De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Als Geert Wilders g...
 
Meldingen
Alles wissen

Als Geert Wilders gaat winnen...

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
248 Bekeken
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 592
Topic starter  

Laat ik eerst stellen dat ik geen grote fan ben van Wilders. Hij begint steeds meer van Trump af te kijken ook, naar mijn mening.
Maar.. Als ik nu al andere partijen zie roepen dat ze, ingeval PVV een hoop stemmen krijgt, dat niet zullen accepteren, dan vraag ik me wel af of dat nou wel democratisch is.

Onze regering dient toch een afspiegeling te zijn van waar mensen voor stemmen tijdens de verkiezingen. Of je nou wel of niet een voorstander bent van de winnaar. Volgens mij is het dan gewoon kiezersbedrog als iets dergelijks gaat gebeuren.

Of zie ik het dan verkeerd?

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
Citeren
(@herman50)
Lid
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 109
 

denk het niet , maar is het niet jaren zo .. bij een verkiezing gillen ze om het hardst wat ze willen doen wat ze gaan uitgeven wat niet klopt,-dús ze weten het donders goed- is de verkiezing over zijn ze alles ´vergeten´´ ..., ik vind zélf ,, begrijp me goed dat hoe meer partijen er komen hoe on overzichtelijker het word, je zal het toch mee maken als wat werd gezegt 81 partijen/personen sorry maar ja dat gebeurd er dan...
<mag het niet zeggen, doe het toch maar vroeger waren er zeg 8/9 échte partijen en dat was dat .. laat ik maar stoppen merk dat ik oud word |><evenals dat er nu in Amerika alles met de grond gelijk gemaakt word is dat een voorbode,,hoop het niet >


   
BeantwoordenCiteren
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 592
Topic starter  

Nou ja, het werkt hier zo dat hoe meer stemmen een partij krijgt, hoe meer zetels, dus invloed. Maar volgens mij is het niet echt democratisch dat na een verkiezing de "verliezers" zeg maar de mogelijkheid hebben om samen te spannen om de grootste partij te wippen. Dat is niet waar de meerderheid voor heeft gestemd dan.

Hoe oneens je het ook mag zijn met de winnaar, het is wel een democratie in Nederland. En dat betekend ook dat je je maar hebt te schikken naar wat de meerderheid wil.

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
BeantwoordenCiteren
Deel: