Notifications
Clear all

De niet vertelde verhalen van inheemse Amerikanen en buitenaards contact  

  RSS

MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Lid geworden: 4 jaar geleden
Berichten: 182
3 oktober 2020 12:39  

Voordat de Europeanen Amerika ontdekten, woonden er verschillende culturen in het land. Helaas leidde de bijna-vernietiging van inheemse Amerikanen tot het verdwijnen van oude kennis die we misschien nooit zullen herstellen.

Aan de positieve kant slaagden de overlevenden erin verhalen over de 'Sterrenmensen' door te geven, een term die verwijst naar groepen van verschillende wezens uit de lucht die een connectie deelden met mensen die hun leringen waardig waren.

Volgens de verzameling verhalen had de oude wereld interacties met een veelvoud aan geavanceerde buitenaardse wezens. Verschillende door duizenden jaren gescheiden culturen hadden melding gemaakt van vliegende objecten en geavanceerde technologie. Deze verhalen komen veel voor binnen de mythen van de Indiaanse stammen.

Richard Wagamese van de Wabaseemoong First People schrijft over Sterrenmensen die vele generaties geleden naar de aarde kwamen en gratis spirituele leringen, verhalen en kaarten van de kosmos brachten. Richard beschrijft ze als vriendelijk en liefdevol, en toen ze vertrokken, zeiden mensen dat er eenzaamheid was als geen ander.

Het vreedzame Hopi-volk gelooft dat hun voorouders afkomstig zijn van de Pleiaden, en de algemene houding van de Pleiade buitenaardse wezens wordt weerspiegeld in hun levensstijl.

Dakota-legendes verwijzen naar een vergelijkbare sterrenhoop, maar noemden het Tiyami als het oerhuis van hun voorouders.

Ondertussen geloofden de Cree dat hun voorouders in de vorm van geest uit de sterren kwamen en alleen mensen op aarde werden.

De inheemse legendes van Lakota-mensen praten over mysterieuze hemelwezens die zich als lichtsferen manifesteerden en meestal bepaalde kinderen zouden kiezen om hen door ruimte en tijd te volgen.

Hopi-rotstekeningen met sterrenmensen en hun 'vliegende schotel'/Rotstekening bij Legend Rock bij Thermopolis, Wyoming

Alle Indiaanse stammen zien zichzelf als de oorspronkelijke verzorgers van Moeder Aarde en betreuren het pad van vernietiging dat we bewandelen. Verschillende stamfiguren denken dat dit de belangrijkste reden is voor het verzwakken van de band tussen het Sterrenvolk en de mensheid.

https://www.youtube.com/watch?v=kri3cbc_IxA

https://www.youtube.com/watch?v=iq8AGMgZqm0

https://www.latest-ufo-sightings.net/2020/08/the-untold-stories-of-native-american-and-alien-connection.html

 


Citaat
Share: