Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Bewijs voor paralle...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

Bewijs voor parallelle universums? Nazi munt uit 2039 in Mexico leidt tot bizarre theorieën


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Lange tijd zijn alternatieve universums gebruikt als een plot voor een roman of gewoon als een verhaal voor een film. Maar er zijn velen die zich afvragen hoe hun leven eruit zou zien in een parallel universum, of dat er een alternatieve versie van zichzelf in een andere dimensie is. Want wetenschappers hebben ook decennialang tijd besteed aan het onderzoeken van het potentieel van alternatieve realiteiten.

In de loop der jaren hebben wetenschappers meerdere theorieën blootgelegd, waarvan sommige echt bewijs hebben om ze te ondersteunen. Dus als een van deze theorieën klopt, is er ergens een heelal dat anders is dan het onze. Een van de meest populaire theorieën van het alternatieve universum is de snaartheorie. Volgens deze theorie leven we in een multiversum van negen dimensies, met slechts drie dimensies die voor ons zichtbaar zijn.

Omdat we alleen in drie dimensies bestaan, zou ons universum er plat uitzien als een vel papier. Aan de andere kant zou de manier waarop de andere dimensies zouden uitbreiden, samengaan met de tijdlijnen en mogelijke situaties. Dat gezegd hebbende, alternatieve versies van onze wereld kunnen bijna identiek zijn, of totaal verschillend. Het gaat echter alleen om theorieën. Maar wat gebeurt er als iemand bewijs ontdekt van het bestaan van parallelle universums?

Een video die in april 2018 op YouTube werd geplaatst, toont een man die beweert een nazi munt uit het jaar 2039 te hebben ontdekt.

https://m.youtube.com/watch?v=pyrTQ8sA88U

https://mysteriesrunsolved.com/2020/12/nazi-coin-from-2039.html

 

Dit onderwerp werd gewijzigd 3 jaar geleden door Anoniem

   
Citeren
Deel: