Meldingen
Alles wissen

Zal Trump nu de Amerikaanse 'X-Files' vrijgeven?


MysteryX
(@mysteryx)
Lid
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 243
Topic starter  

Nu het presidentschap van Trump ten einde loopt, zou dit voor hem het ideale moment kunnen zijn om de UFO-bestanden van Amerika openbaar te maken?
Zeggen dat de zaken niet volgens plan zijn verlopen voor president Donald Trump bij de verkiezingen zou een understatement zijn, en hoewel zijn dagen in het Witte Huis geteld kunnen zijn, hebben sommigen gespeculeerd dat een van de dingen die hij zou kunnen doen voordat hij vertrekt, is gevoelige regeringsdocumenten vrijgeven die betrekking hebben op het UFO-fenomeen.

"Trump is nog steeds POTUS", schreef de conservatieve commentator Mike Cernovich op Twitter.

"Hij kan via Twitter alle informatie vrijgeven die hij wil. Het is letterlijk legaal voor hem om iets te laten vallen UFO-bestanden, Rusland-spul, totale discretie."

Het is een idee dat vandaag de ronde doet op sociale media, waarbij verschillende mensen suggereren dat het nu een goed moment zou zijn voor Trump om de bonen te morsen over wat de regering weet over UFO ‘s.

"Trump moet doorgaan met Rogan en beginnen met het droppen van alle Real X-Files-info. UFO ‘s, 911, JFK ..... lek het ALLEMAAL," schreef een Twitter-gebruiker @ManuvSteele.

"Ik zou zeker beginnen te praten over UFO ‘s en ancient aliens als ik nu Trump was", voegde @ Donald_JL00 eraan toe.

Trump heeft eerder al verschillende keren over het onderwerp gesproken met name wanneer er tijdens interviews over werd gevraagd maar heeft nooit iets specifieks bevestigd of ontkend. In juni had hij deelgenomen aan een Vaderdag-interview met zijn eigen zoon, Don Trump Jr., toen hem werd gevraagd naar de vermeende UFO-crash in Roswell, New Mexico.

"Er zijn miljoenen en miljoenen mensen die naar Roswell willen gaan, die het willen zien," antwoordde Trump. 'Ik zal niet met je praten over wat ik ervan weet, maar het is erg interessant.'

"Roswell is een heel interessante plaats met veel mensen die willen weten wat er aan de hand is."

Toen hem werd gevraagd of hij ooit zou overwegen informatie over de kwestie vrij te geven, antwoordde hij: "Wel, daar moet ik over nadenken."

https://www.inquisitr.com/6373630/donald-trump-declassify-ufo-files/

 


Citeren
Onderwerp trefwoorden
Rick
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 590
 

Reken maar op niks 🙂 Er zijn in het verleden ook presidenten geweest die in hun campagne, of later, dat soort beloften hebben gedaan. Geloof dat Bill Clinton daar ook een van was. 

Daarbij, Trump heeft wel andere dingen aan zijn hoofd, zoals hoe je een staatsgreep pleegt 🙂

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


BeantwoordenCiteren
Deel: