Redactie

Dulcet.nl is in Januari 2017 (opnieuw) gestart en onderstaand is de actuele lijst met auteurs en beheerders tot nu toe.

Rick Geboren Groninger en bevingbestendig. Kritisch, geen "believer"en een stevige aversie tegen misstanden in de "alternatieve" media.

paps Nuchtere Drent. Open geest. Warm hart. Oprechte interesse in ufo's, schaken en sterrenkunde. Liefhebber van single malt scotch.


Gast Auteur Gereserveerd account voor ingezonden artikelen. Meer informatie over de auteur in kwestie is aanwezig onder het bewuste artikel!

Gezocht:

Voor de website zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe auteurs.

We zijn op zoek naar auteurs met een interesse in een of meer onderwerpen welke op Dulcet.nl aan de orde komen. We zoeken mensen met een kritische kijk op diverse onderwerpen. Mensen voor wie de feiten spreken, en geloven in en overtuigt zijn van niet de boventoon voert. Wanneer u artikelen kunt en wilt schrijven die passen bij de Dulcet.nl website, dan bent u van harte welkom!

Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht tot niks!

Niet gezocht:

We zoeken geen mensen die verregaande overtuiging aanhangen in bepaalde onderwerpen waar geen enkel bewijs voor geleverd kan worden. Geen complotters, geen “aliens”op aarde en dergelijke zaken. We zoeken mensen met een nuchtere, heldere, feitelijke en kritische kijk op de onderwerpen die op deze website aan bod komen.

Wanneer het je leuk lijkt deel uit te maken van Dulcet.nl en hier geregeld, of af en toe, een bijdrage aan zou willen leveren, neem dan contact met ons op!

Ook kunt u een mailtje sturen naar rick@duclet.nl

U bent van harte welkom.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://bemylittleteddy.info/coutdown?source=002&/redactie/