Meldingen
Alles wissen

Gelekte Pentagon UFO-foto duikt op


MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 243
Topic starter  

Een interessante foto van een mysterieus zilveren object dat door de lucht vliegt, is online geplaatst. In augustus werd bevestigd dat de Amerikaanse regering een nieuw programma had gelanceerd dat bekend staat als de Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF), dat tot doel heeft de bestaande inspanningen te versterken om ongeïdentificeerde luchtverschijnselen (UAP ‘s) onder het Office of Naval Intelligence te onderzoeken.

Meer recent begonnen we meer te horen over waar deze nieuwe taskforce bij betrokken is en nu is er een daadwerkelijke foto van iets vreemds in de lucht gelekt en online geplaatst.

Volgens The Debrief is de afbeelding, waarop een ongeïdentificeerd zilveren voorwerp in de lucht hangt, wijdverspreid binnen de inlichtingengemeenschap en naar verluidt genomen door de operator van een F / A-18-straaljager met zijn mobiele telefoon.

Met het label 'Unclassified and For Official Use Only' lijkt het beeld consistent te zijn met andere gelekte rapporten over een ongeïdentificeerd zilveren 'kubusvormig' object dat boven de oceaan vliegt.

Hoewel het niet precies duidelijk is waar de foto was gemaakt, dacht men dat de foto in 2018 voor de oostkust van de Verenigde Staten was genomen.

"Om de operationele veiligheid te handhaven en om te voorkomen dat informatie wordt onthuld die nuttig kan zijn voor potentiële tegenstanders, bespreekt DOD niet publiekelijk de details van rapporten, observaties of onderzoeken van gerapporteerde invallen in onze trainingsgebieden of aangewezen luchtruim, inclusief die aanvallen die aanvankelijk werden aangeduid als UAP," vertelde Pentagon-woordvoerster Susan Gough aan The Debrief in een e-mail.

Zou dit het bewijs kunnen zijn van iets buitenaards dat in het Amerikaanse luchtruim opereert of is er een meer conventionele verklaring voor de foto?

https://www.thedebrief.org/leaked-photo-surfaces-of-purported-unidentified-aerial-phenomena/

 


Citeren
Onderwerp trefwoorden
Rick
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 590
 

Altijd leuk die speculatie, maar in het verleden is er nog nooit echt openheid geweest. Ik denk ook niet dat dat echt snel gaat gebeuren. Onverklaard is ook niet direct buitenaards, maar het zou fijn zijn ook eens conclusies te zien van de mensen, of instellingen, die dan wel het onderzoek gedaan hebben. Ook dat zal vast niet snel gebeuren.

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


BeantwoordenCiteren
Deel: