Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Bestaan van ufo’s bewezen

Althans, dat beweert de gewezen leider van het recente onderzoek naar ufo’s door het Pentagon. De bewijzen zijn echter toch nog niet geleverd.

Op de valreep voor kerst deed de opgestapte leider van het onderzoek naar ufo’s nog even uit de doeken dat het bestaan van uiterst geavanceerde ongeïdentificeerde vliegende objecten boven alle redelijke twijfel verheven bewezen is en niet aan welk land ter wereld dan ook toegeschreven kan worden.

I hate to use the term UFO but that’s what we’re looking at,” he added. “I think it’s pretty clear this is not us, and it’s not anyone else, so no one has to ask questions where they’re from.”
Luis Elizondo

Luis Elizondo, de opgestapte leider van het onderzoek met de naam The Advanced Aviation Threat Identification Program, verklaarde verder dat uit alle onderzochte voorvallen geen vijandigheid is gebleken, maar toch een enorme potentiële dreiging kunnen vormen.

Het onderzoek met een budget van 22 miljoen dollar liep van 2007 tot 2012. Ook daarna zou het onderzoek, volgens Elizondo, tot op heden zijn doorgegaan.

Elizondo stapte in oktober dit jaar op, naar eigen zeggen, uit onvrede met de gang van zaken en geheimhouding.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Dus toch onderzoek naar ufo’s. Maar waarom en door wie?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
19
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x