Het Universum & Buitenaards Leven

Ufo's?

Ongrijpbaar en nog steeds een onverklaard fenomeen. Onder bergen onzin begraven ligt een fenomeen met bewezen voorvallen. Gezien de aard van het fenomeen moet een verklaring wellicht buiten onze eigen planeet worden gezocht.

Buitenaards leven?

Lang een taboe binnen de wetenschappelijke wereld: Buitenaards leven. De laatste decennia zijn de opvattingen drastisch omgeslagen en is het lastig nog een astronoom te vinden die niet is overtuigd van een universum vol leven. Volgens de (vooralsnog onbewezen) buitenaardshypothe ook de oorsprong van de onverklaarde ufo voorvallen.
BeschrijvingWeblink
De schimmige wereld van de ufo'sDulcet Artikel
Moeten we nog geloven in ufo’s?Dulcet Artikel
Ufo Evidencehttp://www.ufoevidence.org/
Hessdalen lightshttps://en.wikipedia.org/wiki/Hessdalen_lights
Ufo Meldpunthttps://www.ufomeldpunt.nl/
Neurenberg 14 April 1561Dulcet Artikel

Het Universum

Een universum vol mysteries en onbeantwoorde vragen.

Wat zijn Ufo's?

Ufo staat voor Unidentified Flying Object, en staat voor alles wat in het luchtruim, en daarbuiten, wordt waargenomen en niet direct een verklaring heeft. Een ufo, ook in de onverklaarde gevallen, is NIET per definitie buitenaards.

Buitenaardshypothese

Deze hypothese is onder ufo-onderzoekers het meest gangbaar. Als de oorsprong van het ufofenomeen niet op deze planeet gevonden kan worden, moet het wellicht buiten onze planeet worden gezocht. De hypothese is echter bij lange na nog niet aangetoond. Alleen meer en serieus onderzoek kan de gezochte antwoorden opleveren.

Docs (Beta)