Forum

'UFO' gevonden in de Bermudadriehoek  

  RSS

MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 112
12 augustus 2018 09:23  

Ontdekkingsreiziger Darrell Miklos heeft een vreemd voorwerp ontdekt na het volgen van een kaart gemaakt door astronaut Gordon Cooper. De vondst, die zal worden getoond in een aflevering van de Discovery Channel-serie "Cooper's Treasure", is gemaakt na het volgen van een kaart naar een "niet-geïdentificeerd object" dat Cooper maakte in de jaren zestig. 

 
Het werd ontdekt op de zeebodem in het midden van de beruchte Bermudadriehoek. 
 
"Ik probeerde scheepswrakmateriaal vast te stellen op basis van een van de anomalie-lezingen in Gordons grafieken toen ik iets zag dat uitstak, dat me choqueerde", zei Miklos. 
 
"Het was een formatie die anders was dan wat ik ooit heb gezien gerelateerd aan scheepswrakmateriaal, het was te groot daarvoor. Het was ook iets dat totaal anders was dan alles wat ik heb gezien dat door de natuur is gemaakt." 
 
De ervaren onderzoeker beschreef het zien van verschillende armachtige kenmerken die uit een steile klifwand staken. 
 
"Ze zien er niet natuurlijk uit, ze zien er niet uit als door de mens gemaakt, het lijkt op niets wat ik ooit heb gezien op basis van mijn ervaring en ik heb hier jarenlange ervaring mee," zei hij. "We hebben verschillende soorten scheepswrakmateriaal geïdentificeerd, maar dit komt absoluut niet overeen.”
 
Na meer aandacht te hebben besteed aan de aantekeningen van Gordon, concludeerde Miklos dat de ex-astronaut had gesuggereerd dat het object op deze locatie mogelijk van buitenaardse oorsprong was. 
 
"Hij dacht dat het misschien iets uit een andere wereld was," zei hij. 
 
"Gordon geloofde in buitenaardse wezens, hij geloofde dat we bezocht worden door bezoekers van andere planeten en hij geloofde ook dat veel van deze dingen in dit specifieke deel van de wereld terechtkwamen."
 
 
 

 


ReageerCitaat
Share:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://bemylittleteddy.info/coutdown?source=002&/dulcet-forum/

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub