Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

[BLOG] Antivaccinatie idioten..

De laatste maanden ben ik me eens een beetje gaan verdiepen in wat onze alternatieve collega’s allemaal te vertellen hebben over alternatieven voor de kanker behandeling, maar ook over vaccinaties. En dan gaat er een beerput open.

Vanmorgen had een andere “alternatieve” website, Kloptdatwel, een artikel over een mazelen uitbraak in Roemenië. 4882 jonge mensjes ziek, 23 al overleden. 96% van de slachtoffers niet gevaccineerd, 3% had alleen de eerste inenting gehad, en dus nog niet optimaal beschermd. Slechts 1% was wel gevaccineerd, maar werd toch ziek.https://kloptdatwel.nl/2017/05/08/23-doden-door-mazelenuitbraak-in-roemenie/

Ook de Amerikaanse staat Minnesota kampt met een uitbraak van mazelen, en in dit geval wordt met de vinger gewezen naar de invloed van antivaccinatie clubjes (Antivaxxers). http://gizmodo.com/anti-vaxxers-are-responsible-for-minnesotas-horrible-me-1794971247

Het is 2017 mensen! Dit soort uitbraken van dergelijke ziektes kan heel goed worden voorkomen. Mensen, en dan vooral de jongsten en de zwaksten, overlijden dankzij de waan van de dag. En dat kan je sommige mensen best kwalijk nemen. Mensen die al die anti vaccinatie onzin verspreiden bijvoorbeeld.

In het artikel van Kloptdatwel word verwezen naar een oproep die in 2103 werd geplaatst op de site van Guido Jonkers, Wanttoknow. http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/oproep-van-door-frankema-over-de-mazelen/

De oproep is afkomstig van Door Frankema, en zij moet wel de domste moeder van Nederland zijn als ze werkelijk denkt dat we haar werkwijze niet doorzien. Scherm met jubelverhalen van ouders waarvan hun kind gevaarlijke kinderziekten zonder moeite doorstaan, en vaccinaties zijn op wonderlijke wijze niet meer nodig. Is ze nou echt zo dom?

En wat dan van die ouders die hun kind wel zien overlijden aan een “onschuldige” kinderziekte? Wellicht opgelopen van kinderen van ouders die zo oerdom zijn hun kind wel aan dat soort risico’s bloot te stellen. Die verhalen zie je daar uiteraard niet.

Of dan de verhalen van “vaccinatie schade”. Kinderen die juist van een vaccinatie ziek geworden zouden zijn, of worden. Je wordt bestookt met dergelijke sprookjes bij onze alternatieve broeders en zusters. Is daar dan iets van waar? Kunnen kinderen überhaupt zo ziek worden van vaccinaties?

Het antwoord is duidelijk en geldt eigenlijk voor ieder medicijn/vaccinatie. Bijwerkingen kunnen altijd optreden, maar in het geval van vaccinaties zo zeldzaam en/of miniem, dat de risico’s van NIET vaccineren vele en vele malen groter is, dan WEL vaccineren. En ik snap niet zo goed wat daar nou zo moeilijk aan te begrijpen is.

Oh ja, wacht.. Uiteraard zitten vaccinaties vol met kwik, menselijk embryo en nogal wat andere zooi waar uw kind dan vast een verlamming van oploopt en/of autistisch wordt. Ook zo’n hardnekkig wildwest hoax die maar niet over wil waaien.

Ik ga het niet nog een keer voorkauwen. Het moet maar eens duidelijk zijn dat het nou niet bepaald een geheim is wat de ingrediënten zijn van vaccinaties en hoe ze worden gemaakt en bewaard. Maar nee, zelfs dan zijn er idioten die na al dat op de proppen komen met NOG weer een idioot idee.

Vaccinaties zijn niet werkende middelen van de boze “Big Pharma” om grof aan te verdienen, terwijl iedereen best weet dat ze niet werken. En nog idioter, op sites als www.niburu.nl, en nog wat anderen ook, wordt hier en daar gewoon ook maar beweerd dat sommige ziekten, zoals mazelen niet eens bestaan: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11547:kinderen-gevaccineerd-tegen-niet-een-niet-bestaand-virus&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Hoe idioot wil je het hebben? En nee, dat was geen grapje: Hoe idioot wil je het hebben? Want hoe idioot ook, op dergelijke sites wordt je op je wenken bediend.

Maar goed, terug naar Door Frankema, want van haar was die idiote oproep in 2013. Volgens haar eigen zeggen was ze de grondlegger van de “Vaccin Vrij” website: https://www.vaccinvrij.nl/

Een hele website vol met “info” die het gemoed van kersverse ouders voedt met onzin. Gevaarlijke onzin ook.

Even de duidelijkheid voor iedereen:

Sinds er wereldwijd wordt ingeënt zijn gevaarlijke (kinder) ziektes met succes bestreden. De enige plekken waar dergelijke ziektes nu nog de kop op steekt, zijn juist die plekken waar NIET is ingeënt.

Wat ook niemand van die droeftoeters lijkt te beseffen is dat ze met niet vaccineren niet alleen de gezondheid van hun eigen kroost op het spel zetten, maar ook die van anderen.

Of dan de fabel die maar niet wil uitsterven, dat kinderen van vaccinaties verlamd kunnen raken of zelfs autisme kunnen oplopen. Geachte paranoïde ouder: Doe u huiswerk! Als u het voor elkaar hebt gekregen een kind te krijgen, ben u vast ook in staat wel een beetje huiswerk te doen zonder in de valkuilen van mensen als Frankema te trappen.

Dat andere kinderen kinderziektes zonder problemen doorstaan maakt dergelijke ziektes niet minder gevaarlijk. Zeker niet wanneer er een hele epidemie uitbreekt dankzij heikneuters als u, die bedacht hebben dat niet vaccineren wel zo slim was. Uw kinderen mogen dan goed door dergelijke ziektes komen, die van anderen wellicht niet. Mede mogelijk gemaakt door U. Gefeliciteerd!

Besluiten niet te vaccineren betekent niet alleen besluiten uw eigen kinderen aan onnodig risico bloot te stellen, maar ook die van anderen. Schaam je!

Overigens, voor iedere malloot, en zelfs door mij zo gevonden: https://www.lareb.nl/nl/

De bekende, onbekende en gemelde bijwerkingen van zowat alles wat u maar kan slikken of spuiten is hier gewoon te vinden.

Zo, op naar het volgende waar ik me aan kan ergeren maar weer….

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x