Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Ninefornews.nl / Marcel Wasbauer

Ninefornews is, net als niburu.co, voortgekomen uit het werk van Anton Teuben, de grondlegger van het originele niburu.nl “platform”. Al eerder vond er door een onderlinge ruzie een “coup” plaats toen Alexandra Heydebree en Jeff Poelstra een poging waagden er met de hele niburu.nl website vandoor te gaan. Deze poging mislukte echter, maar zij hielden er wel een kopie van de site op na, die hierna verder is gegaan als niburu.co.

In 2012 kwam Anton Teuben in financiële problemen en diende Marcel Wasbauer zich aan als helpende hand. Wasbauer was echter ook op de, toch druk bezochte site uit, en slaagde hier in.

Teuben raakte de zeggenschap over het niburu.nl domein kwijt, en Wasbauer ging er mee aan de haal, en maakte er Ninefornews van.  Niburu.nl leidt nu direct naar de Ninefornews website.

Marcel Wasbauer is binnen de alternatieve media een meer of minder bekende naam op de achtergrond. Met een groot aantal websites binnen de alternatieve media “branche” weet Wasbauer hier een goed werkend businessmodel van te maken.

https://www.ninefornews.nl/

De duistere hoeken van Neerlands alternatieve media.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Was dit behulpzaam?
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x