Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

UFO rapport VS: 'we...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

UFO rapport VS: 'we weten niet wat ze zijn'


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Ambtenaren die geïnformeerd zijn over het UFO rapport van de Amerikaanse regering hebben details onthuld van wat we kunnen verwachten te zien.

Eind vorig jaar eiste een obscuur 'comite commentaar’ bij de wet op de machtiging van inlichtingendiensten dat de minister van defensie en de directeur van de nationale inlichtingendienst een gedetailleerd rapport moest indienen over wat de VS weten over het onderwerp UFO ‘s, met een bijzondere nadruk op waarnemingen van ongeïdentificeerde objecten door piloten van de Amerikaanse marine tijdens oefeningen voor de oostkust.

Hoewel een openbare versie van het rapport pas later deze maand verschijnt, hebben functionarissen die over de inhoud zijn geïnformeerd al onthuld wat ze weten.

Volgens het rapport heeft een analyse van 120 incidenten met UAP ‘s (ongeïdentificeerde luchtverschijnselen) in het afgelopen decennium onthuld dat dit geen gevallen waren van geheime Amerikaanse militaire (of andere agentschap) technologieën die werden aangezien voor UFO ‘s.

Het rapport lijkt zichzelf ook tegen te spreken door te beweren dat er geen bewijs is dat deze objecten buitenaards van aard zijn, maar concludeert dat ze, zoals het er nu uitziet, volledig onverklaard blijven.

We kunnen misschien iets meer te weten komen zodra de openbare versie van het rapport is vrijgegeven, maar in de tussentijd lijkt het op zijn minst niet te ontkennen dat deze objecten echt zijn en zelfs overheidsfunctionarissen lijken weinig idee te hebben over wat ze eigenlijk zijn.
Feit is echter dat ze ergens vandaan moeten komen.

Zouden deze objecten het bewijs kunnen zijn van buitenlandse mogendheden die technologisch geavanceerde vaartuigen besturen? Zo ja, zou de Amerikaanse regering ze dan niet serieuzer moeten nemen?

Wat betreft de bewering dat er geen bewijs is dat ze buitenaards van aard zijn zou zeker interessant zijn om te zien op welke basis een dergelijke conclusie werd bereikt.

Hoe sluit je een dergelijke mogelijkheid zelfs uit, vooral als de objecten onverklaard zijn?

De niet geclassificeerde versie van het rapport zal naar verwachting op 25 juni worden uitgebracht.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/ufos-navy-biden-report-congress-b1859428.html


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: