Chucky is back!

Of geesten nu wel of niet bestaan, soms kom je verhalen tegen die op zijn minst toch spannend zijn te noemen. Zo ook dit geval waarin een klein meisje klaagt dat ze wordt lastig gevallen, en haar vader besluit om dan  maar camera’s op te hangen om te achterhalen wat er aan de hand is. 

Uiteraard, zoals in de meeste van dit soort gevallen, valt er met geen mogelijkheid te achterhalen wat nu de exacte bron is, of wat nu het exacte verhaal is. 
De beelden lijken echter zo uit een horror film als Paranormal Activity, of een klassieker als Chucky te komen. En dus de moeite van het kijken waard!

Laat u echter niet in de luren leggen. Filmopnamen en foto’s van zogenaamde geesten is net als met ufo’s: Geen bron, geen verhaal, geen feiten is gelijk aan geen zaak. Toch blijft het leuk en spannend om naar te kijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/01/12/chucky-is-back/

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hier nog 5 Chuckies
  https://www.youtube.com/watch?v=O5922XlF3ks

  Maar qua geest verschijningen vind ik deze nog wel het meest indrukwekkend:

  1. Je reactie werd als spam gezien door de links ๐Ÿ™‚

   Chucky is nostalgie. Die is inderdaad enger ๐Ÿ™‚ Ik heb van dit soort dingen verder ook geen verstand. Ooit wel eens Ghostbusters gezien, maar vond dat alleen maar lachwekkend. Ik neem dit soort dingen toch maar met een flinke korrel zout.

   Maar goed, als er een beetje waarheid zit achter dat filmpje, dan woon je ook niet lekker meer ๐Ÿ™‚ In “Chucky’s” huis dan ook niet overigens..

   1. In geesten geloof ik wel, maar toch het filmpje die je bij deze post hebt staan ziet er een beetje uit als een hoax. Laat ik zo zeggen het is makkelijk te faken.

    Btw ik dacht dat als je een u-tube linkje in je berichtje zet deze automatisch als filmpje te zien is?

    1. Dit filmpje was op de site van enkele grotere nieuws sites in de “Weird News” sectie. En het deed me ook direct aan Chucky denken ๐Ÿ™‚ Dus heb het overgenomen

     Wat Youtube betreft, ik zal eens kijken of ik een editor kan vinden die betrouwbaar genoeg is om te gebruiken voor comments.

    2. Geroggeld. Alles automagisch nu ๐Ÿ™‚

     1. Dat heb je snel gedaan ๐Ÿ˜‰

      1. Ik kan dat soms ๐Ÿ™‚

 2. De pest met Youtube is dat je er geen moment ook op kan vertrouwen dat wat staat, ook staan blijft….

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: