De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Is deze UFO video g...
 
Meldingen
Alles wissen

Is deze UFO video gewoon te mooi om waar te zijn?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
248 Bekeken
Deelgenomen: 53 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Opnamen die zijn genomen vanuit het raam van een vliegtuig, tonen een vreemd object.

Hoewel veel UFO ‘s die op beeld worden vastgelegd, bekritiseerd worden omdat ze te onduidelijk, te wazig of te ver weg zijn om goed te kunnen beoordelen, is soms het tegenovergestelde waar: er wordt iets op film vastgelegd dat zo duidelijk is dat de eerste gedachte die in je opkomt, is dat het gewoon te mooi is om waar te zijn.

Deze nieuwste video is zo ‘n geval.

Volgens rapporten werd het beeldmateriaal oorspronkelijk op Twitter gepost door een vrouw die vanuit Chicago naar huis was gevlogen toen ze een object naast het vliegtuig filmde.

Het afwijkende vaartuig lijkt binnen een fractie van een seconde in beeld te komen, komt een paar seconden overeen met de snelheid van het vliegtuig en verdwijnt dan zo snel als het was verschenen zonder zichtbare sporen achter te laten.

"Oké allemaal, toen ik vanuit Chicago naar huis vloog, zag ik iets griezeligs; mijn instinct was UFO, maar ik dacht dat dat niet mogelijk zou zijn, dus toen dacht ik aan een militaire drone, maar idk ... gedachten?" schreef zij.

Haar Twitter bericht werd later zonder uitleg verwijderd.

Hoewel de reactie in de video oprecht lijkt, is het heel goed mogelijk dat de UFO niet veel meer is dan CGI de uitdrukking 'te mooi om waar te zijn' is hier misschien goed van toepassing.

https://m.youtube.com/watch?v=mhCiRwyJLI8

https://www.iheart.com/content/2021-02-08-best-ufo-video-in-years-shows-flying-saucer-speed-away-and-return/

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 592
 

Tja, echt of niet, maakt niet eens zoveel uit. In een tijd waarin cgi gemeengoed is geworden, kan je dergelijke beelden op voorhand al niet vertrouwen. Als je dan een video hebt van een enkel persoon kun je er niks mee aantonen.

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
BeantwoordenCiteren
Deel: