Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

The Day After

15.000 Euro! Dat is wat Raatgever zomaar even los in zijn zak had zitten tijdens zijn arrestatie. Niet gek voor een man zonder vaste woon of verblijfplaats, of zelfs maar een baan, nietwaar?

Micha Kat doet het al zeker 10 jaar: Geld binnen harken op de meest bizarre manieren. Ooit mochten mensen zich inkopen op een van zijn schadeclaims die Kat zeker zou winnen. Micha zou Micha niet zijn als hij er niet ook zijn eigen naam aan verbond, zoals iedere zichzelf respecterende narcist zou doen. De Micha Claim dus. Maar liefst een Miljoen Eurotjes zou Kat wel even toegewezen worden. Natuurlijk had Kat daarvoor wel wat centen nodig, want ja, rechtszaken zijn ook duur. Dus had Kat het geniale idee om zijn volgers, inderdaad, ook toen waren mensen al zo van het padje, geld in te laten leggen. Wie geld richting Kat schoof zou zijn inzet zien verdubbelen als Kat zijn Miljoen in de pocket had.

Kat in het bakkie dus voor Kat. Het miljoen kwam er uiteraard nooit, maar Kat kon weer even vooruit. Niet met een miljoen, maar wel met het geld van de verdwaalde geesten die inderdaad geld hadden overgemaakt naar Kat.

Het is het aloude verhaal binnen de alternatieve media: Klop geld uit de zakken van verdwaasde geesten. Succes verzekerd.

In de tijd dat het trio nog een kwartet was, nog samen met de oplichtende vogelaar Hans Meyer, waren de heren nog zo naïef om wat openheid van zaken te geven. De teller op de site stond November 2020 zelfs over de 26.000 Euro! Niet gek voor wat zogenaamde hervonden herinneringen van Joost Knevel. Donatiesites, ook niet gek, wilden er uiteindelijk niks meer mee te maken hebben, en de actie stopte. Ook de openheid over de inkomsten stopte, de inkomsten zelf niet. Drie bankrekeningen werden opgevoerd waar volgzame wappies zo hun loon/uitkering in de zakken van het trio kunnen storten.

Met 15.000 aan contant geld in de zakken van Raatgever mag duidelijk zijn dat zogenaamde hervonden herinneringen big business zijn. Geen wonder dat Joost er ook steeds meer van heeft.

De 15 ruggen betekenen ditmaal echter voor Wouter ook wat meer problemen, waar hij de komende twee weken ook nog even over na kan denken, aangezien zijn voorarrest met twee weken is verlengd en hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Problemen met de belastingdienst onder andere, aangezien Raatgever zijn bekeuringen niet betaald, geen belastingaangiftes doet, geen zorgpremie betaald, en ga zo maar door. Althans, dat beweerde Raatgever meermaals in zijn Red Pill Journals, want Woutertje erkent de Nederlandse staat immers niet.

Ook werd bekend dat justitie meer wappies op het oog heeft in de Bataafse Republiek contreien. Spanje, waar Joost de benen naar toe heeft genomen, komt steeds dichterbij. En tegen Micha loopt al een uitleveringsverzoek. Kat moet nog een half jaar brommen. Eenmaal in Nederland is dat niet Kat zijn enige probleem. Kat heeft een spoor van schuldeisers achtergelaten, en ook Justitie zal nog wel wat meer tegen Kat weten te gebruiken. Er lopen meerdere aangiftes tegen het Trio, dus ook tegen Kat. Kat was niet voor niks al lang geleden Nederland ontvlucht.

Ondertussen is Kat verloren in zijn eigen wereldje en gaat weer eens ouderwets uit zijn dak. Het spreekwoord dat je stil moet zitten als je wordt geschoren is duidelijk aan hem niet besteed. Met de spinazie (nemen we aan)  nog op zijn shirt, laat Kat zich weer eens van zijn beste kant zien.
Frappant dat hij het aldoor heeft over WIJ, maar eigenlijk JULLIE bedoelt, want Kat blijft zelf uiteraard zitten waar hij zit. Anderen mogen voor hem doen waar hij zelf de ballen niet voor heeft. Opruien heet zoiets. Strafbaar in Nederland, zoals Wouter inmiddels heeft ondervonden.

Al weet Kat al uit ervaring dat hij bijna in huilen uitbarst als de heren van de politie aan zijn mouwen trekken.

Niks van geleerd zullen we maar denken..

Wouter Raatgever opgepakt – Dulcet.nl

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x