Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Nieuwe UFO beelden ...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

Nieuwe UFO beelden van de Amerikaanse marine uitgelekt


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Een niet eerder vertoonde video van een ongeïdentificeerd object, gefilmd door de Amerikaanse marine, is onlangs online verschenen. Verkregen en gepubliceerd door documentairemaker Jeremy Corbell, toont het beeldmateriaal een UAP (ongeïdentificeerde luchtverschijnselen) opgenomen voor de kust van Californië in 2019. De video zelf werd gefilmd door een vliegtuig van de Amerikaanse marine, opgeslagen in het Combat Information Center van de USS Omaha en later beoordeeld door de Unidentified Aerial Phenomena Task Force van het Pentagon. Het toont een bolvormig object dat door de lucht manoeuvreert voordat het de oceaan in duikt. Het lijkt op eerdere video ‘s die de afgelopen jaren zijn opgenomen door personeel van de Amerikaanse marine.

"Wat we zien zijn een aantal verschillende dingen", zei de voormalige Amerikaanse defensieambtenaar Christopher Mellon over de verschillende objecten die door de jaren heen zijn waargenomen.

"Soms zien we een object van 15 meter dat met hypersonische snelheden kan reizen en schijnbaar in een baan om de aarde kan komen of naar beneden kan komen van hoogtes van mogelijk meer dan 30.000 meter."

Zijn dit buitenaardse bezoekers, een of andere vorm van geavanceerde door mensen gemaakte technologie, of iets anders?

https://m.youtube.com/watch?v=bTGRK9a-oHQ

https://www.nbcnews.com/news/us-news/leaked-navy-video-appears-show-u-f-o-california-coast-n1267688


   
Citeren
Deel: