Meldingen
Alles wissen

Het triangel ufo mysterie van Kaikoura, Nieuw-Zeeland


MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 243
Topic starter  

Beeldanalyseteam: we geven deze informatie om geen andere reden vrij dan om de filmploeg, piloot en co-piloot te informeren over wat ze vier decennia geleden echt hebben gezien. We hopen de belangstelling te trekken van de betrokkenen. De mensen die aanwezig waren VERDIENEN DE WAARHEID ALS de Defensie van Nieuw-Zeeland de toegang tot de originele dossiers tot het jaar 2040/2050 heeft beperkt.

Op 31 december 1978 ging een filmteam aan boord van een Argossy-vliegtuig voor een interview met de bemanning. Op 20 en 21 december had een ander vliegtuig verschillende UFO gemeld en dit was de reden voor het interview door Mr. Fogarty en zijn bemanning.

De piloot - en copiloot waren niet degenen die de gebeurtenis hadden gemeld. Slechts tien minuten na de vlucht was er een eerste UFO-ontmoeting. De cameraman veranderde snel de lens van zijn camera in een 100 mm / 240 mm zoomlens en na middernacht op 1 januari 1979 filmde hij verschillende UFO's die tijdens de hele vlucht volgden en het vliegtuig naderden. Hij registreerde de UFO vanuit de ramen van de cockpit en de aanwezigheid van deze niet-geïdentificeerde vliegende objecten werd ook bevestigd door Wellington Radar en Air Traffic Control.

Dit evenement staat algemeen bekend als het Kaikoura UFO Mystery en de journalist, de heer Quentin Gogarty, schreef er een prachtig boek over met de titel: Let's Hope They Are Friendly. Interessant feit: Mr. Fogarty zag iets met zijn ogen dat de oude video je niet laat zien. Hij vermeldde in de video dat de UFO leek te "rollen en draaien". Dus had hij gelijk?

Niemand wist dat de originele 16 mm-film nog bestond. De crew van Fogarty had een aantal zeer slechte (persoonlijke) ervaringen nadat hun film in de media was vertoond. Ze zijn belachelijk gemaakt en fantasisten genoemd. Omdat de meeste reacties op hun ooggetuigenverslag negatief waren, in sommige gevallen vijandig, werd deze film ondanks het belang ervan nooit gepubliceerd!

Flux, een van onze teamleden, die in Nieuw-Zeeland woont, verrichtte zijn eigen diepgaande onderzoek naar de Kaikoura UFO en zijn goede neus leidde hem in 2015 naar de originele 16 mm-film.

Om een lang verhaal kort te maken: de 16 mm was gedigitaliseerd door een fantastisch filmlaboratorium en ons team ontving 4 High Definition-video's van Blue-Ray-kwaliteit. We vielen bijna flauw toen ze aankwamen, want voor het eerst hadden we UFO-materiaal van de best mogelijke kwaliteit.

Nadat je de presentatie hebt bekeken, ben je het ermee eens dat het heldere object niet langer kan worden afgewezen met een eenvoudige uitleg en je zult begrijpen waarom deze UFO-ontmoeting hen bang maakte en nadien zo'n enorme impact op hun leven had.

De afgelopen 40 jaar leefden deze UFO's alleen in hun geheugen, maar ze wisten nooit hoe ze er echt van dichtbij uitzagen ... tot vandaag! Zonder Flux's nieuwsgierigheid zou de wereld nooit hebben gezien wat u gaat zien.

We dragen deze presentatie op aan iedereen die die nacht aanwezig was en getuige was van een UFO-ontmoeting. Deze presentatie geeft geen antwoord op de vraag wat deze UFO's zijn!

We bieden alleen onmiskenbaar visueel bewijs dat ze bestaan.

https://m.youtube.com/watch?v=6pVWvZ42PPI

Bron: https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2019/09/the-triangle-ufo-mystery-of-kaikoura.html

 


Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: