Wedden dat Trump..

Komende Vrijdag wordt Trump ingewijd als de nieuwe president van Amerika. Niet alleen heeft Trump moeite de zaal te vullen, aangezien artiesten liever bedanken en zelfs congres leden afzeggen, maar ook de eerste weddenschappen kunnen al worden afgesloten.

Bij het Ierse wed kantoor Paddy Power kan nu al worden ingezet voor wanneer Trump alweer de zak zal krijgen. Vier tegen een dat Trump binnen zes maanden alweer zal worden afgezet.

Maar daar blijft het niet bij:

– Zeven tegen vier dat Trump sowieso zijn eerste termijn niet uitzit

– Vijf tegen een dat de “Golden Shower” tape uitlekt en op een porno site terecht komt

– Vijftien tegen een dat Trump’s vrouw, Melania, wil scheiden

– 500 tegen een dat Trump het witte huis laat overschilderen in goud.

http://www.paddypower.com/bet/other-politics/us-politics/Donald-Trump-Specials-11706344.html?force_racing_css=N

Wie een centje bij wil verdienen… Er zijn inderdaad nogal wat “deskundigen” die inderdaad voorspellen dat Trump in ieder geval zijn eerste termijn van vier jaren niet weet vol te maken.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/01/18/wedden-dat-trump/

14 reacties

Naar het reactie formulier

 1. daar kanje nog zoveel ander dingen voor bedenken , dus als ie eerst zich eens gaat gedragen, mensen uitlaat praten geen mensen belachelijk maakt en niet doet of hij God is máár met dat goud , wel zit wat in denk ik 😉

  [IMG]http://i64.tinypic.com/fb9g81.jpg[/IMG]

  1. Vrijdag is het eindelijk zover voor Donald Trump: na ruim 1,5 jaar aan campagnevoeren en voorbereidingen wordt hij beëdigd als president van de Verenigde Staten. Wat de nieuwe president als eerste doet? Het weekend vrij nemen.

   “Mijn eerste dag zal maandag zijn, want ik wil niet dat het feestvieren en werk door elkaar gaan lopen”, zei hij in een interview met The Times.
   Eerste Dag Project
    

   Eerder zei hij dat hij zijn eerste dag zou besteden aan het nakomen van zijn campagnebeloftes en het terugdraaien van Obama’s beleid. Hij zou onder meer ‘in zijn eerste uur’ twee miljoen illegalen uitzetten en meteen beginnen een muur te bouwen tussen de VS en Mexico.

   Zijn assistent had daar zelfs een naam voor: ‘Het Eerste Dag Project’. Tegen The Times zei hij dat hij maandag wel wil beginnen met ‘sterke grenzen’. Hoe hij dat wil bereiken, wilde hij niet zeggen.
   Veel kritiek
    

   Zijn beslissing om pas maandag aan de slag te gaan, stuit op veel kritiek. “Denkt hij echt dat hij het weekend vrij krijgt? Kan iemand hem even uitleggen dat het niet dat type baan is?”, schrijft iemand op Twitter.

   “Na zijn inauguratie op vrijdag, neemt Trump het weekend vrij voor paardrijden en schminken”, tweet een ander. En: “Ik maakte me zorgen omdat de wereld vrijdag zou vergaan, maar was opgelucht toen ik hoorde dat we tot maandag hebben omdat Trump het weekend vrij neemt.”

   1. Ik weet niet waar ik dit al eerder heb gelezen, maar ik heb het al gelezen idd 🙂  Nou ja, hoe je ook over deze man en zijn standpunten mag denken, hij doet in ieder geval wel alles anders dan zijn voorgangers.

    Links of rechts, ik denk dat het een gevaarlijk man is. De toenadering tot Rusland, afgedwongen of niet :), zie ik trouwens wel beter zitten dan hoe Clinton het gedaan zou hebben. Dat hard tegen hard wordt niemand beter van, en iedereen vergeet maar dat wij als Europa tussen de twee vuren in zitten en altijd de eerste gevolgen te dragen krijgen.

    Ik snap trouwens toch altijd het argument niet dat wanneer Poetin iets “leuk” zou vinden, wij het niet moeten doen. Wat hebben wij nou met Poetin te maken als het gaat over onze eigen politiek, handel en welvaart.

    De handel tussen de grote bedrijven en mensen gaat toch wel door, en de kleinere bedrijven die exporteerden naar Rusland zijn netjes de nek om gedraaid op deze manier.

    Een beer is geen gevaar zolang je die met rust laat, en dat geldt ook voor de Russische beer, denk ik 🙂 Amerikanen zijn geen haar beter dan de Russen en andersom.

    We zullen zien hoe het afloopt..

    1. Donald Trump bouwde ooit een muur rond het huis van David Milne in Schotland. En stuurde hem de rekening. Hij heeft dus alle begrip voor de Mexicanen en hijst nu de Mexicaanse vlag uit protest tegen de ‘intimidatie, hypocrisie, leugens en bullshit’ van de nieuwe president.

     Milne vertelt tegen The Independent hoe hij en zijn buren jarenlang zijn getreiterd door Trump. Hij wilde in 2005 ‘s werelds grootste golfbaan aanleggen aan de kust bij het Schotse Aberdeen. Daar moesten ook 500 huizen komen langs een heuse Trump Boulevard. Zijn aannemers kregen toestemming, omdat ze grote economische voordelen en zesduizend banen beloofden. Maar ze hadden niet gerekend op de koppige omwonenden, die weigerden te vertrekken.

     Een van hen was Milne. “Daarop lieten ze een hek plaatsen om ons huis en stuurden ons de helft van de rekening, die 3.250 euro bedroeg. Ik heb het uitgezocht, maar het hek kostte nog geen duizend euro.” Hij vervolgt: “De reden was dat de grens van onze grond verkeerd zou zijn. Een deel van ons land was niet ons land, maar dat van hen en de achtermuur van de garage stond op hun terrein. Zo gingen ze maar door. Dus hun hek zou dan de nieuwe grens zijn. Ook al was het hek dat zij verplaatst hadden gebaseerd op een afscheiding die de overheid al in de jaren vijftig zo had bepaald.”

     Het hek moest worden verwijderd, maar daarmee was de kous niet af. “Ze bouwden een aarden wal om ons heen van 6 meter hoog en 70 meter lang, waardoor ons hele uitzicht verdween.” Ook andere omwonenden kregen met de tirannieke methodes van The Donald te maken. Hij zei bijvoorbeeld in een persconferentie dat een van de huizen een gigantische bende was. “Het is een krot, iemand moet daar iets aan doen.” En ook de familie Munro kijkt tegen een muur aan. “De weg naar het strand is geblokkeerd door een wal en een hek. Hij vertrapt iedereen om te krijgen wat hij wil,” aldus meneer Munro. jofel zo´n figuur

 2. 1.000.000  tegen 1 dat hij aankondigt dat aliens de aarde bedreigen en er daarom meer geld naar defensie moet.

  1. Met zon president is dat niet nodig. Als ze landen en merken waar ze mee te maken hebben , draaien ze met lichtsnelheid weer om…..

 3. Donald Trump krijgt maar weinig goedkeuring in een opiniepeiling over zijn doen en laten in de eerste week van zijn presidentschap. Van de ondervraagden is 36 procent tevreden over hem in de peiling van de Quinnipiac Universiteit in de staat Connecticut.

  Dat berichtte CNN vrijdag. Bij de start van het presidentschap van Trumps voorganger in 2009 kreeg president Barack Obama de goedkeuring van 59 procent van de ondervraagden.

  Van de ondervraagden keurt 44 procent het optreden van Trump in de eerste week af. Toch denk 43 procent van de ondervraagden dat het wel goed komt en Trump een goede president wordt. 52 Procent van de ondervraagden denkt dat het niet goed uitpakt. ,,, wat zou hierover z´n smoes zijn ??

  1. Ik ga er van uit dat er aan wat Trump kan maken zelfs wel een grens zit. Als die ondervraagden willekeurig zijn, dan zitten daar dus ook een hoop bij die wel op Trump hebben gestemd, maar het nu dus al niet meer zien zitten.

 4. [IMG]http://i68.tinypic.com/kd4lsz.jpg[/IMG]

 5. en zo is het eerste ´mannetje´gevallen,<dat na zo´n 25 dagen> vraag is nu ,,Wie volgt´,,,,,

  1. Ik vermoed dat Trump zelfs zijn eerste vier jaren niet vol gaat maken 🙂 Wat een soap daar zeg..

 6. en dat is er weer een,,

  Andrew Puzder heeft woensdag zijn nominatie voor minister van Werkgelegenheid in de regering van Donald Trump ingetrokken. Dat meldt persbureau AP. Meerdere senatoren twijfelden aan Puzder als minister vanwege zijn privéleven en mogelijke belangenverstrengeling als zakenman.

  CNN meldde woensdag dat mogelijk twaalf Republikeinse senatoren zullen weigeren hun steun te verlenen, vier zouden al hebben gezegd dat zeker niet te doen.

  In een verklaring liet Puzder weten nog achter de president en zijn team te staan.

  Puzder is zakenman en was jarenlang directeur van grote restaurantketens. Hij staat bekend als conservatief en sprak zich geregeld uit tegen het verhogen van het minimumloon en betaald ziekteverlof. Ook zijn privéleven stond geregeld in de schijnwerpers.

  Zo beweerde een ex-vrouw van Puzder te zijn misbruikt door hem. Daarnaast zou hij een immigrant illegaal als huishoudster hebben ingehuurd.
  Senaat
  Mocht Puzder niet zijn goedgekeurd door de Senaat, zou hij de tiende kandidaat minister worden die dit overkomt in de Amerikaanse geschiedenis. Met het intrekken van zijn nominatie heeft Puzder het niet zo ver laten komen.

  Trump heeft bijna een maand na zijn inauguratie moeite om zijn kabinet in te vullen. Maandag trad Michael Flynn, de nationaal veiligheidsadviseur, af vanwege zijn telefoontjes vorig jaar met de Russische ambassadeur Sergej Kisljak.

  1. Ja, tis een leuk stelletje zakkenvullers bij elkaar. De belofte was op te komen voor de gewone man. Vraag me af hoe Trump dat voor zich ziet met dergelijke mensen aan het roer.

   Ik verwacht dat er nog wel meer zullen volgen in de loop van de tijd..

 7. zou hij er echt aan gedacht hebben of was dit een idee fix,  als je dan ook leest dat het met mevr Tr, de 3e/4e?, ook niet goed gaat, omdat zij het niet gewent cq geleerd is om in dit wereldje mee te lopen ziet het er goed uit ,,, tenminste

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: