Het grote Nasa complot.

Op de website Niburu staat te lezen dat de Nasa het heeft gepresteerd een heel gebouw op Mars van foto’s te poetsen. Zo is het er, en zo is het weg, zeg maar. Dergelijke “beschuldigingen” zijn niet recent. De Nasa is een groot complotfabriek, en dus maakt ze foto’s van alles op Mars, of dichter bij huis, maakt dat ook nog openbaar om vervolgens dan weer foto’s aan te passen en te ontkennen. Ziet u de logica? Nee? Wij ook niet!

Het begon al in de jaren zeventig met de Viking missie die, onder andere, moest vaststellen of er zich wellicht nog leven in de Mars bodem kon bevinden. Hoewel de definitieve uitslag daarvan inderdaad tot op de dag van vandaag een beetje omstreden is, was het niet dat wat de gemoederen bezig hield. Het was de foto van een heus gezicht op Mars die de meeste aandacht trok. Over de jaren werden er meer en duidelijkere opnamen gemaakt, en bleef er van het gezicht niet zoveel over: http://www.space.com/17191-face-on-mars.html

Het luidde het tijdperk in waarin de Nasa voortdurend werd beschuldigd van het achterhouden van feiten wat betreft ontdekkingen op de Maan en Mars.

Lees wat de mevrouw in het onderstaande filmpje hier over heeft te vertellen..

Uiteraard staat het iedereen vrij te geloven wat deze mevrouw te vertellen heeft, maar vraag u het volgende af: Welke instelling geeft überhaupt foto’s vrij met informatie die ze uiteindelijk niet vrij wil geven, om het naderhand aan te passen? En dat dan niet een keer, maar keer op keer.

Of, zoals bovenstaande mevrouw beweerd, ufo’s uit foto’s “airbrushen”, om deze vervolgens ook openbaar te maken. Zou het niet simpeler zijn gewoon de hele foto niet vrij te geven?

Kortom, ondergetekende ontgaat de logica een beetje van dergelijke beweringen.

Toch is er een maar.. De Nasa is inderdaad beschuldigd van het achterhouden van informatie door niet de eersten de besten, en daar zijn inderdaad ook wel bewijzen voor. Voor wie het niet duidelijk is, de Nasa is geen onafhankelijke instelling, maar een overheids instelling die is voortgekomen uit twee militaire instellingen, en die tot op de dag van vandaag ook militaire belangen dient. Iets wat duidelijk ook blijkt uit dat zo goed als iedere missie in het verleden, tot en met de Spaceshuttle missies, een militaire “payload” bevatte. Wat dat dan precies inhoudt mag iedereen er zelf bij fantaseren.

We komen hier uiteraard op terug in een later artikel.

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11633:nasa-poetst-compleet-gebouw-op-mars-van-foto-&catid=12:et&Itemid=25

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/03/05/grote-nasa-complot/

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ergens bekruipt me wel eens het gevoel dat NASA zaken achterhoudt maar ja, je komt er nooit achter wat ze nu wél of niet achter houden….

   

  1. Dat gevoel heb ik ook.

   En zelfs oud astronauten hebben dat gezegd.

  2. Ik had er al eens een artikel over geschreven op Ufoplaza ooit. Inderdaad weet de Nasa ook wel dingen achter te houden. Al denk ik dat dat meer noodgrepen zijn uit onmacht omdat de Nasa in enkele gevallen zelf ook niet weet wat ze er soms mee aanmoeten. Er zijn inderdaad wel aantoonbare voorvallen geweest. Ook wat Vailixi al noemde. Astronauten zelf die andere dingen beweren dan de Nasa.

   Maar goed, voor je het weet raak je al snel ook verzeild in rare complotten 🙂 Ik zal er wel eens weer een artikel aan wijden binnenkort.

 2. het zal wel altijd zo blijven dat hun ja is tegen een ander z´n nee,, en het wegpoetsten van onderwerpen ja dat blijft altijd moeilijk, wie zegt wat iets is, of moet je daar een groot inbeeldings vermogen voor hebben..

 3. kijken wie de schuld krijgt,,, net gelezen

  Schokkend!!! NASA geeft toe: VOYAGER is gehackt door aliens!
   
  2016, NASA geeft toe: Iemand nam de controle over van onze ruimtevaartuigen, we ontvingen berichten in een onbekende taal via de Space probe “Voyager 2” die tijdens zijn reis door de ruimte een bericht naar de basis op de Aarde stuurde in een vrij onbegrijpelijke taal.
   
  NASA na meer dan zes jaar wisten ze niet de reden, maar ze weten wel dat het geen toeval kan zijn. “Voyager 2” is het eerste ruimtevaartuig om het zonnestelsel te verlaten in 2010 en het was in de momenten dat het ruimtevaartuig de interstellaire ruimte betrad dat er iets vreemds gebeurde waardoor NASA concludeerde dat “iemand of iets” de controle had overgenomen. “Op een afstand van ongeveer 15 miljard kilometer van de aarde, begon de sonde plotseling met het versturen van gegevens in een taal die ze nooit konden begrijpen,” zei NASA expert Kevin Baines, tegen Physics Astronomy. ‘Iets of iemand veranderde het communicatiesysteem van de ruimtesonde Voyager 2, “voegde Baines toe.

   

  1. Heb je daar ook een bron van? Wil dat zelf ook wel even bekijken dan 🙂

  2. Laat maar 🙂 Ik heb het al gevonden. Er zijn geen aliens die Voyager “gehackt” hebben. https://www.scientias.nl/geen-aliens-aan-boord-voyager-2/

   Ik heb gevonden wat je plaatste, maar weer op van die onzin sites. Het was geen alien, en geen vreemde taal, maar een foutje in het computergeheugen van Voyager, en dat werd gereset. Daarna waren de aliens magisch verdwenen 🙂

    

  1. Tot het laatste stukje kan ik het daar wel mee eens zijn. Maar dan gaat de beste man beginnen over geloven, en dan ook nog eens geloven in ufo’s. Als je toch dingen wil verklaren en verwijten, zorg dan op zijn minst dat je zelf wel je feitjes op orde hebt.

   Beetje slordig zo.

 4. De opgevraagde pagina kon niet gevonden worden.

  © 2017 TU Delta – All rights reserved ,   jammer wéér eens mis

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: