De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

NASA neemt priester...
 
Meldingen
Alles wissen

NASA neemt priesters in dienst om mensen voor te bereiden op contact met aliens

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
529 Bekeken
Deelgenomen: 53 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

De National Space and Aeronautics Administration (NASA) roept de hulp in van 24 theologen als onderdeel van haar inspanningen om te bepalen hoe verschillende religies over de hele wereld zouden reageren op contact met buitenaardse wezens, meldde Technotrendz. Een dominee werkt al samen met NASA.

Rev Dr. Andrew Davison, een Britse priester en theoloog aan de universiteit van Cambridge, heeft een graad in biochemie. Volgend jaar brengt hij zijn boek over het onderwerp uit. In zijn boek gaat hij vragen stellen over hoe de ontdekking van het leven de overtuigingen van religieuze mensen over de hele wereld zal beïnvloeden.

De zoektocht naar buitenaards leven is al eeuwenlang een fascinatie voor de mensheid. Naarmate instrumenten van de moderne wetenschap meer en meer beschikbaar kwamen, hebben wetenschappers een geïnformeerde blik geworpen op het universum op zoek naar buitenaards leven.

Er zijn verschillende kandidaten in ons zonnestelsel zelf. Wetenschappers denken dat Europa, de ijzige maan van planeet Jupiter, vloeibare oceanen onder het oppervlak heeft die mogelijk leven ondersteunen. Wetenschappers denken ook dat microben bestaan in wolken van Venus.

De mensheid krijgt binnenkort nieuwe 'ogen' in de lucht. De James Webb-ruimtetelescoop werd op 26 december gelanceerd. Dit wordt de belangrijkste ruimtetelescoop van de mensheid boven de verouderde Hubble-ruimtetelescoop. We zullen binnenkort hoeken van het universum kunnen zien die voorheen voor ons niet waarneembaar waren. Zullen we een buitenaards ruimteschip in de verre ruimte vinden? De tijd zal het snel leren.

https://m.youtube.com/watch?v=TFIiV8RlPN0

https://nypost.com/2021/12/27/nasa-hired-24-theologians-to-study-reaction-to-aliens-book/

https://www.newsondemand.in/article/ODM4NTk3/nasa-is-hiring-priests-to-prepare-humans-for-contact-with-aliens

 


   
Citeren
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 592
 

Ik geloof niet dat het doel is om mensen voor te bereiden. Het lijkt me meer een onderzoek naar "Wat als..." .

Verleden jaar meldde de Nasa al actief onderzoek te gaan doen naar het ufo fenomeen, en dan ook dit soort dingetjes. Ik moet zeggen dat het me wel wat verrast gezien de houding van de Nasa in het verleden.

Sinds 2017 zijn er toch wel een paar dingen anders geworden.

Overigens, hele artikelen overnemen is wat problematisch ivm onze auteurswet. Liever alleen de intro en een link naar de rest. Op die manier kan het me geen boete opleveren 🙂

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
BeantwoordenCiteren
Deel: