Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Micha Kat wil journ...
 
Deel:
Meldingen
Alles wissen

Micha Kat wil journalist genoemd worden door de rechter.


 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 609
Topic starter  

Vandaag moesten de drie musketiers, Joost, Micha en Wouter zich voor de rechter verantwoorden voor hun eindeloze gehits en idiote beschuldigingen. Het feest gaat vooralsnog niet door. Micha wil dat de rechter hem als journalist erkent en niet als wappie. Natuurlijk gaat geen enkele rechter hier in mee, dus wraakt Micha de rechter. Klaar voor vandaag dus.

Iemand die weet hoe vaak je een rechter kunt wraken, of dezelfde rechter vaker kunt wraken?

Uitstel van executie dus weer even.

Kort geding tegen in Siddeburen opgepakte complotdenker afgebroken: rechter gewraakt. Video's op Red Pill Journal waarin Van Dissel en Rutte worden beschuldigd van kindermoorden zijn 'puur zelfverdediging' - Dagblad van het Noorden (dvhn.nl)

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
Citeren
(@Anoniem)
New Member Gast
Deelgenomen: 1 seconde geleden
Berichten: 0
 

Hiervoor word het kort geding afgebroken? Sluit die figuren gewoon op. Er is geen enkel bewijs voor hun claims.


   
BeantwoordenCiteren
 Rick
(@rick)
Beheerder Admin
Deelgenomen: 8 jaar geleden
Berichten: 609
Topic starter  

@mysteryx Er is ook geen enkel bewijs. Die Joost zijn verhaal evolueerde naarmate de tijd verstreek. Zoals het verhaal over die ondergrondse tunnels waarin kinderen worden opgesloten en misbruikt. In de begintijd van dat Red Pill Journal zei Joost nog voor iedereen te zien dat hij daar niks vanaf wist. Nu heeft hij er ineens levendige herinneringen aan, weet hoe ze gemaakt worden en waar zijn. En datzelfde is met meer onderwerpen gebeurd.

Wat ik eigenlijk niet zo goed snap is waarom mensen in die waanzin meegaan. Ooit was het principe dat wie beweerd ook bewijst. Nu zijn insinuaties, fantasie en beschuldigingen al genoeg. 

Er was overigens weer een zitting waarvan Micha hoog van de toren schreeuwt dat ze dat verpletterend hebben gewonnen. Micha zegt zelfs in een filmpje over de zitting dat "Wanneer wij aan de macht zijn dan..." Met andere worden, ze leven nog steeds in hun eigen wereldje.

Bewijzen zijn er niet, nooit geweest ook. Geld wel. Wouter had zo'n 15.000 euro op zak toen hij werd opgepakt.. De teller, toen het nog bij Wees de weerstand was, stond destijds (November of December verleden jaar) over de 23.000 euro. Daarna verdween de teller omdat donatiewebsites ook niet meer mee wilden werken aan deze waanzin. 

Het is het oude verhaal in de alternatieve media. Simpelweg ordinair mensen geld uit de zakken lullen. 

Het is een walgelijk stel, en wie er in meegaat is letterlijk te dom om te zien wat er speelt.

De aanhang valt overigens ook wel wat mee.. Bij de rechtszaak verleden week stonden welgeteld 14 man zichzelf belachelijk te maken. In de commentaren bij hun journaal zijn het ook maar een paar namen die je steeds terug ziet met ook steevast dezelfde domme opmerkingen.

In het laatste filmpje was zelfs iemand die vertelde dat gedoneerd geld dat was bedoeld voor "beveiliging" in de zakken van het drietal was verdwenen omdat er nooit beveiliging was. Woutertje had genoeg geld in de zak voor wat beveiliging, maar aangezien de politie hem compleet heeft verrast, was dat geld dan ook vast niet voor beveiliging bedoeld.

Uiteraard werd diegene uit de chat verwijderd, want dan ben je natuurlijk een trol.

Walgelijk stelletje met zijn allen, en de drie musketiers zullen de gevolgen wel ondergaan van hun laffe acties. Roepen van we moeten dit doen, dat doen en zelf veilig buiten schot blijven in een ander land. Ophitsen heet dat. Laf ook. 

If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
-Albert Einstein


   
BeantwoordenCiteren
Deel: