Bestaan van ufo’s bewezen

Althans, dat beweert de gewezen leider van het recente onderzoek naar ufo’s door het Pentagon. De bewijzen zijn echter toch nog niet geleverd.

Op de valreep voor kerst deed de opgestapte leider van het onderzoek naar ufo’s nog even uit de doeken dat het bestaan van uiterst geavanceerde ongeïdentificeerde vliegende objecten boven alle redelijke twijfel verheven bewezen is en niet aan welk land ter wereld dan ook toegeschreven kan worden.

I hate to use the term UFO but that’s what we’re looking at,” he added. “I think it’s pretty clear this is not us, and it’s not anyone else, so no one has to ask questions where they’re from.”
Luis Elizondo

Luis Elizondo, de opgestapte leider van het onderzoek met de naam The Advanced Aviation Threat Identification Program, verklaarde verder dat uit alle onderzochte voorvallen geen vijandigheid is gebleken, maar toch een enorme potentiële dreiging kunnen vormen.

Het onderzoek met een budget van 22 miljoen dollar liep van 2007 tot 2012. Ook daarna zou het onderzoek, volgens Elizondo, tot op heden zijn doorgegaan.

Elizondo stapte in oktober dit jaar op, naar eigen zeggen, uit onvrede met de gang van zaken en geheimhouding.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/12/25/bestaan-van-ufos-bewezen/

19 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ook net een raar interview op Fox met de piloten van het vliegtuig dat de bekende beelden heeft gemaakt. Ik denk dat beide piloten zich toch wel even onbehaaglijk hebben gevoeld door de manier van interviewen en opmerkingen. En ook nog even Trump er bij slepen 🙂

  1. De media haalt wel telkens de video’s door elkaar. De casus waarvan FOX bij dit interview de beelden toont, is niet die waarover de piloten het hebben. Zie https://www.metabunk.org/nyt-gimbal-video-of-u-s-navy-jet-encounter-with-unknown-object.t9333/ en https://www.metabunk.org/2004-uss-nimitz-tic-tac-ufo-flir-footage.t9190/

   In beide gevallen lijkt het er steeds sterker op dat het gaat om beelden van vliegtuigen ver af waarbij de piloten zich toch vooral baseren op de infraroodbeelden en daardoor verkeerde inschattingen maakten over de daawerkelijk afstand.

   1. Tja, allemaal leuk dat gespeculeer. Maar piloten kijken uiteraard niet alleen naar beelden en vooral ook om zich heen. Daarnaast mag je er toch ook wel een klein beetje vertrouwen in hebben dat piloten en onderzoekers dat soort dingen ook zelf wel bedacht hebben voor ze iets als bijzonder bestempelen.

    We hebben dan wel de beelden, maar lang niet alle info. In de video wordt bv ook gesproken over meer dan dit ene object en waren deze objecten al eerder opgemerkt maar waren er ditmaal wel F18’s de lucht om ze ook te onderscheppen. Het is interessant te zien hoe zoveel mensen al van alles menen te weten (aan beide zijden van de weegschaal) en uit hetzelfde beetje informatie zoveel tegenstrijdige conclusies uit weten te trekken.

    Het blijft een lastig onderwerp. Dat zie je wel in de media die zich er al helemaal geen raad mee weet.

    Voor “we” verzanden in welles/nietes discussies is het misschien eens beter dat de echte geïnteresseerden zich eens wat onthouden van allerlei conclusies en speculatie en ook even tijd nemen om af te wachten of en wat voor info er nog komt. Blijft altijd nog tijd genoeg om af te branden/op te hemelen.

    Wat ik me ook bedacht nog.. Als het onderzoek een soort van “hobby project” is geweest, wat valt er dan geheim te houden door het Pentagon. Deel de info en heel de wereld kan oordelen.

   2. De mensen op Metabunk hebben er meer verstand van dan ik. Vooral administrator Mick West is technisch goed onderlegd en kan het bovendien goed uitleggen.

    Ben benieuwd wat ze hier verder van maken.

    Als mocht blijken dat de USA Navy min of meer blundert met de footage door te melden dat ze niet weten wat ze gezien hebben… en een website zoals Metabunk kan het wél verklaren…. wauw. Dan staan ze goed voor schut.

    Maar goed, ik hoop dat er meer data vrijgegeven wordt. Er zal toch ook wel met normale film opgenomen zijn? Dat je het object in het echt kunt zien ipv in IR. Zeker als een piloot tussen neus en lippen door meldt dat ze “al weken achter ze aan zitten”.

    1. Wat betreft data vrijgeven… https://www.thesun.co.uk/news/5192363/mystery-over-top-secret-ufo-programme-deepens-as-us-government-is-accused-of-backtracking-on-staggering-footage-released/

     Nou is The Sun niet bepaald het lichtend voorbeeld van betrouwbare info, maar als het wel klopt, reken dan maar niet te snel op wat meer informatie..

     Vreemd verhaal..

 2. Och Jezus, wat doet Fox idioot ……

  Beginnen met een raar muziekje, dan een stel mafketels opvoeren die claimen ontvoerd te zijn naar de maan en dan serieus de betrokken piloten interviewen…….

  De piloten zelf doen het goed. Geven een goed verslag.

  Enige goede vraag die de interviewer stelt is “Heb je het aan je baas gerapporteerd?”

  Piloot zegt ook: “We have been tracking them for weeks…”

  Dat wist ik nog niet.

   

 3. Overigens, de bijtende commentaren zijn niet van de lucht:

  This news caster is a blight on the face of real journalism.

  5

  Watters is a Jackwad… Such condescending disrespect for highly trained fighter pilots.

  10

  MSM reporters are not prepared to investigate this issue

  9

  This reporter is a straight jackass. He’s treating Navy pilots like that crazy ass lady he interviewed. What a douchebag.

  3

  Watters is a dumb ass lol
  1. Buitenaards bezoek aan de aarde is geen sprookje, aldus Luis Elizondo. Let wel: het gaat hier niet om een gek, maar wel om het voormalige hoofd van het geheime Amerikaanse programma naar buitenaards leven. Volgens Elizondo is het bestaan van uiterst geavanceerde ongeïdentificeerde vliegtuigen bewezen “voorbij alle redelijke twijfel”.

   http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171225_03266338

   Ik had al eerder ergens gelezen dat Fox News op deze manier “bezig” was wat dit betreft. Rare reactie en manier van interviewen inderdaad.

 4. Nu schrijft een van de kijkers daar het volgende:

  Ask the pilots about the data on the video. At 25,000 feet, temperatures in November are near 50 below zero. Infrared sees white means heat signature in those temperatures. It is 40 feet across. When switching to visual camera, we see radiant energy or ionizing light. This is daytime. It does not look like a reflection due to the radiance being uniform whereas reflections are spot point. There are no wings or heat exhaust. The current speed of the pursuit needs to be noted then the last second sudden escape velocity of the UFO. No craft or missile can structurally survive a sudden drop for 80,000 feet down to sea level and stop on a dime. That would cause an implosion of the structure of the craft due to massive G forces. It has to be cancelling out gravity in order to do this. Only a craft at Zero mass equivalent could do this. No pilot could survive being spam in a can unless the pilots were also at zero mass. Sudden accelerations are the same: the g forces are too immense for a structure to survive let alone pilots so we have to consider a gravity cancellation down to near zero mass. The UFO in the video behaves a bit like a gyroscop.

  Hij beschrijft data die ik niet weet. Geen idee hoe hij hier aan komt.

  1. Nee, dat is ook nieuw voor mij. Maar goed, ik struin ook niet alles af 🙂 Toch moet je je wel beseffen dat er eigenlijk nog helemaal niks meer bekend geworden is. Geen zaken, feiten of conclusies. Op zich kun je je ook over dat feit afvragen waarom dat is.

   Als het een flut onderzoek geweest is voortgekomen uit een persoonlijke interesse van een senator, zou je toch denken dat het Pentagon vijf jaar later, na toch gewoon te erkennen dat het onderzoek er was, gewoon zou zeggen van kijk, dit is onderzocht en dit zijn de conclusies. Niks aan de hand dus. Maar nee, wat het onderzoek dan ook geweest mag zijn, het is toch nog wel steeds geheim.

   En dus zijn we nog steeds op het punt waar we al sinds Bluebook zijn. Geen steek verder.

   Wat Elizondo allemaal beweert is natuurlijk wel interessant. Hij was immers de leider van het onderzoek. Maar met beweringen alleen kom je er niet meer. Tijd voor de bewijzen dus. Ik ben benieuwd of dat ook gaat komen dit keer.

  2. “It has to be cancelling out gravity”

   Nee, toch? De massa moet verdwijnen, de “traagheid”.
   Ver buiten een zwaartekrachtveld zoals dat vlak boven het aardoppervlak spelen dezelfde problemen dat iets met massa zich verzet tegen richtingveranderingen.

   1. Ik vind dat gegoochel met natuurwetten ook lastig. Waar zo’n “ding” eventueel ook vandaan mag komen, de natuurwetten gelden voor alles en iedereen.

    Tijd voor meer details 🙂

 5. Tja… is een opname van een object, gemaakt door een betrouwbare instantie, gestaafd door betrouwbare piloten, die manoeuvres uithaalt die onmogelijk zijn…… niet voldoende..?

  Wat moet er nog meer aangeleverd worden?

  1. Nee, dat is bij lange na niet voldoende 🙂 Als dit alles is wat dat hele onderzoek heeft opgeleverd, dan ben ik toch echt niet onder de indruk. Dit soort voorvallen kennen we al decennia lang. Het enige verschil is dat het nu wel officieel erkend werd.

   Waar het nu om gaat is dat er een onderzoek geweest zou zijn waarbij onderzoekers ook op de een of andere manier onderdelen van die objecten in handen gekregen zouden hebben. Ook metaal met een onbekende legering en eigenschappen. Zelfs fysieke invloed op getuigen zou zijn onderzocht. Dan denk ik niet dat enkel die beelden genoeg zijn.

   Wat er dus nog meer aangeleverd moet worden is wat wordt geclaimd onderzocht te zijn. De tijd voor alleen beweringen alleen is, wat mij betreft, toch wel al lang voorbij.

   Als dit soort objecten bewezen niet van deze planeet komen, dan is dat het grootste nieuws in decennia en belangrijk voor iedereen. Dus dan denk ik niet dat je van alles kan beweren en alleen met beelden van een vreemd onverklaard object kan komen. We hebben in 2004 al eens gezien (Mexico) dat iets wat eerst niet te verklaren leek ineens een stompzinnig simpele verklaring had.

   Al denk ik persoonlijk niet dat dat nu ook zo is. Maar toch is het niet genoeg om alles wat is beweerd ook als bewezen aan te nemen.

    

 6. Overigens, ook bij MSNBC hanteren ze dezelfde aanpak van lacherigheid. Beginnen met Star Wars….. en een giechelende presentatrice. Belachelijk.

  https://www.youtube.com/watch?v=NbZ94U16SJU

  Wat me ook hier weer opvalt is dat de mensen die kijken niet mild zijn in hun commentaar over deze infantiele aanpak.

  Well the laughter of this beautiful bunch of media twonks only exemplifies their pig ignorance. It’s these that will scream the loudest when the real shit hits.

  11

  Who are these idiots? TV puppets as always talking down to their audience, treating the viewers like kids when they’re the biggest clowning actors around.

  13

  Disclosure has already happened. With more than 30 hours of testimony and over 40 witness (mostly) ex govt and military The Citizen Hearing on Disclosure is the most conclusive body of evidence on the UFO/ET subject to date. http://www.citizenhearing.org/

  3

  Horrible panel. Thanks for the uploads. You should get the George Knapp I-Team ones up here, if possible

  5

  Their little world is about to be turned upside down. Let’s see if they’ll be laughing then.

  2

  Why don’t they take this seriously?
 7. Ik denk dat Niboeroe zelf wel eens van een andere planeet kon komen…

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12556:ufo-misleiding-neemt-ongekende-vormen-aan&catid=34:ufo&Itemid=47

 8. *Zucht*…….

   

  Via via vernam ik overigens dat Paul Harmans weer actief is.

  http://ufowijzer.nl/

  1. De vraag die dan bij mij opkomt is: Waarom? 🙂

   Zijn opvattingen wat ufo’s betreft zijn aardig ruimer geworden. Om het netjes te zeggen. Ieder zijn eigen, maar persoonlijk vind ik dat wel jammer.

 9. Overal, behalve in Nederland, blijft het toch wel wat in het nieuws hangen.

  http://www.humo.be/actua/385987/10-dingen-die-u-moet-weten-over-ufos

   

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: