De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Ook NASA duikt in ufo-onderzoek

Een draai van 180 graden ten opzichte van het verleden van NASA. Ook NASA gaat zich mengen in het onderzoeken van het ufofenomeen.

NASA was in zijn hele geschiedenis nooit open wat betreft het ufofenomeen. Diverse astronauten waren dat wel, maar NASA liet er verder nooit een woord over los, of ontkende simpelweg. Kortom, het hele ufofenomeen is altijd voorbij gegaan aan de NASA. Officieel dan.

Sinds 2017 lijkt er, in Amerika dan, verandering te komen in hoe de Amerikaanse overheid tegen het ufofenomeen aankijkt. En ook bij NASA is er verandering op komst

 

Met de komst van een nieuwe NASA directeur, Bill Nelson, lijkt er ook een andere wind te gaan waaien door de organisatie. Nelson heeft NASA onderzoekers de opdracht gegeven ook in het ufofenomeen te duiken om op een wetenschappelijke manier een poging te wagen om de objecten te verklaren die door Amerikaanse marine piloten op beeld en radar zijn vastgelegd. “We want to Know”, aldus Bill Nelson, verwijzend naar de immens populaire serie X-Files uit de jaren 90 van de vorige eeuw.

(Schijn)Openheid

De laatste jaren lijken Amerikaanse overheden wat meer open te zijn wat betreft het fenomeen, en is het oude, zelfs officiële, standpunt wat betreft het ufofenomeen losgelaten. Sinds het afsluiten van het fameuze Project Bluebook in 1970 was het officiële standpunt wat betreft het ufofenomeen dat er niks was wat de stand van de huidige techniek (die in 1970) overstijgt, en geen bedreiging voor de nationale veiligheid van het land. Iets waarvan altijd al het tegendeel kon worden aangetoond. Uit decennia en decennia aan documenten is altijd al gebleken dat de Amerikaanse overheid weldegelijk met het fenomeen in de maag zit.

De recente belangstelling voor het fenomeen en de op het eerste gezicht verrassend nieuwe openheid lijkt dan ook een compleet nieuwe benadering van het fenomeen door de Amerikaanse overheid.

Maar de werkelijkheid is helaas toch dat er nog steeds geen enkele openheid van zaken is gegeven en we dat eigenlijk ook niet hoeven te verwachten. Op de bevestiging dat er inderdaad onderzoek wordt gedaan, en wat officiële beelden na, is er nog steeds niks meer duidelijk over de aard en de herkomst van het fenomeen, en is er nog steeds geen essentiële informatie publiekelijk gedeeld.

Het komende rapport wat in Juni 2021 vrijgegeven zal worden heeft bij voorbaat al bijlagen die niet openbaar zullen worden, en dat zegt eigenlijk al dat “we” ook ditmaal niet veel wijzer zullen worden.

 

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NASA heeft 16 personen geselecteerd om deel te nemen aan haar onafhankelijke onderzoeksteam over ongeïdentificeerde luchtverschijnselen (UAP ‘s). Waarnemingen van gebeurtenissen in de lucht die niet kunnen worden geïdentificeerd als vliegtuigen of als bekende natuurlijke fenomenen, worden gecategoriseerd als UAP ‘s.

De onafhankelijke studie begint op maandag 24 oktober 2022. In de loop van negen maanden zal het onafhankelijke studieteam de basis leggen voor toekomstig onderzoek naar de aard van UAP ‘s voor NASA en andere organisaties.

https://www.nasa.gov/feature/nasa-announces-unidentified-aerial-phenomena-study-team-members/

UFO-disclosure komt steeds dichterbij.

Nee, dat gebeurt ook niet. Want dan zou de hele wereldeconomie instorten. Aliens deelden anti-zwaartekrachttechnologieën met de Amerikaanse overheid. Als dit bekend word gemaakt zal dat het einde van de fossiele brandstoffen betekenen.

https://anomalien.com/steve-bassett-if-the-ufo-data-is-revealed-the-entire-world-economy-will-collapse/

Ik geloof dat je een beetje onderschat hoe afhankelijk we zijn van fossiele brandstoffen.

Veel van de producten die we gebruiken, zijn sterk afhankelijk van fossiele brandstoffen.De meeste fossiele brandstofproducten die we dagelijks gebruiken, komen uit de energiesector. Dat betekent dat we ze gebruiken voor brandstof, stookolie, benzine en tal van consumptiegoederen.”

17 grootste voor- en nadelen van fossiele brandstoffen – MegaBedrijf.nl

Al sinds de Roswell UFO crash beschikt Amerika over buitenaardse technologie.

The Military Industrial Complex and Zero-Point Energy For Space Travel (anomalien.com)

Een eigenaar van een uitvaartcentrum beweerde ooit dat hij na het Roswell UFO-incident in 1947 was benaderd door hoge Amerikaanse militaire functionarissen die hem vroegen om “doodskisten op kindermaat”.

Military asked local undertaker to make child-size coffins for alien bodies after UFO crash, ex cop says | The US Sun (the-sun.com)

Tussen de papieren van Stanton Friedman is een brief gevonden van de zoon van een getuige van het Roswell-incident uit de eerste hand.

https://imgur.com/fSkpUAa

Resurfaced Letter Written By Roswell Witness Describes ‘Humanoids’ (brobible.com)

Lees hier de hele brief van Stanton Friedman:

https://imgur.com/gallery/uZkSjQn

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder