De Website

Dulcet.nl is voortgekomen uit de voormalige UfoPlaza website. Ooit gestart in 2001 en op het hoogtepunt duizenden gebruikers, en even zo veel bezoekers per dag. 

De strijd is echter gestreden. Het gros van de bezoekers zit er niet op te wachten vertelt te worden dat er tot op de dag van vandaag geen enkel bewijs is dat deze een buitenaardse herkomst hebben. Dat dit alleen maar een theorie is die wel zeker wel onderbouwd kan worden, maar tot op de dag van vandaag alle harde bewijzen mist. Ufo’s zijn een fascinerend onderwerp, maar we gaan zeker niet mee in de waanzin waarin talloze buitenaardse rassen kind aan huis op onze planeet zouden zijn, contacten met “aliens” alsof ze dagelijks op de koffie komen, normaal schijnen te zijn. Alle grote en minder grote ufo voorvallen zijn tot op de dag van vandaag onverklaard, en zonder nieuw bewijs, zal dat voorlopig ook wel zo blijven!

Tijd voor wat nieuws

Tijd om dingen anders te gaan doen. Nieuws en feiten wat betreft het ufo fenomeen maken op Dulcet.nl enkel maar een gedeelte van de website uit. We willen meer! 

We hebben de interesses breder getrokken, en de focus ligt nu op onderwerpen waar de reguliere media geen aandacht aan besteedt, of juist opvalt. Daarnaast berichten we over opvallende zaken in onze samenleving en de media. Veel zaken halen de media niet, maar zijn interessant genoeg om dieper op in te gaan. Uiteraard hier en daar aangevuld met de nodige humor en zelfreflectie.

Ook bijzonder nieuws op wetenschappelijk en astronomisch gebied heeft onze interesse, en hopelijk ook de uwe. 

Alternatieve Media

Ook zullen we andere alternatieve media met een scheef oog in de gaten houden. En dan met name de sites en personen welke in iedere gebeurtenis een complot zien, en in enkele gevallen het zelfs gepresteerd hebben om nabestaanden van slachtoffers lastig te vallen. Zoals met de nog steeds actuele MH17 ramp. Nabestaanden werden benaderd met beschuldigingen en aantijgingen als zouden zijn in “het complot” zitten waarbij MH17 helemaal niet neergestort zou zijn! 

Daarnaast zullen we ook zeker berichtten over sites/personen die spelen met de gezondheid van anderen, onzin verspreiden over allerlei onderwerpen en daar zelfs een slaatje uit weten te slaan.

Ook is het mogelijk voor gebruikers om hier en daar zelf invulling te geven aan de site.

We hopen dat u net zoveel plezier heeft aan onze artikelen en site, als wij hebben aan het maken er van!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://bemylittleteddy.info/coutdown?source=002&/de-website/