Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Complotidioten

Er werd al jarenlang voor gewaarschuwd dat de invloed van complotsites verder reikt dan menigeen dacht. En nu is het dan zover, de digitale pest is uitgebroken en letterlijk alles wat met Corona heeft te maken is niet te vertrouwen. En het wordt massaal als zoete koek geslikt.

Mensen vallen bij bosjes met zuurstoftekort en een hersenbeschadiging neer door mondkapjes. Uiteraard zijn die wegwerpdingen in staat je de zuurstof te ontnemen en loop je er dus ook permanente hersenbeschadiging door op. Maar natuurlijk… Gebaseerd op een wel heel sterk stukje onderzoek door een zichzelf medical doctor noemende idioot. Het onderzoek ziet er indrukwekkend uit, maar klopt van geen kanten. De mevrouw die zichzelf medical doctor noemt , blijkt dat vervolgens ook niet eens te zijn. Dezelfde mevrouw, Colleen Hubert, heeft een zelfde soort “onderzoek” gepubliceerd waarin ze doodleuk tot de conclusie komt dat Covid-19 geen virus is, maar een gebrek aan voedingsstoffen, en is ze verder wars van reguliere medische zorg. Ze moet er zelfs niks van hebben. Alles gaat vanzelf over, of kan op oude natuurwijze genezen worden.

En het gaat er in als zoete koek. Ondertussen is er wel het bezwaar dat mondkapjes niet in staat zijn het virus te filteren, maar dan wel zuurstof kan filteren en zo zuurstoftekort veroorzaakt? De logica ontgaat mij in ieder geval. We ademen niet eens zuurstof, maar lucht. En daar is maar zo’n 21% zuurstof in aanwezig. De enigen met een hersenbeschadiging zijn de malloten die dergelijke onzin maar door blijven pushen. Mondkapjes zijn zo lek als een mandje en of ze dan ook erg effectief zijn valt wel te betwijfelen. Maar in een tijd dat alle beetjes kunnen helpen zijn ze alleen maar vervelend, niks meer…

De kruistocht tegen mondkapjes is zoals het eigenlijk gaat met alles uit de kokers van de geijkte complotidioten. Het lijkt allemaal, nou ja, bijna allemaal, zo goed onderbouwd, het klinkt logisch en dus zal het dan wel waar zijn. Maar dat is het geraffineerde..  Er klopt geen donder van. En sneu genoeg, is dat ook zo door te prikken, want alle betrouwbare informatie is toch voor iedereen te vinden.

Maar nee. Dergelijke informatie is afkomstig van echte wetenschappers, mensen die verstand van zaken hebben en die kunnen we uiteraard niet vertrouwen. Wahaaant…. Die werken ALLEMAAL voor de zogenaamde deep state, cabal, new world order en elite (ben ik nog wat vergeten?).

Evenals de reguliere media. Je kan ze niet vertrouwen, die boeffies..

Kortom, heel handig opgezet. De onzin wordt door je strot gepusht, en de echte informatie mag je niet vertrouwen.

Nee hoor. Het is natuurlijk veel logischer dat Corona geen virus is, of gewoon een verkoudheidje, of virussen bestaan gewoon helemaal niet. Het ligt natuurlijk ook voor de hand dat een vaccin alleen bedoeld is de mensheid te decimeren, de farmaceutische industrie aan gigantische winsten te helpen, mensen vol te spuiten met microchips. Onder leiding van een elite die zich op iedere denkbare manier aan kinderen tegoed doet,verkracht, hun bloed drinkt om jong te blijven en daarna aan stukken te snijden. En ja, dit wordt echt geloofd.

Er is geen pandemie, we worden allemaal voor de gek gehouden, en ga je niet mee in de waanzin, dan ben JIJ niet goed bij je hoofd. Tja…

Neem je de Coronamaatregelen serieus, dan ben je ook niet goed wijs. Anderhalve meter is nergens voor nodig, daar moet je tegen in opstand komen. Liefst met zoveel hossende mensen tegen elkaar geplakt als mogelijk op het Malieveld. Dat maakt echt zin, want Corona? Dat stelt niks voor. Tot je het oploopt natuurlijk, want dan is het toch ineens verdomd vervelend.

Ow, wacht.. Corona bestaat niet. Mensen die er aan zijn overleden zijn simpelweg overleden aan griep, en Corona krijgt de schuld. Sterker nog, niemand heeft ooit het virus kunnen aantonen. Dat deze bewering wel heel simpel is te ontkrachten, ontgaat menigeen. De afbeeldingen van het virus, hoe het in elkaar zit, en alles wat je er maar over wil weten is zo te vinden. Ow, wacht. De belangrijkste regel treedt weer in werking: Al dat soort informatie is afkomstig van echte wetenschappers, en die kunnen we uiteraard niet vertrouwen.

Ziekenhuizen lopen niet vol met Coronapatiënten. Hoax! We worden voor de gek gehouden. Alle zorgmedewerkers zitten in het complot. Er is geen Corona.

We kunnen met zijn allen met een gerust hart op vakantie, feest vieren en iedereen die we tegen komen knuffelen, of aflebberen desnoods, want er niks aan de hand.

Voor die mensen die nog wel een paar werkende hersencellen hebben overgehouden na het dragen van dodelijke mondkapjes: We zitten midden in een pandemie met een virus die dan wel niet zo heel dodelijk is, maar het zal jou, of iemand die je na staat, toch maar net treffen hé.

Maatregelen zijn, hoe vervelend ook, toch nodig. Of alle maatregelen nu echt even doeltreffend of logisch zijn, valt soms over te steggelen. En zoals het echte Nederlanders betaamd, gebeurd dat uiteraard ook. En dus blijven we massaal niet thuis, zoals dat echt even nodig is. Gaan we ook weer massaal op vakantie, want tja, van thuis zitten word je ook niet vrolijk. En is afstand houden ook onzin, want natuurlijk kan jij niet besmet worden. Da’s voor andere pechvogels.

We hebben helemaal geen complotidioten nodig eigenlijk. Het gaat zo toch ook al prima.

 

 

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x