De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Het grote Nasa complot.

Op de website Niburu staat te lezen dat de Nasa het heeft gepresteerd een heel gebouw op Mars van foto’s te poetsen. Zo is het er, en zo is het weg, zeg maar. Dergelijke “beschuldigingen” zijn niet recent. De Nasa is een groot complotfabriek, en dus maakt ze foto’s van alles op Mars, of dichter bij huis, maakt dat ook nog openbaar om vervolgens dan weer foto’s aan te passen en te ontkennen. Ziet u de logica? Nee? Wij ook niet!

Het begon al in de jaren zeventig met de Viking missie die, onder andere, moest vaststellen of er zich wellicht nog leven in de Mars bodem kon bevinden. Hoewel de definitieve uitslag daarvan inderdaad tot op de dag van vandaag een beetje omstreden is, was het niet dat wat de gemoederen bezig hield. Het was de foto van een heus gezicht op Mars die de meeste aandacht trok. Over de jaren werden er meer en duidelijkere opnamen gemaakt, en bleef er van het gezicht niet zoveel over: http://www.space.com/17191-face-on-mars.html

Het luidde het tijdperk in waarin de Nasa voortdurend werd beschuldigd van het achterhouden van feiten wat betreft ontdekkingen op de Maan en Mars.

Lees wat de mevrouw in het onderstaande filmpje hier over heeft te vertellen..

Uiteraard staat het iedereen vrij te geloven wat deze mevrouw te vertellen heeft, maar vraag u het volgende af: Welke instelling geeft überhaupt foto’s vrij met informatie die ze uiteindelijk niet vrij wil geven, om het naderhand aan te passen? En dat dan niet een keer, maar keer op keer.

Of, zoals bovenstaande mevrouw beweerd, ufo’s uit foto’s “airbrushen”, om deze vervolgens ook openbaar te maken. Zou het niet simpeler zijn gewoon de hele foto niet vrij te geven?

Kortom, ondergetekende ontgaat de logica een beetje van dergelijke beweringen.

Toch is er een maar.. De Nasa is inderdaad beschuldigd van het achterhouden van informatie door niet de eersten de besten, en daar zijn inderdaad ook wel bewijzen voor. Voor wie het niet duidelijk is, de Nasa is geen onafhankelijke instelling, maar een overheids instelling die is voortgekomen uit twee militaire instellingen, en die tot op de dag van vandaag ook militaire belangen dient. Iets wat duidelijk ook blijkt uit dat zo goed als iedere missie in het verleden, tot en met de Spaceshuttle missies, een militaire “payload” bevatte. Wat dat dan precies inhoudt mag iedereen er zelf bij fantaseren.

We komen hier uiteraard op terug in een later artikel.

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11633:nasa-poetst-compleet-gebouw-op-mars-van-foto-&catid=12:et&Itemid=25

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ergens bekruipt me wel eens het gevoel dat NASA zaken achterhoudt maar ja, je komt er nooit achter wat ze nu wél of niet achter houden….

 

Dat gevoel heb ik ook.

En zelfs oud astronauten hebben dat gezegd.

https://www.youtube.com/watch?v=7AAJ34_NMcI

het zal wel altijd zo blijven dat hun ja is tegen een ander z´n nee,, en het wegpoetsten van onderwerpen ja dat blijft altijd moeilijk, wie zegt wat iets is, of moet je daar een groot inbeeldings vermogen voor hebben..

kijken wie de schuld krijgt,,, net gelezen Schokkend!!! NASA geeft toe: VOYAGER is gehackt door aliens!   2016, NASA geeft toe: Iemand nam de controle over van onze ruimtevaartuigen, we ontvingen berichten in een onbekende taal via de Space probe “Voyager 2” die tijdens zijn reis door de ruimte een bericht naar de basis op de Aarde stuurde in een vrij onbegrijpelijke taal.   NASA na meer dan zes jaar wisten ze niet de reden, maar ze weten wel dat het geen toeval kan zijn. “Voyager 2” is het eerste ruimtevaartuig om het zonnestelsel te verlaten in 2010 en het… Lees verder »

De opgevraagde pagina kon niet gevonden worden.

© 2017 TU Delta – All rights reserved ,   jammer wéér eens mis

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder