Meldingen
Alles wissen

UFO bestuurd door twee grote buitenaardse wezens landde in Valensole, Frankrijk


MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 238
Topic starter  

Richard en Tracey Dolan bespreken de ongelooflijke landing van een UFO in Valensole, Frankrijk in 1965, getuige de voormalige Franse verzetsstrijder Maurice Masse. Een buitengewoon geval waarbij twee korte, grote buitenaardse wezens werden waargenomen.

In de buurt van het Franse dorp Valensole rookte boer Maurice Masse een sigaret vlak voordat hij om 05.45 uur aan het werk ging. op 1 juli 1965, toen een voorwerp uit de lucht kwam en landde in een lavendelveld op 60 meter afstand.

Geërgerd en in de veronderstelling dat een helikopter een ongeoorloofde landing had gemaakt, liep hij ernaartoe. Hij zag echter al snel dat het geen helikopter was, maar een ovaalvormige constructie die op vier poten rustte. Ervoor stonden twee figuren, nog geen vier voet lang, gekleed in strakke grijsgroene kleding.

Hun hoofden waren te groot en met scherpe kin, hun ogen waren groot en schuin en ze maakten een "mopperend" geluid.

Een van de wezens richtte naar verluidt een potloodachtig apparaat op Masse en verlamde hem in zijn sporen. De figuren kwamen de UFO binnen en vlogen weg, en de getuige had 20 minuten nodig om zijn mobiliteit te herstellen.

In zijn kielzog liet het object een diep gat en een vochtig gebied achter dat snel verhardde als beton. Planten in de buurt raakten in verval en bij analyse werd op de landingsplaats meer calcium aangetroffen dan elders.

https://m.youtube.com/watch?v=vdvcfvPdTSE&feature=emb_logo

https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2020/05/ufo-piloted-by-two-large-headed-alien.html

 


Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: