Notifications
Clear all

Bekende astrofysicus zegt dat het bewijs voor UFO's overweldigend is  

  RSS

MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 159
5 oktober 2019 19:10  

Dit is weer een opwindend interview dat we wilden delen met UFO-enthousiastelingen die het misschien hebben gemist. Het spreekt over die drie video's van UFO's die zijn vastgelegd door het leger. Zoals je misschien al hebt gelezen, heeft de marine eindelijk bevestigd dat de video's echt zijn en beschouwen de objecten in kwestie als 'niet-geïdentificeerd'.

Sinds die tijd heeft de gerenommeerde astrofysicus Michio Kaku het onderwerp verschillende keren besproken, onder meer tijdens een conferentie in Spanje, die de aandacht trok van de reguliere media. Sindsdien heeft hij verschillende interviews gehouden waar hij meer details over het onderwerp geeft. Onlangs was hij op Fox News met Tucker Carlson. Hij onthulde dat hij op dit moment voldoende bewijs had gezien om enkele wetenschappelijke conclusies te trekken.

Voordat je de video ingaat, wilden we enkele punten uit dit interview benadrukken. Allereerst zei Michio eerder dat het nu aan de overheid was om te bewijzen dat deze UFO's geen buitenaardse oorsprong hadden. Michio verklaarde de video's dit weekend echter als "een gamechanger". Hij legde uit dat beoordelingen van de video's en rapporten van de piloten een ingewikkelde, testbare wetenschap hadden opgeleverd om te werken, waaronder snelheden en versnellingssnelheden. Michio noemde het bewijs 'overweldigend'.

Dit alles gezegd hebbende, lijkt professor Michio echter een stapje terug te doen wanneer Tucker hem twee keer met de moeilijke vraag gooit. Tucker vraagt ​​Michio of mensen het vaartuig hadden kunnen bouwen op basis van wat we weten van fysica. De eerste keer reageert Michio door miljoenen planeten te bespreken die in een baan om andere sterren draaien en de interessante mogelijkheid dat iemand daarboven ons in de gaten houdt.

De tweede keer komt hij wat dichterbij, maar noemt het nog steeds niet onmogelijk dat deze machines door mensen gemaakt zijn. Michio zei dat hij nog steeds wachtte op uitleg van iemand hoe mensen een vaartuig kunnen maken zonder zichtbare voortstuwingsmiddelen, maar op hun plaats boven de oceaan kunnen zweven en opstijgen om Mach 5.

https://m.youtube.com/watch?v=TxWFQ1Y457E

Bron: http://www.latest-ufo-sightings.net/2019/10/noted-astrophysicist-says-the-evidence-on-ufos-is-overwhelming.html

 

 


Citaat
Share: