Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

UFO-waarneming in P...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

UFO-waarneming in Puerto Rico onderzocht


(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Wetenschappers vinden verklaringen voor een reeks incidenten met een UFO die in april 2013 in en rond de luchthaven Aguadilla, Puerto Rico, werd waargenomen.

De Wetenschappelijke Coalitie voor UAP, die bestaat uit een team van analisten die zich richten op ongeïdentificeerde luchtverschijnselen, heeft thermische, visuele en sensorgegevens onderzocht die laten zien dat het ongeïdentificeerde vliegende object door de lucht raast en vervolgens door het water scheert en zich in tweeën splitst.

Er zijn theorieën over het fenomeen, sommigen speculeren een Chinese lantaarn en anderen zeggen een Mylar-ballon. Rich Hoffman, mede-oprichter van SCU, zegt echter dat geen van deze ideeën kan worden bewezen. Het team van SCU heeft zijn best gedaan om een verklaring te vinden en deze theorieën te testen, maar heeft niets bedacht.

Ze keken om te zien of er een voortstuwingssysteem was, maar vonden niets. Ze bekijken dan de ballontheorie, maar de thermische vorm van het object kwam niet overeen met een ballon. Bovendien is het betreffende object gespleten.

Ze onderzochten toen de mogelijkheid dat het een vogel zou kunnen zijn, maar het thermische resultaat kwam ook niet overeen met dat van een vogel. Ook zou de vogel niet in twee identieke stukken splitsen.

https://m.youtube.com/watch?v=q6s5RwqnnLM

https://www.latest-ufo-sightings.net/2021/04/puerto-rico-ufo-sighting-investigated.html

https://www.the-sun.com/news/2731522/most-compelling-ufo-vid-puerto-rico/

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: