Meldingen
Alles wissen

Vliegtuigpiloot spot cilindrische UFO


MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 238
Topic starter  

Een piloot van een vlucht van American Airlines meldde zondag een onbekend object boven New Mexico. Het passagiersvliegtuig, dat van Cincinnati naar Phoenix vloog, kwam rond 13.00 uur in aanraking met wat de piloot omschreef als een "lang cilindrisch object".

'Heb je hier doelen?' zei de piloot destijds in een radiotransmissie.

'Er ging net iets over ons heen.'

"Ik haat het om dit te zeggen, maar het zag eruit als een lang cilindrisch object dat er bijna uitzag als een soort kruisraket dat heel snel bewoog. Het ging recht over ons heen."

American Airlines bevestigde later aan Fox News dat de ontmoeting echt was geweest, maar verzuimde te speculeren over wat het object had kunnen zijn en of het van buitenaardse oorsprong was.

"Na een debriefing met onze cockpitbemanning en aanvullende informatie, kunnen we bevestigen dat deze radiotransmissie afkomstig was van American Airlines vlucht 2292 op 21 februari", aldus een woordvoerder.

'Voor eventuele aanvullende vragen hierover, raden we u aan contact op te nemen met de FBI.'

Tot dusverre heeft de FBI echter geen eigen mening gegeven over wat er is gebeurd. Volgens public affairs Scott Stearns van de White Sands Missile Range in New Mexico waren er op die datum geen tests uitgevoerd en was het vliegtuig 400 mijl van de basis verwijderd.

"We hebben geen idee wat het had kunnen zijn of dat iets dergelijks eerder in dat gebied is waargenomen", zei hij.

https://www.foxnews.com/us/american-airlines-not-denying-ufo-spotting-says-talk-to-the-fbi

 


Citeren
Deel: