Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Een privé-UFO-liefh...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

Een privé-UFO-liefhebber schonk duizenden regerings-UFO-rapporten aan het grote publiek


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Een verzameling van 30.000 documenten werd geschonken aan de Universiteit van Manitoba in Canada door een particuliere UFO-liefhebber.

De lucht in Noord-Canada zijn UFO-hotspots, met veel mysterieuze fenomenen die worden gemeld. Nu hebben buitenaardse waarheidzoekers misschien een drukke winter voor de boeg aan de Universiteit van Manitoba in Winnipeg, dankzij de recente donatie van meer dan 30.000 UFO-gerelateerde bestanden aan het archief van de school, met dank aan Chris Rutkowski.

Rutkowski is een Canadese wetenschapsschrijver en productieve ufoloog. Zijn verzameling bevat meer dan 20.000 UFO-rapporten die de afgelopen 30 jaar zijn gedocumenteerd en meer dan 10.000 UFO-gerelateerde bestanden van de Canadese overheid. Verschillende van deze bestanden betreffen een berucht incident met Falcon Lake, een UFO-ontmoeting die Rutkowski beschouwt als de best gedocumenteerde UFO-zaak van Canada.

Voor Rutkowski verslaat het Falcon Lake-incident zelfs Roswell omdat de VS nog steeds niet erkent dat er iets is gebeurd met New Mexico. Ondertussen trof het incident met Falcon Lake zowel Canadese als Amerikaanse functionarissen als onverklaarbaar en ongewoon.

Het incident gebeurde op 20 mei 1967, toen amateurgeoloog Stefan Michalak op zoek was naar kwarts bij Falcon Lake in Manitoba, een Canadese provincie die boven Noord-Dakota begint en zich bijna 800 mijl in het koude noorden uitstrekt. Michalak schrok van een kudde geagiteerde ganzen die langs hem heen vloog. De ganzen waren naar verluidt op de vlucht voor twee gloeiende, sigaarvormige objecten die in de lucht vlogen. Een van de objecten vloog uiteindelijk weg en de andere landde in de buurt op een rotsachtig terras.

Michalak besloot om wat tijd door te brengen met het schetsen van het vreemde vaartuig, en die schetsen maken nu deel uit van de collectie van de Universiteit van Manitoba. Na het tekenen kwam Michalak er dichterbij. Hij voelde de warme lucht en rook zwavel en hoorde het geraas en gesis van het vaartuig. Michalak raakte vervolgens het vaartuig aan, maar het was zo heet dat het de uiteinden van zijn handschoenen verbrandde. Hij leek stemmen van binnenuit te horen.

Michalak keek door een open deur in het vliegtuig en verwachtte een team Amerikaanse militaire piloten te zien. Hij zag echter weinig meer dan een paneel met knipperende lichten voordat de deur dichtging. Het vaartuig draaide toen en een rasterachtig patroon van kleine gaten in de buitenkant van het schip besproeide zijn buik met brandend heet gas.

Michalak's shirt en hoed stonden in brand vanwege de aanval, waardoor hij eerstegraads brandwonden op zijn buik achterliet die op het rasterachtige patroon van het schip leken. Zijn verwondingen werden behandeld in een ziekenhuis in Winnipeg. Ze werden later opgestoken in striemen en hij ervoer hoofdpijn, black-outs en diarree gedurende een paar weken. Michalak rapporteerde het incident aan zowel de Canadese als de Amerikaanse autoriteiten en voltooide uiteindelijk een psychologische en fysieke evaluatie in de Mayo Clinic in Minnesota, die hem vastberaden en niet hallucinerend vond.

Jaren na het incident werd naar verluidt een verwrongen stuk metaal teruggevonden op de landingsplaats van Falcon Lake. Het metaal bleek in meerdere tests zeer radioactief te zijn. Tot vandaag hebben noch de VS noch het Canadese leger de gebeurtenis kunnen verklaren.

https://www.livescience.com/canadian-ufo-collection-falcon-lake-incident.html

http://www.latest-ufo-sightings.net/2019/12/a-private-ufo-enthusiast-donated-thousands-of-government-ufo-reports-to-the-general-public.html

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
(@herman50)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 109
 

zo eindelijk iemand die weet dat het bij andere- instanties- niet op waarde zal worden geschat en in de -diepe- la verdwijnt chapau

 


   
BeantwoordenCiteren
Deel: