Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Laat u niks wijsmaken: Racisten op internet

Allemaal aan de de blauwe ogen en blond haar NU!

Soms struikel je er per ongeluk over. Sites waar de domheid zo hard van afstraalt dat je je lachen niet in kan houden. Zo ook de volgende site die in de allereerste regel stelt: Aangezien rassenvermenging vandaag de dag een beladen onderwerp is, begin ik er mee om te melden dat deze website geen enkele racistische motivatie heeft. Om vervolgens een hele site vol te kalken met een betoog waarom een witte huidskleur superieur is. Zou deze enge meneer nou echt zo dom zijn?

De bedenker van deze originele opening van een wel heel erg racistische website is ene P.F. v.d Meer jr. uit Kootwijkerbroek. Een snelle zoektocht wijst al snel uit dat Junior toch echt een aardje naar z’n vaartje heeft. Senior kan er ook wat van, en heeft met nadruk meer een hekel aan de Joodse medemens.

In het eerste artikel in wat een hele serie “Laat u niks wijsmaken” moet worden, werd al gesteld dat er onder de complotters websites het de tendens is om Joden overal de schuld van te geven en verantwoordelijk voor te stellen. Waar deze aversie precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk, maar op bijna elke duistere complot website is het meer of minder aanwezig: Jodenhaat.

We letten er meestal niet zo op, althans, ondergetekende niet, maar vandaag viel het kwartje ineens. Racisme is toch wel heel nadrukkelijk aanwezig op internet. Het valt normaal niet zo op, maar wie op een dergelijke site terecht komt, kan zo uren doorklikken van de ene naar de andere website die zichzelf niet racistisch vindt, maar er juist in uitblinkt.

Voor de complotters onder ons, de donkerbruine site van Niboeroe (www.niburu.co) duikt ook regelmatig op wat dit betreft.

Iedereen kan en mag zijn zegje doen, en dat is ook goed zo. Maar het is wel een recht die voor veel mensen toch net te veel verantwoordelijkheid eist.

Om op meneer van der Meer terug te komen. De junior variant dan. Wanneer deze enge meneer iets meer huiswerk had gedaan, dan was het vast opgevallen dat mensenrassen niet bestaan. Het voor elke zichzelf respecterend en oprechte racist zal het vast als een verrassing komen dat er maar één menselijk ras bestaan, en de verschillen enkel en alleen een variatie binnen dezelfde soort zijn. En als je er over nadenkt, dan is dat ook. Delen we mensenrassen dan in op kleur ogen, kleur haar? Lang of kort? Nee dus, dat gebeurd liefst op huidskleur en dat wordt dan op ras ingedeeld. Toch vreemd.

Zeker als je weet dat ieder mens van origine afkomstig is uit Afrika. Of in bijbelse termen: In den benginne was alles ZWART! Beetje vervelend voor de racist onder ons, de wetenschap dat we allemaal dezelfde genen meezeulen als al die andere huidskleurtjes.

Op de site van meneer van der Meer valt, onder andere, het volgende te lezen:

Nergens op deze website zult u kunnen lezen dat deze site oproept tot haat, geweld of uitroeiing van andere rassen. Integendeel beoogd deze site juist voor de instandhouding van de verschillende rassen. Helaas leven wij in een wereld waarin men gelijk beschuldigd wordt van racisme of antisemiet als men iets zegt over andere rassen of over de joden. Je mag wel praten over rassen met betrekking tot dieren, bomen en planten, maar o wee als je begin over mensenrassen. Echter dient men zich eerst te verdiepen in deze materie, alvorens met beschuldigingen te komen.

Om verderop op de de site te komen met stellingen als:

Rassenvermenging is in strijd met de natuur, dus een onomkeerbare zonde en deze zonde openbaart zich in degeneratie over alle navolgende geslachten.

Of dit pareltje:

Hoe zal de toekomst eruit zien? Kort gezegd ziet die er niet positief uit voor het blanke ras. De statistieken tonen overduidelijk aan dat het blanke ras aan het afnemen is. Dit komt door een laag geboortecijfer ten opzichte van de andere rassen en het komt door rassenvermenging. Driehonderd jaar geleden bestond de wereldbevolking voor tenminste 30% uit blanken. Het wereldgebeuren werd voor 70% door blanken bepaald. Honderd jaar geleden liep het reeds af en was het aandeel aan de wereldbevolking nog “maar” 25%.

Vandaag bestaat de wereldbevolking uit minder dan 10% blanken en wordt het wereldgebeuren voor 90% bepaald door joden. Over nog eens 50 jaar zal het aandeel van blanken tot 2% gedaald zijn en zullen ze hoegenaamd NIETS meer in te brengen hebben in het wereldgebeuren.

Op zich is het bovenstaande geen ramp, mits de blanke bevolking zich maar afscheid van de overige rassen en een eigen grondgebied heeft waar zij in vrijheid kunnen leven. Helaas zal dit onder de huidige omstandigheden niet gebeuren en worden al de rassen steeds meer en meer met elkaar vermengt. Als er van Hogerhand niet ingegrepen wordt, zal het blanke ras in aantal steeds verder afnemen en uitsterven. Dat het zover zal komen geloof ik niet, maar de tijd zal het leren…

Door heel de site zijn dan teksten als deze te vinden:

Ik ben geen racist noch een rassenhater, nee degene die rassen vermengt, die is een racist want diegene vernietigd de originele en unieke eigenschappen van beide rassen. Wanneer mensen zeggen geen racist te zijn, waarom promoten ze dan wel de vernietiging van de rassen d.m.v. vermenging?

Wellicht is het antwoord op zijn vraag simpelweg omdat de doorsnee mens niet zoveel waarde hecht aan een huidskleur. Duidelijk is in ieder geval dat meneer van der Meer niet zoveel begrijpt van wat een racist definieert.

De definitie van racisme is toch echt: Het exceptionalistische idee dat rassen gerangschikt kunnen worden als superieur en inferieur ten opzichte van elkaar. Daaruit voortvloeiend kunnen voor het ene ras andere maatstaven worden aangelegd dan voor het andere

https://nl.wikipedia.org/wiki/Racisme

Uiteraard is er wat dit betreft nog veel meer te vinden. Onze “vrienden” van de donkerbruine website Niburu kunnen er ook wat van. Al is hun aversie meer gericht op het Jodendom.

Een pareltje wat dat betreft is deze: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

De Niburu site is doorspekt van een aversie tegen Joden. Even als zovele van dergelijke websites en aanverwante sites en de mensen er achter.

Het is dweilen met de kraan open..

Een andere, maar dan een internationaal gedrocht is Stormfront (www.stormfront.org).

Ook hier een heel apart gedeelte voor de Nederlands/Vlaamse racisten onder ons. Recent werd nog Hitler’s geboortedag even in herinnering gebracht, en is er een lang topic over hoe je je kinderen het beste kan opvoeden met dit soort gedachtengoed.

 

Kortom, een van de duistere zijden van het internet. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, en het zou te ver gaan om dergelijke websites ook te verbieden. Niet alleen heeft iedereen wel het recht de eigen opvattingen uit te dragen. Hoezeer dergelijke opvattingen ons ook tegen mogen staan. Maar ook zou verbieden niks verbeteren. Het is niet mogelijk om opvattingen, hoe misvormd ook, te verbieden.

Wat van der Meer betreft, deze meneer heeft zijn site doorspekt ook met zijn eigen gegevens. Dus, bij deze.. Wie zich geroepen voelt deze meneer te trakteren op negerzoenen en/of jodenkoeken:

Kan dat hier doen: http://www.stop-rassenvermenging.nl/Contact.htm

 

Zijn opvattingen zijn hier keurig uitgelegd: http://www.stop-rassenvermenging.nl/

Lees en huiver!

 

 Overigens, wie de aandrang voelt er nog wat zinnigs aan bij te dragen, kan dat doen in ons forum hier

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x