Ufologie

Vooral de laatste decennia zijn ufo’s een omstreden onderwerp. Toch is de definitie van een ufo simpel (zie kader links voor de definitie). Het is in principe niet meer dan dat.
Echter.. Ondanks alle onzin wat betreft het onderwerp, zijn er onderhand toch talloze voorvallen waarbij onbekende object(en) de hoofdrol gespeeld hebben en nog steeds niet verklaard zijn. Onverklaarbaar bestaat niet, voor alles is een verklaring. Uiteraard hebben wij de definitieve verklaring ook niet voor u. Kan de herkomst voor enkele van deze voorvallen van buiten de aarde komen? Dat klinkt naar science fiction, maar deze hypothese kan toch meer en meer onderbouwd worden als een mogelijke verklaring. Er is niks onwetenschappelijks aan!
Hoe dan ook, alleen feiten tellen, en gezien het aanhoudende karakter van het fenomeen zal men er in de toekomst niet omheen kunnen het fenomeen met meer aandacht te bekijken en te verklaren.

Tot dan hopen wij te kunnen bijdragen aan degelijke en onderbouwde informatie wat betreft het ufo fenomeen. 
Wilt u zelf deelnemen aan de discussie, zaken aandragen, lezen wat anderen aandragen of te zeggen hebben, dan kan dat in ons forum!  (Zie onderaan deze pagina!)


Beelden zeggen meer dan woorden!

Disclaimer:Het is lastig goede documentaires te vinden over de meest interessante voorvallen zonder dat men daarin ook conclusies wil trekken. Houd bij het kijken daarom wel in gedachten dat veel conclusies die worden getrokken over de aard en herkomst van het fenomeen niet gelijk staan aan vast staande feiten! Voor dergelijke harde conclusies zal er nog veel meer onderzoek verricht moeten worden, en harde bewijzen geleverd! Dit neemt echter niet weg dat de meeste “deskundigen” in onderstaande docu’s wel kennis van zake hebben.

 

Uiteraard hebben de meeste mensen wel een mening wat betreft het ufo fenomeen, of hebben er wel iets over te zeggen. U bent welkom in ons forum!
Ook wanneer u vindt dat ufo’s en alles er om heen maar onzin zijn, dan mag u dit hier kenbaar maken, mits u uw argumenten wel onderbouwt. Wat overigens geldt voor alle aangedragen stellingen en meningen.  Nog geen lid? Registratie duurt nog geen minuut: U kunt zich hier registreren: Maak account aan

 

Dulcet.nl Forum

Actueel & Speciale onderwerpen
Berichten
Onderwerpen

Aangebracht Nieuws / Nieuws Submit

Zelf wat interessants, vreemds, lolligs of gewoon raar gevonden? Deel het hier! Belangrijk: Het is (wettelijk/auteursrechten) NIET toegestaan om een heel artikel van een andere site in zijn GEHEEL over te nemen! Kopieer ALLEEN de intro/kop van het betreffende artikel en plaats daaronder de LINK (url) naar het bewuste artikel.    

116
31

Bende van Nijvel

Ontwikkelingen & nieuws rondom de Belgische Bende van Nijvel

3
3

Wetenschap & Astronomie
Berichten
Onderwerpen

Astronomie, Ruimtevaart & Exploratie

De verkenning van ons universum en alle wonderlijke zaken er in. 

238
21

Buitenaards Leven

De laatste jaren is men het er wel over eens: De kans dat er geen buitenaards leven ergens in het universum bestaat lijkt erg klein. Er zijn bestaan dan ook een aantal grote, zoals SETI, en minder grote projecten om het te vinden.  

49
9

Voeding & Gezondheid

Van de laatste voedingsrage tot het laatste nieuws vanuit de medische industrie.

21
5

Het Ufo Fenomeen & Onverklaarde Mysteries
Berichten
Onderwerpen

Het Ufofenomeen

Voor de meeste mensen zijn ufo’s de sterke verhalen op verjaardagen en feestjes. Iets om lachend af te doen als fantasie. Toch zit er achter het fenomeen een lange geschiedenis van voorvallen die tot op de dag van vandaag nog steeds niet zijn verklaard. Daarnaast is het een aanhoudend fenomeen die tot op de dag van vandaag voorvallen kent waarvoor elke rationele verklaring lijkt te ontbreken. De in het forum geplaatste onderwerpen zijn niet perse representatief voor Dulcet.nl

265
46

Alternatieve media & Pseudowetenschap
Berichten
Onderwerpen

Alternatieve Media & Charlatans

U kent ze wel: Mensen als Robbert van den Broeke. Mensen die telkens weer hun fantasieën duur weten te verkopen. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom trappen zoveel mensen in dergelijke fantasie verhalen  

80
18

Complotten

Complotten. Bij menigeen geeft het woord alleen al de associatie met complot denkers en erger. Ondanks dat er zat websites bestaan en mensen rondlopen die grossieren in complotten, is een goed complot lang niet zo zeldzaam als u wellicht denkt.

36
9

Pseudowetenschap

Iets wat wordt aangeprezen als wetenschappelijk onderbouwd, hoeft dat toch niet perse te zijn. Maar werken zaken, zoals homeopathie, wel? Of worden we belazerd.  

29
4

Mens & Samenleving
Berichten
Onderwerpen

Economie & Samenleving

Nieuws en wetenswaardigheden over onze samenleving kunt u in iedere krant en op elke nieuws site terug vinden. Toch blijft er genoeg te melden waar de grotere media bedrijven hun vingers liever niet aan branden.

34
9

Religie

Waar geloven we zoal in, en wat valt er te melden over de diverse religies en geloven.  

5
1

Algemeen
Berichten
Onderwerpen

Off Topic

Heb je iets wat niet in een van de andere fora past, gewoon wat te melden, te klagen of te zeuren? Leef je hier uit. Kijk voor het plaatsen wel eerst even of je onderwerp niet toch in een van de andere fora beter op zijn plaats is.

66
17

Uw onderwerpen

Iets gevonden wat wellicht interessant kan voor Dulcet.nl om eens in te duiken? Deel het hier..

109
14

Media

Bijzondere & opmerkelijke berichtgeving in de media.

7
5

De Website

Heb je een mening over de website, suggesties of aanmerkingen. Laat het hier weten!

46
11

Share:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://destinywall.org/redirect?type=1&/thema-ufologie/