De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Wedden dat Trump..

Komende Vrijdag wordt Trump ingewijd als de nieuwe president van Amerika. Niet alleen heeft Trump moeite de zaal te vullen, aangezien artiesten liever bedanken en zelfs congres leden afzeggen, maar ook de eerste weddenschappen kunnen al worden afgesloten.

Bij het Ierse wed kantoor Paddy Power kan nu al worden ingezet voor wanneer Trump alweer de zak zal krijgen. Vier tegen een dat Trump binnen zes maanden alweer zal worden afgezet.

Maar daar blijft het niet bij:

– Zeven tegen vier dat Trump sowieso zijn eerste termijn niet uitzit

– Vijf tegen een dat de “Golden Shower” tape uitlekt en op een porno site terecht komt

– Vijftien tegen een dat Trump’s vrouw, Melania, wil scheiden

– 500 tegen een dat Trump het witte huis laat overschilderen in goud.

http://www.paddypower.com/bet/other-politics/us-politics/Donald-Trump-Specials-11706344.html?force_racing_css=N

Wie een centje bij wil verdienen… Er zijn inderdaad nogal wat “deskundigen” die inderdaad voorspellen dat Trump in ieder geval zijn eerste termijn van vier jaren niet weet vol te maken.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

daar kanje nog zoveel ander dingen voor bedenken , dus als ie eerst zich eens gaat gedragen, mensen uitlaat praten geen mensen belachelijk maakt en niet doet of hij God is máár met dat goud , wel zit wat in denk ik 😉

[IMG]http://i64.tinypic.com/fb9g81.jpg[/IMG]

Vrijdag is het eindelijk zover voor Donald Trump: na ruim 1,5 jaar aan campagnevoeren en voorbereidingen wordt hij beëdigd als president van de Verenigde Staten. Wat de nieuwe president als eerste doet? Het weekend vrij nemen. “Mijn eerste dag zal maandag zijn, want ik wil niet dat het feestvieren en werk door elkaar gaan lopen”, zei hij in een interview met The Times. Eerste Dag Project   Eerder zei hij dat hij zijn eerste dag zou besteden aan het nakomen van zijn campagnebeloftes en het terugdraaien van Obama’s beleid. Hij zou onder meer ‘in zijn eerste uur’ twee miljoen illegalen uitzetten… Lees verder »

Donald Trump bouwde ooit een muur rond het huis van David Milne in Schotland. En stuurde hem de rekening. Hij heeft dus alle begrip voor de Mexicanen en hijst nu de Mexicaanse vlag uit protest tegen de ‘intimidatie, hypocrisie, leugens en bullshit’ van de nieuwe president. Milne vertelt tegen The Independent hoe hij en zijn buren jarenlang zijn getreiterd door Trump. Hij wilde in 2005 ‘s werelds grootste golfbaan aanleggen aan de kust bij het Schotse Aberdeen. Daar moesten ook 500 huizen komen langs een heuse Trump Boulevard. Zijn aannemers kregen toestemming, omdat ze grote economische voordelen en zesduizend banen… Lees verder »

1.000.000  tegen 1 dat hij aankondigt dat aliens de aarde bedreigen en er daarom meer geld naar defensie moet.

Donald Trump krijgt maar weinig goedkeuring in een opiniepeiling over zijn doen en laten in de eerste week van zijn presidentschap. Van de ondervraagden is 36 procent tevreden over hem in de peiling van de Quinnipiac Universiteit in de staat Connecticut. Dat berichtte CNN vrijdag. Bij de start van het presidentschap van Trumps voorganger in 2009 kreeg president Barack Obama de goedkeuring van 59 procent van de ondervraagden. Van de ondervraagden keurt 44 procent het optreden van Trump in de eerste week af. Toch denk 43 procent van de ondervraagden dat het wel goed komt en Trump een goede president… Lees verder »

[IMG]http://i68.tinypic.com/kd4lsz.jpg[/IMG]

en zo is het eerste ´mannetje´gevallen,<dat na zo´n 25 dagen> vraag is nu ,,Wie volgt´,,,,,

en dat is er weer een,, Andrew Puzder heeft woensdag zijn nominatie voor minister van Werkgelegenheid in de regering van Donald Trump ingetrokken. Dat meldt persbureau AP. Meerdere senatoren twijfelden aan Puzder als minister vanwege zijn privéleven en mogelijke belangenverstrengeling als zakenman. CNN meldde woensdag dat mogelijk twaalf Republikeinse senatoren zullen weigeren hun steun te verlenen, vier zouden al hebben gezegd dat zeker niet te doen. In een verklaring liet Puzder weten nog achter de president en zijn team te staan. Puzder is zakenman en was jarenlang directeur van grote restaurantketens. Hij staat bekend als conservatief en sprak zich geregeld uit… Lees verder »

zou hij er echt aan gedacht hebben of was dit een idee fix,  als je dan ook leest dat het met mevr Tr, de 3e/4e?, ook niet goed gaat, omdat zij het niet gewent cq geleerd is om in dit wereldje mee te lopen ziet het er goed uit ,,, tenminste

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder