Chemtrails, een raa...
 
Meldingen
Alles wissen

Chemtrails, een raadsel voor observanten


MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 246
Topic starter  

Sommige vliegtuigsporen blijven urenlang hangen. Ze worden steeds breder. Ze worden als een gehele streep meegevoerd op de wind. Soms zie je hele patronen met sporen over de stad waaien. Dat betekent dat die strepen daar uren hangen. Vliegtuigsporen, dat is iets normaals. Ze zijn vaak na enkele seconden weg. Deze kunnen soms een miinuut of twee minuten blijven hangen. Maar ze kunnen niet urenlang hangen en hele patronen vormen in de lucht. Wie zijn gezond verstand gebruikt weet dat er iets aan de hand moet zijn. Er moet iets door de brandstof heen zitten, een chemicalie? Een chem? Wat zit er in chemtrails?

Bron:  https://auto-en-vervoer.infonu.nl/vliegen/57263-chemtrails-een-raadsel-voor-observanten.html

http://skepsis.nl/chemtrails/

https://web.archive.org/web/20160506142701/http://grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=1173


Citeren
MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 246
Topic starter  

In 2002 vrijgegeven geheime documenten onthullen dat het Britse leger in opdracht van het Ministerie van Defensie grote gebieden van Engeland omtoverde tot gigantische laboratoria. Om de effecten van een eventuele biologische oorlog te kunnen bestuderen, werden tussen 1940 en 1979 grote gebieden besproeid zonder medeweten van de bevolking. Het ging hier in totaal om meer dan 100 verschillende geheime operaties.

Operatie Fluorescent Particle Trials (1955-1963)
Dit document beschrijft hoe tussen 1955 en 1963 vliegtuigen van Noordoost-Engeland naar het puntje van Cornwall langs de zuidelijke en oostelijke kust vlogen, terwijl ze grote hoeveelheden zink en cadmiumsulfide op de bevolking dumpten. De chemicaliën dreven kilometers landinwaarts, een fluoriserend spoor achterlatend. In een andere test werd een generator achter een voertuig gesleept die urenlang zink en cadmiumsulfide uitspuwde boven een weg bij het plaatsje Frome in Somerset.

Operatie Large Area Coverage Trials (1961-1968)
Deze operatie beschrijft hoe miljoenen mensen langs de zuidelijke kust van Engeland, van Torquay tot New Forest, werden blootgesteld aan bacteriën zoals e.coli en bacillus globigii (het gedrag van de laatste lijkt op dat van antrax). Deze bacteriën werden over een gebied van 8 tot 16 kilometer gesproeid vanaf het oorlogsschip de Icewhale, die voor anker lag bij het plaatsje Dorset.

https://youtu.be/xFQ2_0QNiks

https://youtu.be/mEfJO0-cTis

https://chemtrailsinourskies.wordpress.com/chemtrails-documents/


BeantwoordenCiteren
MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 246
Topic starter  

Er zijn verschillende redenen waarom er stoffen in de atmosfeer worden gesproeid, maar een van de voornaamste komt voort uit de context van geo-engineering, i.e. de kunst van het beïnvloeden van weer en klimaat.

China maakt gebruik van technologie om het weer te beïnvloeden. Zo worden er chemicaliën in de lucht verspreid om meer regen te laten vallen, en om hagelbuien, mist en vorst af te zwakken. Ook kan er helder weer worden gecreëerd door wolken op te lossen, zoals onder meer gebeurde tijdens de Olympische Zomerspelen in Peking in 2008.

https://nos.nl/artikel/2117514-china-zet-25-miljoen-opzij-om-regen-of-zon-te-maken.html

1966 US Government Weather Modification

https://chemtrailsinourskies.files.wordpress.com/2012/06/1966-us-government-weather-modification.pdf

1975 Canada US Weather Modification Treaty document

https://www.scribd.com/doc/60153941/1975-Canada-U-S-Weather-Modification-Treaty

https://nl.wikipedia.org/wiki/Weerbeïnvloeding

Millions were in germ war tests

https://web.archive.org/web/20160411082702/http://www.theguardian.com/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience

 


BeantwoordenCiteren
Deel: