Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Pentagon: piramide ...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

Pentagon: piramide UFO-beelden 'authentiek'


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Het Pentagon heeft de authenticiteit bevestigd van onlangs vrijgegeven beelden van piramidevormige UFO ‘s. Het nieuwe bewijs, afkomstig van filmmaker Jeremy Corbell en verslaggever George Knapp, omvat afbeeldingen en videobeelden van piramidevormige objecten die door de nachtelijke hemel vliegen. Nu is het Pentagon naar voren gekomen om te bevestigen dat deze UAP ‘s (Unidentified Arial Phenomena) in feite authentiek zijn en dat ze zijn vastgelegd door de Amerikaanse marine.

"Ik kan bevestigen dat de foto ‘s en video ‘s waarnaar wordt verwezen, zijn gemaakt door personeel van de marine", zei Susan Gough, woordvoerder van het Pentagon in een verklaring die sindsdien op grote schaal is verspreid door de media.

"De UAPTF heeft deze incidenten in hun lopende onderzoeken opgenomen."
"Zoals we eerder hebben gezegd, om de operationele veiligheid te behouden en om te voorkomen dat informatie wordt onthuld die nuttig kan zijn voor potentiële tegenstanders, bespreekt DOD niet publiekelijk de details van de waarnemingen of de onderzoeken van gerapporteerde invallen in onze trainingsgebieden of aangewezen luchtruim, inclusief die invallen die aanvankelijk werden aangeduid als UAP. "

Volgens Corbell en Knapp zijn deze beelden in mei 2020 gepresenteerd tijdens een reeks geheime inlichtingenbriefings. Er wordt ook aangenomen dat ze in 2019 zijn vastgelegd door de USS Russell voor de kust van San Diego. Wat deze vreemde piramidevormige objecten precies zijn, blijft echter een mysterie.

https://m.youtube.com/watch?v=-Pjqdaz_b24

https://www.sciencealert.com/pentagon-confirms-pyramid-shaped-ufo-video-footage-is-authentic

 


   
Citeren
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 609
 

Ik kende de beelden nog niet. Ben ook niet zo'n fan van Knapp. Als ufo onderzoek commercieel is, dan lopen belangen al snel door elkaar. Zoals die Jaime Maussan. Ieder beeldje of stukje informatie moest geld opleveren, en vaak was het dan ook nog onzin ook. Het probleem is dan ook al snel dat je van dergelijke mensen geen enkel nuttig stukje informatie krijgt omdat ze het zelf gebruiken voor weer een of ander boek.

Maar goed, maar weer zien hoe dit afloopt 🙂

 

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
BeantwoordenCiteren
(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

George Knapp ken ik niet zo goed. Maar Jeremy Corbell maakte o.a. een documentaire over Bob Lazar en Area 51.

https://www.ufozaken.nl/columns/bob-lazar-area-51-en-vliegende-schotels

 


   
BeantwoordenCiteren
Deel: