Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

CIA-rapport onthult...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

CIA-rapport onthult dat kosmonauten enorme ‘iriserende bol’ zagen terwijl ze aan boord waren van het ruimtestation


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

CIA-briefingsdocument, dat onlangs werd vrijgegeven als gevolg van een reeks FOIA-verzoeken, onthult een interview met kosmonauten aan boord van een Sovjetruimtestation die zeiden dat ze een enorme UFO observeerden terwijl ze in een baan om de aarde draaiden. De twee kosmonauten die aan het interview deelnamen, waren Gennadiy Mikhalovich Manakov en Gennadiy Mikhalovich Strekalov.

Hier is een fragment uit het interview dat in september 1990 in de ruimte plaatsvond met een journalist via radiocommunicatie vanaf de aarde:

Vraag: "Vertel eens, wat is het meest interessante nationale fenomeen dat je op aarde ziet?"

Kosmonaut: “Gisteren zag ik bijvoorbeeld, als je het zo mag noemen, een onbekend vliegend object. Ik noemde het zo. "

Vraag: "Wat was het?"

Kosmonaut: "Nou, ik weet het niet. Het was een grote, zilveren bol, dat was het
iriserend ... dit was op 2250 ... "

Vraag: "Dit was boven de regio van Newfoundland?"

Kosmonaut: “Nee. We waren Newfoundland al gepasseerd. Er was een absoluut schone, heldere lucht. Het is moeilijk te bepalen, maar het object bevond zich op grote hoogte boven de aarde, misschien 20 tot 30 kilometer (ongeveer 19 mijl hoog). Het [de bol] was veel groter dan een enorm schip. "

Vraag: "Zou het een ijsberg kunnen zijn?"

Kosmonaut: “Nee. Dit object had een regelmatige vorm, maar wat het was - ik weet het niet. Misschien een enorme, experimentele sfeer of iets anders ... "

In de vertaalde transcriptie van het artikel werden de citaten niet afzonderlijk toegekend. In plaats daarvan werden ze gewoon vermeld als Kosmonaut.

Russische onderscheppingspiloot achtervolgt gigantische ufo ‘s

In hetzelfde CIA-briefingdocument werd op 8 oktober 1990 een ontmoeting vermeld tussen Russisch leger, onderscheppingspiloot S. Proshkin en twee UFO ‘s:

Proshkin: “Om 1122 ontving ik de coördinaten van het doelwit en de missie om het te bekijken ... Volgens de informatie van de commandopost bevond het object zich op een hoogte van 4,5 kilometer (2,8 mijl). Het weer was helder en onbewolkt, het zicht uitstekend. "

“Maar een zoektocht naar het doel leverde geen resultaten op. Ik meldde dit, draaide me om en ging naar huis. Plotseling zorgde iets ervoor dat ik mijn hoofd omdraaide. Rechtsachter en rechts zag ik twee sigaarvormige objecten van aanzienlijke afmetingen. De lengte van de eerste was ongeveer 2 kilometer (1,25 mijl) en de tweede ongeveer 400 meter (een kwart mijl). Ze stonden achter elkaar en waren goed te zien tegen de achtergrond van de heldere hemel. "

“De kleinere wierp een zilveren kleur in de zonnestralen en de grotere leek glansloos te zijn. Maar ik kon geen details en structurele kenmerken onderscheiden de afstand was te groot. Ik merkte in feite dat de UFO ‘s met grote snelheid zijwaarts bewogen. Ik draaide me om en begon dichterbij te komen. En plotseling verdwenen beide doelen uit het gezichtsveld. Maar de pitten bleven op de radar. Volgens de informatie van de commandopost waren we op dit punt ongeveer 15 kilometer van elkaar verwijderd. "

https://unknownboundaries.com/wp-content/uploads/2021/03/UFO-sighting-by-cosmonaut-C05517675.pdf

https://unknownboundaries.com/cia-report-reveals-cosmonauts-sighted-huge-iridescent-sphere-while-aboard-space-station/

 

 

 


   
Citeren
Deel: