Forum

Disclosure is al gebeurd, alleen u herkent het niet!  

  RSS

MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 112
11 mei 2018 13:33  

Soms vraag je je af waarom technologie zo'n grote sprong heeft gemaakt in de afgelopen 20 jaar, zoals computers, smartphones, world wide web, draadloze communicatie en andere vergelijkbare technologieën. Dit document biedt misschien wel het antwoord op die vraag.

Mensen vragen altijd wanneer de Amerikaanse regering een officiële verklaring aflegt over het bestaan van buitenaards leven en UFO's, maar in feite is onthulling al gebeurd.

Elke dag gebruik je en werkt je met buitenaardse technologie, maar je herkent het niet als buitenaardse technologie en zeker de jongere mensen die opgroeien met deze technologieën, ervaren het als 'Normaal'.

Een interessant vrijgegeven document 'Commercieel toepassingsonderzoek voor Extraterrestrial Technology from Palo Alto, CA Research Facility' dat u op een CIA-website kunt krijgen van een FOIA-verzoek (Filthstep Productions International, 8 april 2018) toont uiterst gedetailleerde beelden van buitenaardse artefacten, anti- zwaartekracht generatoren, zelfsturende, zelf uitgevoerde computerprogramma's.

Hieronder is een samenvatting van het document:

Enkele belangrijke onderwerpen, die allemaal gebaseerd waren op artefacten van buitenaardse oorsprong, verkregen uit herstelacties van crashlocaties gedurende de laatste twee decennia, zijn:

Persoonlijke antizwaartekrachtgenerator (zo genoemd vanwege zijn kleine, draagbare formaat).

Driedimensionale beeldrecorder / projector.

Complexe systemen van buitenaardse symbolen en geometrische constructies die zowel de functionaliteit van bepaalde artefacten kunnen definiëren als hun gedrag grofweg analoog aan een computerprogrammeertaal kunnen manipuleren, maar zonder de noodzaak van een compilatie- of interpretatiefase.

Ze willen persoonlijke antizwaartekracht vertalen in een productgerichte EP die direct kan worden toegepast binnen de consumentenmarkt, maar ze willen beginnen met gedowngrade versies van de originele technologie om de impact op integratie te verzachten.

Dit document is niet alleen een bevestiging dat UFO's op aarde zijn gecrasht, ze hebben veel materiaal en informatie verzameld van de gecrashte UFO's; die ze hebben vertaald in nieuwe geheime projecten en ze hebben een aantal van deze technologieën op de consumentenmarkt gezet, maar zoals het document luidt, brengen ze het langzaam en fase voor fase.

Link naar het vrijgegeven document: http://www.theobjectreport.com/media/caret.pdf

Bron: https://ufosightingshotspot.blogspot.nl/2018/05/disclosure-has-already-happened-only.html


ReageerCitaat
Share:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://bemylittleteddy.info/coutdown?source=002&/dulcet-forum/

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub