Zie de geschiedenis van Windows voorbijkomen [VIDEO]

Zie de hele geschiedenis van Windows 1.0 tot en met Windows 10 versneld voorbij komen. 

De meesten van ons hebben Windows 1.0 en 3.1 nooit van dichtbij meegemaakt. Windows 95 was de eerste versie die pas echt wereldwijd aansloeg. Leuk om te zien hoe een “Youtuber” vanaf DOS “upgrade” naar Windows 1.0, en vervolgens versie naar versie upgrade tot aan Windows 10.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/03/17/zie-geschiedenis-windows-voorbijkomen-video/

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1.  

 2. Ben zelf ook begonnen met windows 95, maar had toen op mijn werk nog windows 3.11 en AS/400

  1. Ik heb Windows 1.0 nog gehad zelfs 🙂 Zat destijds ergens bij. Geen idee wat meer. Je kon er ook niet veel mee omdat er zo goed als niks voor was. Geloof dat Paint er al bij zat 🙂

   Pas vanaf 95 was Windows echt bruikbaar. Maar de windowsversie waar ik het meeste plezier aan heb gehad, was toch 98SE. Als dat nog in staat was geweest alles te draaien, dan ging ik met alle plezier zo weer terug 🙂  Ik heb hier zelfs nog ergens de originele ME versie. Die wordt misschien nog wel weer eens geld waard 🙂

   1. Win 98SE was inderdaad een fijne windows, maar ik moet zeggen dat Win XP Pro ook heel goed is. Ik heb nog steeds 1 pc die daarop draait.

    ME versie heb ik net vorige week weggegooid (maar dat was niet een originele 😉 )

    1. Ik heb Windows 7 ook nog origineel. Windows tien had ik een paar jaar terug twee licenties voor gekocht. Windows 8 toen nog. Kostte maar een paar euro indertijd.

     Tja, windows XP. Ik had toch liever 98SE. Dat was de laatste versie waar niet al die toeters en bellen in zat die je er dan weer uit moest slopen 🙂 Het deed gewoon wat het moest doen, en wilde je meer, dan was er van alles aan Freeware waar je andere functies mee kon toevoegen.

     Kijk nou naar Windows 10. Ik moet zeggen dat het hier wel vlekkeloos loopt, maar meer dan de helft van alle toeters en bellen hoef ik niet en gebruik ik ook niet. En ik denk de meeste mensen niet.

     ME was echt bagger 🙂 Vista deed het bij mij wel weer goed.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: