Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Laat u niks wijsmaken: Johan Oldenkamp

In deze serie bijt Johan Oldenkamp het spits af. Fervent holocaust ontkenner en meer..

Alternatieve media. Een beetje surfer zal ze geregeld tegenkomen. Een hoop met artikelen die u vast interesseren, en waar ook niks mee aan de hand is. Maar ook een hoop die u wanhopig van van alles willen overtuigen. Aliens, complotten, wat u moet eten en slikken. Het is er allemaal. De duistere kant van de alternatieve media.

Uiteraard valt ook Dulcet.nl onder de kop Alternatieve media, en is het aan u zelf hoe serieus u ons ook neemt. Dat neemt niet weg dat er nogal wat duistere websites en personen bestaan die er niet voor schromen de meest waanzinnige ideeën als waarheid te presenteren, en daar zelf aan weten te verdienen.

In dit eerste artikel over alternatieve media willen we u graag wijzen op enkele van de dieptepunten uit neerlands duistere zijde van het internet.

Het eerste wat opvalt is dat de meerderheid van deze websites en de personen die er achter zitten, nogal een aversie schijnen te hebben tegen Joden. Niet altijd even duidelijk, maar in bijna alle gevallen iets wat op de achtergrond toch aanwezig is. Holocaust ontkenning is de meesten dan ook niet vreemd.

Een van de personen die dit nogal eens presteert is Johan Oldenkamp. De naam zegt u wellicht zo niks, maar deze man was ooit de lijsttrekker voor de zogenaamde Ufo partij. Wellicht zegt u dit iets meer.

De man is er van overtuigd dat de holocaust nogal is overdreven, en baseert zijn waanzin op wat er is te vinden op de website van stormfront.

De kop van de site begint al met dit:

Welcome to Stormfront.
We are a community of racial realists and idealists. We are White Nationalists who support true diversity and a homeland for all peoples. Thousands of organizations promote the interests, values and heritage of non-White minorities. We promote ours.
We are the voice of the new, embattled White minority!

If this is your first visit, be sure to check out the Introduction to Stormfront. You are also welcome to browse our other ten million posts, but you must register before you can post anywhere except the Open Forums.
Tell the truth and fear no one!

https://www.stormfront.org/forum/

Oldenkamp zijn interpretatie is hier te vinden: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief071.htm
Wat overigens niet de enige keer is dat Oldenkamp dit onderwerp aanroert.

http://www.pateo.nl

Daarnaast vindt Oldenkamp de wetenschap maar niks, noemde Einstein en meer wetenschappers van naam charlatans, en stelt zijn eigen opvattingen over wetenschap als de absolute waarheid, waarbij al het andere overbodig en absoluut fout.

Uiteraard is ook 911 een complot, is er nooit een mens op de maan geland, en heeft hij in zijn eentje de moord op Kennedy opgelost. En zijn paradepaardje van de laatste jaren, Wholly Science. Oldenkamp zijn antwoord op wetenschap, religie en alles wat u meer kan bedenken.

Dit, en meer is te vinden op zijn website.

Kortom, voor ons is Oldenkamp een arrogant persoon, met een vleug waanzin en hele enge opvattingen.

En toch, ook hier, net als bij zoveel anderen, een trouwe schare volgelingen waar Oldenkamp dan weer een inkomen uit weet te slepen.

Update:

Ook in ons forum komt Johan Oldenkamp nog wel eens ter sprake..

http://www.dulcet.nl/dulcet-forum/alternatieve-media/johan-oldenkamp-kan-het-joden-bashen-weer-niet-laten/

http://www.dulcet.nl/dulcet-forum/aangebracht-nieuws/ondergetekende-als-desinformant/

Ome Johan Oldenkamp

 

 

2 4 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x