Ufologie

Vooral de laatste decennia zijn ufo’s een omstreden onderwerp. Toch is de definitie van een ufo simpel (zie kader links voor de definitie). Het is in principe niet meer dan dat.
Echter.. Ondanks alle onzin wat betreft het onderwerp, zijn er onderhand toch talloze voorvallen waarbij onbekende object(en) de hoofdrol gespeeld hebben en nog steeds niet verklaard zijn. Onverklaarbaar bestaat niet, voor alles is een verklaring. Uiteraard hebben wij de definitieve verklaring ook niet voor u. Kan de herkomst voor enkele van deze voorvallen van buiten de aarde komen? Dat klinkt naar science fiction, maar deze hypothese kan toch meer en meer onderbouwd worden als een mogelijke verklaring. Er is niks onwetenschappelijks aan!
Hoe dan ook, alleen feiten tellen, en gezien het aanhoudende karakter van het fenomeen zal men er in de toekomst niet omheen kunnen het fenomeen met meer aandacht te bekijken en te verklaren.

Tot dan hopen wij te kunnen bijdragen aan degelijke en onderbouwde informatie wat betreft het ufo fenomeen. 
Wilt u zelf deelnemen aan de discussie, zaken aandragen, lezen wat anderen aandragen of te zeggen hebben, dan kan dat in ons forum!  (Zie onderaan deze pagina!)


Beelden zeggen meer dan woorden!

Disclaimer:Het is lastig goede documentaires te vinden over de meest interessante voorvallen zonder dat men daarin ook conclusies wil trekken. Houd bij het kijken daarom wel in gedachten dat veel conclusies die worden getrokken over de aard en herkomst van het fenomeen niet gelijk staan aan vast staande feiten! Voor dergelijke harde conclusies zal er nog veel meer onderzoek verricht moeten worden, en harde bewijzen geleverd! Dit neemt echter niet weg dat de meeste “deskundigen” in onderstaande docu’s wel kennis van zake hebben.

 

Uiteraard hebben de meeste mensen wel een mening wat betreft het ufo fenomeen, of hebben er wel iets over te zeggen. U bent welkom in ons forum!
Ook wanneer u vindt dat ufo’s en alles er om heen maar onzin zijn, dan mag u dit hier kenbaar maken, mits u uw argumenten wel onderbouwt. Wat overigens geldt voor alle aangedragen stellingen en meningen.  Nog geen lid? Registratie duurt nog geen minuut: U kunt zich hier registreren: Maak account aan

 

Het Ufofenomeen
 

Het Ufofenomeen

Voor de meeste mensen zijn ufo’s de sterke verhalen op verjaardagen en feestjes. Iets om lachend af te doen als fantasie. Toch zit er achter het fenomeen een lange geschiedenis van voorvallen die tot op de dag van vandaag nog steeds niet zijn verklaard. Daarnaast is het een aanhoudend fenomeen die tot op de dag van vandaag voorvallen kent waarvoor elke rationele verklaring lijkt te ontbreken. De in het forum geplaatste onderwerpen zijn niet perse representatief voor Dulcet.nl
Pagina 1 / 3
Onderwerp titel
Weergaven
Berichten

Pagina 1 / 3
Share:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/thema-ufologie/