De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Bestaan van ufo’s bewezen

Althans, dat beweert de gewezen leider van het recente onderzoek naar ufo’s door het Pentagon. De bewijzen zijn echter toch nog niet geleverd.

Op de valreep voor kerst deed de opgestapte leider van het onderzoek naar ufo’s nog even uit de doeken dat het bestaan van uiterst geavanceerde ongeïdentificeerde vliegende objecten boven alle redelijke twijfel verheven bewezen is en niet aan welk land ter wereld dan ook toegeschreven kan worden.

I hate to use the term UFO but that’s what we’re looking at,” he added. “I think it’s pretty clear this is not us, and it’s not anyone else, so no one has to ask questions where they’re from.”
Luis Elizondo

Luis Elizondo, de opgestapte leider van het onderzoek met de naam The Advanced Aviation Threat Identification Program, verklaarde verder dat uit alle onderzochte voorvallen geen vijandigheid is gebleken, maar toch een enorme potentiële dreiging kunnen vormen.

Het onderzoek met een budget van 22 miljoen dollar liep van 2007 tot 2012. Ook daarna zou het onderzoek, volgens Elizondo, tot op heden zijn doorgegaan.

Elizondo stapte in oktober dit jaar op, naar eigen zeggen, uit onvrede met de gang van zaken en geheimhouding.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

De schimmige wereld van ufo’s [LongRead]

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De media haalt wel telkens de video’s door elkaar. De casus waarvan FOX bij dit interview de beelden toont, is niet die waarover de piloten het hebben. Zie https://www.metabunk.org/nyt-gimbal-video-of-u-s-navy-jet-encounter-with-unknown-object.t9333/ en https://www.metabunk.org/2004-uss-nimitz-tic-tac-ufo-flir-footage.t9190/

In beide gevallen lijkt het er steeds sterker op dat het gaat om beelden van vliegtuigen ver af waarbij de piloten zich toch vooral baseren op de infraroodbeelden en daardoor verkeerde inschattingen maakten over de daawerkelijk afstand.

De mensen op Metabunk hebben er meer verstand van dan ik. Vooral administrator Mick West is technisch goed onderlegd en kan het bovendien goed uitleggen. Ben benieuwd wat ze hier verder van maken. Als mocht blijken dat de USA Navy min of meer blundert met de footage door te melden dat ze niet weten wat ze gezien hebben… en een website zoals Metabunk kan het wél verklaren…. wauw. Dan staan ze goed voor schut. Maar goed, ik hoop dat er meer data vrijgegeven wordt. Er zal toch ook wel met normale film opgenomen zijn? Dat je het object in het… Lees verder »

Och Jezus, wat doet Fox idioot ……

Beginnen met een raar muziekje, dan een stel mafketels opvoeren die claimen ontvoerd te zijn naar de maan en dan serieus de betrokken piloten interviewen…….

De piloten zelf doen het goed. Geven een goed verslag.

Enige goede vraag die de interviewer stelt is “Heb je het aan je baas gerapporteerd?”

Piloot zegt ook: “We have been tracking them for weeks…”

Dat wist ik nog niet.

 

Overigens, de bijtende commentaren zijn niet van de lucht:

This news caster is a blight on the face of real journalism.

5

Watters is a Jackwad… Such condescending disrespect for highly trained fighter pilots.

10

MSM reporters are not prepared to investigate this issue

9

This reporter is a straight jackass. He’s treating Navy pilots like that crazy ass lady he interviewed. What a douchebag.

3

Watters is a dumb ass lol

Nu schrijft een van de kijkers daar het volgende: Ask the pilots about the data on the video. At 25,000 feet, temperatures in November are near 50 below zero. Infrared sees white means heat signature in those temperatures. It is 40 feet across. When switching to visual camera, we see radiant energy or ionizing light. This is daytime. It does not look like a reflection due to the radiance being uniform whereas reflections are spot point. There are no wings or heat exhaust. The current speed of the pursuit needs to be noted then the last second sudden escape velocity… Lees verder »

“It has to be cancelling out gravity”

Nee, toch? De massa moet verdwijnen, de “traagheid”.
Ver buiten een zwaartekrachtveld zoals dat vlak boven het aardoppervlak spelen dezelfde problemen dat iets met massa zich verzet tegen richtingveranderingen.

Tja… is een opname van een object, gemaakt door een betrouwbare instantie, gestaafd door betrouwbare piloten, die manoeuvres uithaalt die onmogelijk zijn…… niet voldoende..?

Wat moet er nog meer aangeleverd worden?

Overigens, ook bij MSNBC hanteren ze dezelfde aanpak van lacherigheid. Beginnen met Star Wars….. en een giechelende presentatrice. Belachelijk. https://www.youtube.com/watch?v=NbZ94U16SJU Wat me ook hier weer opvalt is dat de mensen die kijken niet mild zijn in hun commentaar over deze infantiele aanpak. Tino 2 dagen geleden Well the laughter of this beautiful bunch of media twonks only exemplifies their pig ignorance. It’s these that will scream the loudest when the real shit hits. 11 felinefanII 2 dagen geleden Who are these idiots? TV puppets as always talking down to their audience, treating the viewers like kids when they’re the biggest… Lees verder »

*Zucht*…….

 

Via via vernam ik overigens dat Paul Harmans weer actief is.

http://ufowijzer.nl/

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder