Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

Dulcet.nl Forum

Actueel & Speciale onderwerpen
Berichten
Onderwerpen

Aangebracht Nieuws / Nieuws Submit

Zelf wat interessants, vreemds, lolligs of gewoon raar gevonden? Deel het hier! Belangrijk: Het is (wettelijk/auteursrechten) NIET toegestaan om een heel artikel van een andere site in zijn GEHEEL over te nemen! Kopieer ALLEEN de intro/kop van het betreffende artikel en plaats daaronder de LINK (url) naar het bewuste artikel.    
123
34

Bende van Nijvel

Ontwikkelingen & nieuws rondom de Belgische Bende van Nijvel
3
3

Wetenschap & Astronomie
Berichten
Onderwerpen

Buitenaards Leven

De laatste jaren is men het er wel over eens: De kans dat er geen buitenaards leven ergens in het universum bestaat lijkt erg klein. Er zijn bestaan dan ook een aantal grote, zoals SETI, en minder grote projecten om het te vinden.  
73
25

Voeding & Gezondheid

Van de laatste voedingsrage tot het laatste nieuws vanuit de medische industrie.
22
6

Het Ufo Fenomeen & Onverklaarde Mysteries
Berichten
Onderwerpen

Het Ufofenomeen

Voor de meeste mensen zijn ufo’s de sterke verhalen op verjaardagen en feestjes. Iets om lachend af te doen als fantasie. Toch zit er achter het fenomeen een lange geschiedenis van voorvallen die tot op de dag van vandaag nog steeds niet zijn verklaard. Daarnaast is het een aanhoudend fenomeen die tot op de dag van vandaag voorvallen kent waarvoor elke rationele verklaring lijkt te ontbreken. De in het forum geplaatste onderwerpen zijn niet perse representatief voor Dulcet.nl
352
96

WappieWereld
Berichten
Onderwerpen

Wappies in Nederland

U kent ze wel: Mensen als Robbert van den Broeke. Mensen die telkens weer hun fantasieën duur weten te verkopen. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom trappen zoveel mensen in dergelijke fantasie verhalen 
100
29

Complotten

Complotten. Bij menigeen geeft het woord alleen al de associatie met complot denkers en erger. Ondanks dat er zat websites bestaan en mensen rondlopen die grossieren in complotten, is een goed complot lang niet zo zeldzaam als u wellicht denkt.
37
9

Pseudowetenschap

Iets wat wordt aangeprezen als wetenschappelijk onderbouwd, hoeft dat toch niet perse te zijn. Maar werken zaken, zoals homeopathie, wel? Of worden we belazerd.  
36
5

Mens & Samenleving
Berichten
Onderwerpen

Economie & Samenleving

Nieuws en wetenswaardigheden over onze samenleving kunt u in iedere krant en op elke nieuws site terug vinden. Toch blijft er genoeg te melden waar de grotere media bedrijven hun vingers liever niet aan branden.
35
10

Religie

Waar geloven we zoal in, en wat valt er te melden over de diverse religies en geloven.  
5
1

Algemeen
Berichten
Onderwerpen

Off Topic

Heb je iets wat niet in een van de andere fora past, gewoon wat te melden, te klagen of te zeuren? Leef je hier uit. Kijk voor het plaatsen wel eerst even of je onderwerp niet toch in een van de andere fora beter op zijn plaats is.
75
22

Uw onderwerpen

Iets gevonden wat wellicht interessant kan voor Dulcet.nl om eens in te duiken? Deel het hier..
109
14

Media

Bijzondere & opmerkelijke berichtgeving in de media.
7
5

De Website

Heb je een mening over de website, suggesties of aanmerkingen. Laat het hier weten!
48
12

Deel: