Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Deel:
Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Joost Knevel


 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 609
Topic starter  

Het trio Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel timmert de laatste tijd driftig aan de weg. Wat ze doen, doen ze ook steevast in een live stream. Zo kan het gebeuren dat ze soms meer prijsgeven dan de bedoeling was. Althans, daar ga ik wel van uit.

Joost Knevel: Over 300.000 euro schuld. Wat ook direct de hoop op iets als Nesara/Gesara verklaart, want bij dat. al decennia oude, sprookje is direct iedereen weer schuldenvrij.

Ook flapte Joost eruit dat hij had vastgezeten in Scheveningen. De penitentiaire inrichting in Scheveningen huisvest gevangenen met psychische problemen in een open en een gesloten inrichting.

Het is duidelijk dat Joost hulp nodig is, alleen zijn Kat en Raatgever exact dat wat hij niet nodig. De fantasieën van Joost worden flink uitgemolken en uitgebuit door deze twee heren.

Het bedelen om een financiële bijdrage wordt, vooral door Raatgever, prominent gebracht in iedere live stream van de heren. Iets wat ze ook geen windeieren legt. Zo heeft kat sinds eind December al zo'n 4000 euro bijelkaar gesprokkeld met de "Zaak Joost Knevel".

Eurotjes zijn altijd al een goede motivatie geweest binnen de alternatieve media.

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
Citeren
Deel: