Meldingen
Alles wissen

Ondergetekende als desinformant...


Rick
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 581
Topic starter  

Ik had het al in de submit geplaatst, maar aangezien die nu weg is, dan nogmaals maar hier. TE hilarisch om te laten gaan.

Johan Oldenkamp over jawel, mij..

Rick Speelman werd geboren in Groningen, en daar woont hij nog steeds. In 1998 was hij naar eigen zeggen de eerste met een Nederlandstalige website over vliegende schotels. Later werd dit UfoPlaza.nl. Na vervolgens een tijdje te zijn weggeweest kwam hij in 2014 terug met zijn verhalen over vliegende schotels via UfoPlaza.org. Ook die website is inmiddels verdwenen. Tegenwoordig valt hij de andersdenkenden van de alternatieve media juist aan vanuit zijn nieuwste website Dulcet.nl. Nu hij helemaal is bekeerd tot de mainstream ‘waarheid’ doet hij iedereen die vraagtekens durft te plaatsen bij officiële leugens maar af als ‘complotters’. Daarmee is hij zelf onderdeel geworden van het geheim willen houden van dergelijke samenzweringen, en is hij zelf het levende bewijs van zijn ongelijk.

http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Desinformanten/Rick_Speelman.htm

Uiteraard heb ik Ome Johan even laten weten dat ik het gelezen heb..

Beste Johan,

Allereerst mijn complimenten! Het was tot nu een dag zoals alle andere, maar door jou heb ik toch echt weer eens hardop moeten lachen. Mijn dank daarvoor.

Daarnaast zal ik niet zeuren over het verwijderen van mijn naam en het verhaal erbij. Zelfs mijn foto hoef je niet weg te halen, want ik zie zelf ook wel dat mijn portret je hele site opfleurt.

Dat er in jouw lijst ook een hoop mede idioten van je staan, neem ik dan maar op de koop toe, aangezien ik ook best wel namen zie waar ik best mee gezien wil worden. Ik moedig je dan ook aan om niet te buigen voor je collega's van Niboeroe. Hoewel ze net zo van de pot gerukt zijn als jij, voegen ze met alles nog meer hilariteit toe aan je lijst. Nét dat beetje extra dat er voor zorgt dat ik hier nog dagenlang van ga genieten!

Kortom, succes en ga vooral zo door, want je fleurt een hoop mensen hiermee op!

Greetz, Rick

PS: Als je deze mail bij mijn profiel wil zetten, dan heb ik daar geen moeite mee.

Uiteraard geen reactie, maar wel een toevoeging op zijn site..

Bovendien is het maar goed dat hij in Groningen woont, want volgens die provincie gaat er immers “niets boven Groningen”, dus zelfs geen vliegende schotel.

Hi LA RISCH 🙂

Overigens zijn ze bij Niboeroe en het duistere NineForNews wel boos:

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12282:kijk-uit-voor-de-intrigant-oldenkamp-update-en-oproep&catid=9:binnenland&Itemid=22

Het artikel op NineForNews was het zelfde, maar denk dat ze weer vriendjes zijn met Oldenkamp ofzo, want het is weer verdwenen 🙂

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


Citeren
Deel: