De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

VS, Israël in conta...
 
Meldingen
Alles wissen

VS, Israël in contact met ET, beweert voormalig chef

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
370 Bekeken
Deelgenomen: 53 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Een gepensioneerde Israëlische veiligheidschef beweert dat we al jaren in contact staan met de 'Galactische Federatie'. Volgens Haim Eshed, die 30 jaar als hoofd van het Israëlische ruimtebeveiligingsprogramma werkte, hebben zowel Israël als de Verenigde Staten jarenlang contact gehad met intelligente buitenaardsen.

Deze 'Galactische Federatie', zo beweert hij, legde contact als onderdeel van hun pogingen om "het weefsel van het universum" te begrijpen en heeft een basis op Mars, waar ook vertegenwoordigers van beide landen wonen.

De Amerikaanse president Donald Trump is zich hiervan niet alleen bewust, stelt Eshed, maar stond ook op het punt de situatie bekend te maken, totdat de Galactische Federatie tussenbeide kwam om hem ervan te weerhouden dit te doen.

Ze beweerden dat een dergelijke openbaring massahysterie zou veroorzaken en dat de mensheid eerst moest "evolueren en een stadium bereiken waarin we zullen begrijpen wat ruimte en ruimteschepen zijn".

'Als ik vijf jaar geleden had gezegd wat ik vandaag zeg, zou ik in een inrichting zijn opgenomen', zei Eshed. "Elke plaats waar ik naar toe ging zeiden ze: Die man heeft zijn verstand verloren."

"Ik heb niets te verliezen. Ik heb mijn diploma ‘s en prijzen behaald; ik word gerespecteerd op buitenlandse universiteiten, waar de trend ook verandert."

De 87-jarige heeft nu een boek gepubliceerd “The Universe Beyond the Horizon: Conversations with Professor Haim Eshed” waarin hij zijn ervaringen beschrijft.

Er is echter geen bewijs voor deze zogenaamde 'Galactische Federatie'.

https://m.jpost.com/omg/former-israeli-space-security-chief-says-aliens-exist-humanity-not-ready-651405


   
Citeren
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 6 jaar geleden
Berichten: 592
 

Tja, had het al gelezen.. Het eerste stuk vond ik wel interessant. Tot dat er dan de Gallactische federatie bij werd gesleept. Je zou bijna denken dat dat soort mensen alleen maar hun best doen om dingen belachelijk te maken. 

Het blijft wachten op iemand die uit de school klapt met bewijzen, en geen lul verhaal.

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
BeantwoordenCiteren
Deel: