar = 38 meter

   10.000 jaar = 380 meter

   100.000 jaar = 3.8 km

   1.000.000 jaar = 38 km

   10.000.000 jaar = 380 km

   100.000.000 jaar = 3800 km

   1.000.000.000 = 38.000 km

   4.500.000.000 = 171.000 km totale verwijdering..?

    

   Huidige afstand Aarde-maan is 384.000 km.

   Is de maan dan ooit begonnen op 384.000-171.000 = 113.000 km afstand?

   Het lijkt logisch maar het zal vast niet kloppen. De verwijdering zal vroeger trager geweest zijn of iets dergelijks. Ik kon het niet zo gauw vinden op internet.

    

 • Met #metoo heeft het niks meer van doen. Net bekend is dat de partner van Lenie ‘t Hart, Karst van der M. zijn lusten ook in Pieterburen botvierde op kinderen én dieren!

  Laatste update:  11/25/2017 – 1 […]

  • zou haast zeggen ALS ie deze dingen heeft gedaan is hoij wat op z´n T-shirt staat anderzijds ´t  staat in Prive ´´??´´ ,, –slag om de arm-  maar je kan geen krant, TV, blad of

   of de ……..plegers rollen je tegemoet … -fijne dag nog <helaas regent t hiero

  • dat laatste moet dus  zijn tv , ´n blad krant bekijken of de …. plegers rollen je tegemoet

  • Nou ja, wat mij betreft overtijgt dit toch wel een hele #metoo discussie. Misbruik is al erg genoeg, maar kinderen zijn over het algemeen helemaal een stuk weerlozer. En als je dan leest hoever deze man, ook in het “verre” verleden al is gegaan, dan is het een beest. Wat mij betreft is deze man een varken noemen zelfs een belediging voor een varken…

   De bewering dat hij al gestraft is, is natuurlijk ook een lachertje. 7 maanden voorwaardelijk en dag meneer, is geen straf. Da’s niet eens een tegenslag in dit geval

   Ik neem aan dat er nu weer een onderzoek zal komen, en mocht deze viespeuk weer zijn handen, en de rest, niet thuis hebben kunnen houden, mogen ze van mij zo iemand aan zijn ballen ophangen.

   Bah.

 • In Oktober dit jaar vond een bijzondere gebeurtenis plaats. Een asteroïde die de naam Oumuamua kreeg, slipte van uit interstellaire ruimte ons zonnestelsel binnen. Op zich al een bijzondere gebeurtenis. Nu dan […]

 • ESA gaf onlangs beelden vrij van door de Italiaanse astronaut Paolo Nespoli gemaakte opnamen. Adembenemende beeld van onze aarde met, onweer, Noorderlicht en.. een vuurbal die de atmosfeer in […]

 • Eerder schreven we al over de misstanden binnen de alternatieve media naar aanleiding van een artikel in Nieuwe Revu. Meer uitleg in deze video.

   

 • Het is alweer zover. Sinterklaas komt er weer aan. En ondanks dat het even rustig leek te blijven, gaat het op de valreep toch weer mis.

  We moeten met ons allen ook geen boter op ons hoofd hebben. […]

  • blijft er een ding over , schaf alles ,maar dan ook alles af , geen feestdagen herdenkingen kerst weet ik veel, noppie dus lekker alle dagen werken geen ´vrije´dagen gewoon doorgaan geen kodotjes maar dan voor alle gezinten geloven meelopers enz.enz. hoe lang ze t uithouden??

   toch bezopen dat een paar jochies van 21,,23jaar hier in Rotterdam gaan zeggen ZWARTE piet moet anders ,, ze hebben mij nooit wat gevraagd en denk 1000den met me ,,,,

    

   maargoed heb geen koters dus ach , vind het gewoon jammer

  • In Nederland mag iedereen een eigen mening hebben, gelukkig. En mij zal het ook een zorg zijn wat voor kleur zwarte piet heeft op zich. Wat mij stoort is de manier waarop mensen menen hun visie te moeten afdwingen. Een van de leukste dagen van kleine kinderen verpesten omdat jij het er niet mee eens bent, vind ik beneden de waardigheid van iedereen.

   Deze mensen hebben een heel jaar om dingen onder de aandacht te brengen. Maar kinderen hebben daar geen weet van, en wat mij betreft hoeft dat ook nog helemaal niet. Laat kinderen nu maar gewoon kinderen blijven. Komt nog tijd zat voor ze om zich om dit soort dingen druk te maken.

   Wat dat betreft vind ik dit toch wel een goede actie: https://www.rtlnieuws.nl/nederland/voorstanders-zwarte-piet-stoppen-bussen-met-tegenstanders-op-snelweg-a7

   Protesteer zoveel je wil, maar verpest die dag voor kinderen nou niet.

  • idd laat de kinders eens een leuke dag hebben ,je weet nooit wat ze later nog tegenkomen cq krijgen .. 😉

  • Lastig onderwerp. Ik ben een blanke man en elke mening die ik heb is bij voorbaat al verdacht. Bij sommige mensen dan.

   Persoonlijk geloof ik niet dat de oorsprong van Zwarte Piet in ons slavernij verleden ligt maar eerder in heidense feesten. Hieronder staan wat mogelijkheden.

   De oorsprong en betekenis van Zwarte Piet; is Sinterklaas een racist of niet?

   Maar ik ben het vooral met je eens dat de emoties bij de volwassenen (zwart/wit/elke kleur) veel te hoog oplopen.

   • Rick antwoordde 3 weken geleden

    Ik denk dat de uitleg op Wikipedia meer zin maakt. En inderdaad, zwarte piet is niet zomaar terug te voeren op de slavernij periode. Het is allemaal wat genuanceerder.

    Overigens zag ik vanavond een kaart van Nederland met gemeenten waar andere kleuren pieten hun intrede hebben gemaakt, zeg maar. Dan zie je dat eigenlijk alleen in en rond de randstad dit meer of minder nu de normale gang van zaken is. De rest van Nederland lijkt er niet zo op te zitten wachten.

    Overigens, ik zag in het nieuws en op Twitter berichtgevingen over als zou dat stoppen van die anti piet demonstranten het werk zijn van ultra rechts. Da’s natuurlijk totale onzin. Die demonstranten komen naar het noorden met een randstad instelling en hebben zich totaal verkeken op de recht door zee mentaliteit van Noordelingen. In het Noorden zitten ze simpelweg niet te wachten op gedoe en rellen, en doen daar zelf wat aan.

    Als ik een voorbeeld aan mezelf neem, dan zal het mij persoonlijk een zorg zijn wat voor kleur een piet heeft. En als mensen willen demonstreren, dan is dat wat mij betreft ook hun goed recht. Maar…. Ik vind dan ook wel dat dat niet moet tussen horden kleine kinderen die toch wel de dag van hun leven hebben. Laat dan in ieder geval die dag voor kinderen nog leuk zijn. En als ik de sentimenten zo zie, dan is het dat waarom die demonstranten werden gestopt.

     

  • Mee eens. De kinderen willen gewoon genieten van een magisch moment. En volgens mij maakt het de kinderen ook niet zo veel uit of Sinterklaas wit of Turks-bruin is.

    

   😉

  • nou denk dat het hier ook zo is wat kan ons het schelen maar omdat er hier meer aandacht word besteed lijkt het of er hier enorme aantallen< voor /tegenstanders zijn,, kijk zoals de gem.raad bezig is hier is totaal een miskleun beter te zegge geen en dan door niemand een demonstatie

   <<zou haast zeggen wacht tot deze generatie er net meer is en ga dan veranderen, hoewel dan zijn zei ook ouder en vinden het misschien weer wel leuk ,      nouja fijne dag nog

  • Wat betreft het blokkeren van die snelweg ben ik toch wel wat van mening veranderd. Achteraf gezien was het een domme en gevaarlijke actie die ook nog een hoop zware ongelukken had kunnen veroorzaken. Gelukkig is het alleen bij blikschade gebleven..

 • Rick schreef een nieuw bericht, Exoplaneet euforie 3 weken, 4 dagen geleden

  Ross 128 b is het nieuwe tover-woord. Een brand nieuwe planeet in onze kosmische achtertuin. In de media breed uitgemeten, want direct is er ook weer de vraag: Is er leven?

  Toen in 1995 de eerste […]

  • Van alle dingen waar ik nog op mag hopen in mijn leven is het echt, onomstotelijk bewezen zien van buitenaards leven wel een van mijn grootste wensen…….

   Ben benieuwd of ik dat nog eens mag meemaken…

   • Nou, ik lig er niet zo wakker van als jou, geloof ik 🙂 Maar inderdaad, een echt antwoord op die vraag zou ook voor mij best wel wat dingen definitief beantwoorden. De kans het te vinden is miniem. Als het dan toch gevonden wordt, dan zegt dat enorm veel over de kansen het nog meer te vinden, en meer, intelligent buitenaards leven lijkt dan ook een stuk aannemelijker.

    Zonder ook maar een microbe gevonden te hebben blijft alles speculatie.

   • Dat zou ik inderdaad ook nog wel mee willen maken.

     

    Maar ik denk dat ze ons eerder vinden dan wij hun, of we moeten ineens een hele grote sprong maken met onze technologie, Warp factor 4 🙂

 • Een van Nederlands meest scrupuleuze complotters mag zich binnenkort dan toch eens gaan verantwoorden voor de rechter. En hij is nog verbaasd ook!

  Rara wat er gebeurd wanneer je aanbelt bij een rijtjeshuis […]

 • Een groeiend aantal mensen wereldwijd gaan mee in de meest vreemde complotten. Verrassend genoeg ook nog steeds in het idee dat de maanlandingen nooit plaatsgevonden hebben.

  De sporen van maanlandingen zijn […]

  • Wie zelf de landingsplekken wil bekijken: http://www.skyandtelescope.com/observing/how-to-see-all-six-apollo-moon-landing-sites/

   Met een beetje kijker moet er toch wel iets zichtbaar zijn.

   • Frans antwoordde 3 weken geleden

    Zelfs met de Hubble telescoop kun je op de maan niets zien dat kleiner dan 60 meter is. Dus geen karretje te zien.

    En zolang de complotdenker niet zelf op de maan kan staan naast het karretje zullen ze alle bewijs afdoen als gemanipuleerd door NASA of wie dan ook.

    • Rick antwoordde 3 weken geleden

     Is dat omdat de Hubble zo kort bij niet kan focussen, of is de resolutie zo laag?

     • Frans antwoordde 3 weken geleden

      Volgens mij is de resolutie the best there is. Als je Hubble vanaf de 600km hoogte op aarde zou richten ziet hij objecten groter dan 30 cm.

      Mensen kunnen iets zien dat groter is dan 60 boogseconden, de Hubble (electronica): groter dan 0,05 boogseconden!

      http://hubblesite.org/reference_desk/faq/answer.php.cat=topten&id=77

      https://www.spacetelescope.org/about/faq/#17

      http://hubblesite.org/the_telescope/nuts_.and._bolts/res101.php

      • Rick antwoordde 3 weken geleden

       Je reacties worden aldoor als spam gezien. Meestal is dat door plakken vanaf een andere website. Dan kopieer je de onderliggende code ook mee, en dat wordt niet geplaatst 🙂

       Maar goed, vind dat toch wat verrassend. Met een beetje verrekijker zie je toch best al wat details van de maan. En dan lukt het met de Hubble niet dat op te pikken .

       Nou ja, die complotters moeten dan ook maar geloven wat ze willen. Als ze gezond verstand negeren, zoals meestal, dan doen ze dat ook maar 🙂 Denk dat een doorgewinterde complotter sowieso toch al niet van zijn opvattingen af te brengen is.

       • Frans antwoordde 3 weken geleden

        Ik heb in beide reacties, en ook deze, geen letter gekopieerd en de links komen uit de url-bar. Misschien is “Hubble” besmet?

        Met een verrekijker lijk je details te zien op de maan, maar als ik op 10km hoogte uit een vliegtuig kijk lijkt het ook alsof ik details zie, maar ik kan geen auto’s of huizen onderscheiden, Als je omhoog kijkt kun je ook maar net aan een vliegtuig van 50 bij 50 meter zien.

        Die 6 meter van de Hubble viel mij ook tegen, misschien komt dat door de spectaculaire foto’s die we van Hubble gewend zijn, maar daar is een pixel misschien wel 100 miljoen kilometer?

  • Is dat wagentje ook niet achter gebleven op de maan?

   • Ik denk dat alles behalve de landercapsule zelf achter is gebleven. Zelfs het onderstel van de landers, geloof ik.

  • Uitstekend artikel Rick.

   Sterkste argument wat ik al jaren hanteer is: ALS de maanlandingen fake waren geweest hadden de Russen dit al jaren geleden hardop lopen roepen.

   En aangezien de Russen het al jarenlang eens zijn dat de maanlandingen echt zijn, is het dus waar. Simpel.

  • Rick antwoordde 3 weken geleden

  • Frans antwoordde 3 weken geleden

   Dit vind ik nog de leukste; bewijs uit onverwachte hoek dat niet de mogelijkheden had om de maanlanding faken:

    

 • Rick schreef een nieuw bericht, Ome Johan Oldenkamp 1 maand geleden

  Grote kans dat u geen idee heeft wie deze verwarde geest is. Wellicht doet het een belletje rinkelen als u weet dat deze meneer ooit de lijsttrekker was van de zogenaamd “Ufo Partij” in de verkiezingen van 201 […]

  • Enge opsomming… onbegrijpelijk dat er mensen zijn die hem serieus nemen.

   • Eigenlijk komt hij er nog goed vanaf. Als ik alles op som, wordt het weer zo’n “long read” artikel 🙂

    Ik denk dat de boodschap ook zo wel duidelijk is. Het is eng dat zoveel mensen meegaan in dit soort bagger. Holocaust ontkenning is trouwens niks voor Oldenkamp alleen. Op de meeste “alternatieve media” weten ze daar wel raad mee. Als je een beetje graaft, zitten Joden achter bijna alle grote complotten en ellende in de wereld. Ik kan me niet herinneren dat dat al zo was toen wij Ufoplaza ook nog hadden. Jij?

    De toon is de laatste jaren enorm verhard en amoreel geworden.

  • dat zo iemand gewoon los mag lopen

   • Ik heb hem verleden maand ook een mailtje gestuurd toen ik zag dat ik ook in dat lijstje van hem stond:

    Beste Johan,

    Allereerst mijn complimenten! Het was tot nu een dag zoals alle andere, maar door jou heb ik toch echt weer eens hardop moeten lachen. Mijn dank daarvoor.

    Daarnaast zal ik niet zeuren over het verwijderen van mijn naam en het verhaal erbij. Zelfs mijn foto hoef je niet weg te halen, want ik zie zelf ook wel dat mijn portret je hele site opfleurt.

    Dat er in jouw lijst ook een hoop mede idioten van je staan, neem ik dan maar op de koop toe, aangezien ik ook best wel namen zie waar ik best mee gezien wil worden. Ik moedig je dan ook aan om niet te buigen voor je collega’s van Niboeroe. Hoewel ze net zo van de pot gerukt zijn als jij, voegen ze met alles nog meer hilariteit toe aan je lijst. Nét dat beetje extra dat er voor zorgt dat ik hier nog dagenlang van ga genieten!

    Kortom, succes en ga vooral zo door, want je fleurt een hoop mensen hiermee op!

    Greetz, Rick

    PS: Als je deze mail bij mijn profiel wil zetten, dan heb ik daar geen moeite mee.

    Uiteraard geen antwoord, maar de tekst bij mijn naam werd wel uitgebreid met dit:

    Bovendien is het maar goed dat hij in Groningen woont, want volgens die provincie gaat er immers “niets boven Groningen”, dus zelfs geen vliegende schotel.

    Kortom, eigenlijk best ook hilarisch..

   • Ik denk dat dat toch iets anders is dan holocaust ontkenning en Jodenhaat. Toen Israël ineens een feit was, heeft dat toch inderdaad een hoop gevolgen gehad. Nog afgezien dat wat nu Israël is daarvoor toch het land was van mensen die er al duizenden jaren woonden.

    Natuurlijk zorgt dat voor problemen en wrijving. Ongeacht hoe terecht iemand ook mag vinden dat het land werd gesticht, lijkt het lastig te ontkennen dat dat ook voor problemen heeft gezorgd. Problemen die ook in mijn ogen er nooit hadden moeten zijn. En nog is er sprake van landjepik. Dus ja, dat er onrecht is, dat kan je ook wel zien zonder Jodenhaat en holocaust ontkenning.

 • Soms is moderne technologie toch verbazingwekkend taai.  Een GoPro camera laat zich zelfs door hete lava niet kisten, bijvoorbeeld.

  Het voorval vond al meer dan een jaar geleden plaats, toen een gids op […]

 • Meer laden

Permanente koppeling naar dit artikel: