De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

President Trump

De verkiezingen verliezen met een verschil van miljoenen stemmen en toch nog winnen is iets wat alleen mogelijk is in Amerika. Dat bewijst maar weer eens dat het het land van de onbegrensde mogelijkheden is. Maar of Amerikanen er nou zo blij mee moeten zijn, is nogal twijfelachtig.

Hulp uit Rusland, seksuele uitspattingen in een hotelkamer in Moskou, misstappen op financieel gebied, losse handjes wat betreft vrouwen en een totaal gebrek aan respect daarvoor. En dan hebben we nog al zijn grove, beledigende en totaal respectloze uitspraken en speeches.

HOE is deze man president geworden vraagt menigeen zich nu af.

En dat is een goede vraag. Zijn Amerikanen nou werkelijk zo van het padje, of is er wat meer aan de hand. Wat Trump daar president maakt, zorgt er hier voor dat een politicus zich moet verantwoorden voor de rechter. Als Wilders net zo ver was gegaan als Trump, dan had het vast ook niet eens met een sisser afgelopen, en had Wilders wel degelijk straf gehad.

Voor wauwelend Den Haag is Amerika vaak hun grote voorbeeld, maar we mogen blij zijn dat we toch wel nog steeds onze eigen normen en waarden hebben. Een Trump zou hier geen enkele kans gemaakt hebben.

Al die aanwijzingen dat Trump geholpen is door de Russen, dat zelfs enkele van zijn naasten regelmatig contact hebben gehad met het o zo gehate Rusland. De vermeende uitspattingen in Moskou, financiële misstappen. Bewezen of niet, ze passen stuk voor stuk wel precies bij de persoonlijkheid van de man.

En nu duikt en dan een fragment uit een Hongaars televisie programma op. Een ex Miss Hongarije doet in Hongaarse variant van Carpool Karaoke uit de doeken hoe zij in 2013 door Trump werd gevraag op zijn kamer van het Ritz Carlton te verschijnen. En laat dit nou net juist de kamer en de datum zijn waarop ook de “golden shower gate” moet hebben plaatsgevonden.

Miss Hongarije, Kata Sarka, had zelfs het visitekaartje van Trump ,die zij krijg toen Trump haar uitnodigde, nog, en toonde dit ook. Het programma werd uitgezonden in Mei verleden jaar, en dat is lang voor iemand ook maar een idee had dat Trump wel eens president zou kunnen worden.

http://www.hln.be/hln/nl/39002/Donald-Trump/article/detail/3055120/2017/01/15/Ex-Miss-Hongarije-Trump-nodigde-me-uit-op-zijn-hotelkamer-in-Moskou.dhtml

Kortom, Amerika zit nu opgescheept met een president die chantabel is.

Daarnaast mag de Amerikaanse bevolking zich ook wel eens gaan afvragen hoe het gesteld is met de moraal van hun toekomstige president. Als dat al niet duidelijk is gebleken in de aanloop naar de verkiezingen, dan is het nu toch wel duidelijk gebleken uit de mensen die samen met hem Amerika moeten gaan leiden. Wellicht is voor de Amerikanen lijden toch een beter woord.

Tijdens zijn pers conferentie, u weet wel, waar bij hij alles wat hem niet aanstond fake news noemde en de journalist van CNN schoffeerde, bleek maar weer eens hoe de mind van Trump werkt.

De stapels papieren die duidelijk moesten maken dat Trump toch echt afstand had genomen van zijn zaken, bleken blank. Stapels dossiers en papieren met niks dus. En voor wie de conferentie heeft gevolgd, en zich afvroeg wie dan toch die mensen op de achtergrond waren die steeds floten, klapten en joelden als Trump weer eens wat “verstandigs” zei, of ontkende… Die waren ingehuurd om juist dat te doen!

Een groot deel van de conferentie werd besteed aan het uitleggen van de constructie die was bedacht om Trump van zijn zaken te scheiden. Maar… Wat voor constructie kan een man van zijn zaken scheiden wanneer deze simpelweg zijn zoons aan top zet?

Denkt nou werkelijk iemand dat vader en zoons niet overleggen?

Zelfs financiële experts noemden het een lachertje.

Ondergetekende is geen expert op gebied van politiek. Verre van dat. Maar wat Trump nu toch weet klaar te spelen is iets waar je geen verstand van politiek voor nodig bent. En menigeen vraagt zich nu toch af wat Trump gaat doen als die eenmaal president is. Als hij al wegkomt met al die zaken die hij nu al heeft gepresteerd, wat komt er dan wanneer deze man eenmaal president is, en nauwelijks nog verantwoording heeft af te leggen.

Omringd door familie, zakenpartners en gelijk gestemden het machtigste land van de wereld gaan leiden, kan ons in de toekomst nog wel eens de nodige verrassingen bezorgen.

Er valt over Trump nog veel meer te schrijven, maar vast staat dat Trump een bikkelhard man is die met een waas is omgeven wat betreft zijn financiën en ook geen duidelijkheid wil verschaffen daarover, zoals zo goed als alle voorgaande presidenten dat wel hebben gedaan.

Kortom, het presidentschap van Trump is geen goed nieuws voor Amerika en de rest van de wereld.

Uiteraard denken zat Amerikanen hier anders over, anders was deze man nooit president geworden. Wellicht zijn er nu toch een hoop mensen die spijt hebben van hun stem op Trump.

Human Rights Watch noemt Trump onlangs zelfs een bedreiging voor de mensenrechten. Deze week wist hij zelfs een mensenrechten icoon en congres lid John Lewis te schofferen. Via Twitter uiteraard…

Hoe het afloopt zullen we ongetwijfeld gaan merken in de komende jaren…

Saturday Night Live impressie van Trumps persconferentie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ga in maart naar de VS. Ben benieuwd hoe het er dan voorstaat.

Ik heb zowaar al toestemming gekregen.  Je moet een soort ESTA verklaring aanvragen voordat je binnen mag…

als er nu een land is waaar ik niet naar wil is het  AAmerika ,ook al woont m´n oudere neef er jammer,, ook zo voor M

snap niks van dat gedoe over stemmen daar , maar laat maar, wil wel kwijt dat deze man -oa- totaal geen president zou mogen worden van dit land, oke van z´n bedijven mishien wel,, zoals hij de pers onder handen neemt is toch absurt maarja elke gek heeft z´n gebrek dus oke hij ook een ,,nouja een tientallen

Helemaal mee eens Herman.

De complete ambtelijke top van het State Departement, het ministerie van Buitenlandse Zaken, stapt plotseling op. Dat bericht de Washington Post. De hoogste niet-politicus, onder-staatsercretaris Patrick Kennedy, besloot vanmiddag dat verdere samenwerking met de nieuwe (door Trump benoemde) politieke top niet haalbaar is. Alle topmanagers volgde zijn voorbeeld.De nieuwe minister van BZ, Rex Tillerson, is nog niet aangetreden.; is dit een teken aan de wand??

onbegrijpenlijk

Nou Obama heeft gepast afscheid genomen.

http://gifdumps.hornoxe.com/gifdump235/hornoxe.com_gifdump235_30.gif

🙂

Yup, Trump is gewoon een dictator in spe

Ben er trouwens wel bang voor dat hij ook een gevalletje krijgt zoals Reagan destijds

https://en.wikipedia.org/wiki/Attempted_assassination_of_Ronald_Reagan

eens kijken wat het word , hij heeft weer twee nieuwe gevallen van verkrachting aan z´n broek , zou maar even wachten om der Donny in het Trum,.. Witte Huis een land te runne is heel wat anders dan een bedrijf

Ivanka Trump, de oudste dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, is officieel benoemd tot adviseur in het Witte Huis. De aankondiging van haar informele benoeming leidde de afgelopen week al tot veel kritiek. Hoe krijgen ze t voor elkaar zijn ze stekeblind daar, nog effen en z´n 10 jarig zoontje word minster van defensie ,lekker makkelijk alles in een familie Ivanka Trump krijgt niet betaald voor haar nieuwe functie. Op deze manier hoopt zij naar eigen zeggen de kritiek weg te nemen dat het onethisch zou zijn dat zij als dochter van de president een adviseursfunctie krijgt. “Ik moet… Lees verder »

Onbegrijpelijk vanmorgen AD , , Buitenlanders moeten VS  ….wachtwoord-en- geven bij binnenkomst , dit is verplicht volgens een nieuwe wet ook moeten ze hun telefoons afstaan alsdus the Wallstreet Journal,, op basis van bronnen binnen de regering Trump ,, men moet ook inzicht geven in telefooncontacten en financiële gegevens .. de maatregel past in het straatje terrorismebestrijding

je zou ook een paar ´nieuwe´ wachtwoorden kunnen maken ,,Berend Botje,,Arriba Aribba!!,, Jantje zag es pruimen hangen,, maar hoop dat Paps een innemend voorkomen heeft ……

 

fijne dag nog /bijna middag maar oke 🙂

 

vond dit ook wel leuk hoort eigenlijk /als je goed beschouwd / bij moppen

”Veel plezier op internet over een studie van een professor aan de Universiteit zijn stelling: voor conservatieve kiezers (is uit onderzoek gebleken) is het belangrijk of een kandidaat er goed uit ziet. Linksere kiezers gaan meer voor de inhoud. Ergo: Trump heeft zijn overwinning mede te danken aan zijn good looks.

Twitter ziet dan anders. “Als Donald Trump aantrekkelijk is ben ik hetero”, schrijft een homo-activist.”

hoeveel mensen houd die knakker nog over als dat zo doorgaat? WASHINGTON (ANP) – De plaatsvervangend adviseur nationale veiligheid van president Trump, Kathleen McFarland, vertrekt naar Singapore. Als de Senaat er naar verwachting mee instemt, wordt ze daar ambassadeur. Dit meldden Amerikaanse media zondag op gezag van regeringsbronnen. McFarlands afscheid volgt enkele dagen na het vertrek van ‘topstrateeg’ Steve Bannon uit de Nationale Veiligheidsraad (NSC) van Trump. Ook McFarlands voormalige chef, ex-nationaal veiligheidsadviseur Michael Flynn, ruimde het veld. Hij moest in februari opstappen, toen bleek dat hij niet helemaal eerlijk was geweest tegenover vicepresident Mike Pence over zijn eerdere contacten… Lees verder »

lees het nou pas, onderste zinnetje, Egyptische Amerikaanse …. dús hoe lees je dan dat A

nu heeft die pers chef weer z´n excuus moeten maken omtrent een uitlating iets met Hitler,, hoeveel of beter wie heeft er nou nog geen excuus oid aangeboden de laagste tijd, het is wel zo als je wakkerword  is niet meteen maar toch- het idee wat heeft die gek nou weer uitgevreten vannacht ,, maar zolang het Amerika eerst is houwe zo …

maar wel zo dat alles wat ie heeft staan te blerren/verkondigen an het volk , er is nog geen eeene  malle niks vanuit gekomen ,,nou flinke jongens daar he fijne dag nog oke middag 😉

Twee Republikeinse senatoren zeggen dat er geen muur komt langs de hele grens tussen de VS en Mexico. President Donald Trump zou zijn plan hebben geschetst als “symbool voor een betere grensbewaking”.

De Republikeinse senator Lindsey Graham, een voorstander van strengere immigratieregels, stelt maandag in The Washington Post dat er “nooit een muur met een lengte van meer dan 3.500 kilometer langs de grens komt, punt”.

hoelang kan die gek nog doorgaan dat houd toch eens op

en wéer gaar der Donny op z´n plaat word die daar nou nooit moe van die handel ;;

Een federale rechter heeft dinsdag een plan van het Witte Huis geblokkeerd om landelijke subsidies aan steden die zijn immigratiebeleid frustreren te korten.Een aantal steden, waaronder New York en San Francisco, hadden het voornemen van president Donald Trump bij een rechter aangevochten omdat het tegen de grondwet in zou druisen.

Een federale rechter in San Francisco gaf deze zogenoemde ‘sanctuary cities’ daar gelijk in. De steden weigeren het immigratiebeleid van Trump uit te voeren.

 

Tr. , heeft woede op hals gehaald door de wet die Obama had ingesteld nietig te verklaren , men mag weer gewoon op wilde dieren in beschermde gebieden jagen

Alaska mag weer geschoten worden op beren, óók vanuit een vliegtuig. Zelfs als ze in winterslaap zijn. Dierenrechtenorganisaties vrezen het ergste. De populatie grizzlyberen was immers pas net weer aan de beterende hand. Wolven zijn hun leven eveneens niet zeker. Ze mogen gewoon bij hun hol worden afgeschoten. Ook als daar jongen bij zijn.

 

 

 

De aanstelling van speciaal aanklager Robert Mueller om de Russische invloeden op de Amerikaanse presidentsverkiezingen te onderzoeken, is volgens Trump ‘ontzettend schadelijk voor het land’.

Tijdens een bijeenkomst met de pers zei de president: “Ik geloof dat het ons land ontzettend schaadt, omdat het aantoont dat we een verdeeld, niet-verenigd land zijn.”

is hij nou zo dom of….. snaptie no echt niet dat HIJ  de aanstichter van dit alles is ,,,,, ;(

whawha vind ik goed van die 4minuten, maar hoeveel neemt onze Donny er? als die z´n jooischuur opentrekt is ie niet te stoppen,,

ja hoelang nog president <wat een woord voor zo iemand> eh vanmorgen n AD team Trump had zeker 18 keer contact met Russen ,Trump weer verder in het nauw,,,,, ach hij kan beter zn golfclubs inpakken en wegwezen lijkt me , he fijne dag nog 😉

hehehe, ja dat zal wel die 4minuten, maar  hoeveel neemt onze Donnie er, want als die z´n schuur opentrek is ie niet te stoppen,,, 😉 …whahwha,, ja hij gaat er wel prat op nog tussen de ´lijntjes ´te ´kleuren´,moet ook  iedereen altijd zien

hoelang nog president, als je

verdomme laptop ging eige leven lijden , maar goed hoe lang nog president/, vanmorgen AD Donald

o man zou het heerlijk vinden , zie Trumpie Dumpie al, lekker in het rond kijken, zo van is dat gezeik nog niet afgelopen Whahaha ,, máár vreemde vraag effies,  kan hij nou zomaar weg ,terwijl ZIJN Amerika in nood is ??

het  is toch wel erg dat het zover komt dhr TRUMP komt hij aan in Israël, en daar zit lang niet iedere politicus op te wachten. De krant Haaretz meldt dat premier Benjamin Netanyahu er gisteren tijdens een bijeenkomst van de leiders van de coalitiepartijen achter was gekomen dat er nauwelijks ministers zouden komen bij de ontvangst van Trump op het vliegveld. Netanyahu , hij zou boos zijn geworden zijn en direct een einde hebben gemaakt aan de bijeenkomst. Hij heeft de ministers uitdrukkelijk nog  gezegd dat ze verplicht op het vliegveld moeten verschijnen. —– da´s toch armoe troef <o solly moet nauurlijk ..eh pr presi…verdomme… Lees verder »

dit past ook helemaal bij het een geloof,,

Sean Spicer, perschef van het Witte Huis en toegewijd katholiek, was er zondag niet bij toen Team Trump een ontmoeting had met paus Franciscus., volgens een bron dicht bij het Witte Huis was dat een bewuste reprimande van de president

Bij de ontmoeting met de paus was hoofdzakelijk de familie van Trump aanwezig. First lady Melania Trump en dochter van de president Ivanka ,ook  de man van Ivanka, Jared Kusher, was bij het Vaticaans onderonsje. Hij is een van de belangrijkste adviseurs van de president.

 

hoe kan ´iemand´zo tekeer gaan en dan nog wel bij wat heet de VN =Verenigede Naties,, het enige wat hij voor elkaar kreeg was een woede uitbarsting die – als ik daar had gezeten als voorzitter- het knopje van de microfoon had omgezet ,, wat een enorme droplul is die vent toch en hij komt overal mee weg dat gebral,

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder