Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Telefoonterreur

Het Universitair Medisch Centrum Groningen, het UMCG dus, wordt platgebeld. Niet door bezorgde patiënten, of zelfs maar reguliere bellers. Nee, ditmaal door wereldvreemde wappies die het er niet mee eens zijn dat asociale sujetten met corona onder de leden gedwongen kunnen worden opgenomen in het pittoreske Groningen.

Het UMCG werd hiermee ook opgezadeld dankzij de aparte afdeling voor het behandelen van TBC. Niet een detail die de doorsnee wappie ook maar iets interesseert overigens.

Een Haagse beslissing met gevolgen voor het UMCG. Niet alleen kan het uitschot met een coronabesmetting verplicht worden opgenomen in Groningen.  Want uitschot ben je wel als je met corona onder de leden bewust risico’s neemt met de gezondheid van anderen. Maar ook met als gevolg dat wappend Nederland schijnbaar onder het thuiswerken door, of gewoon uit verveling, massaal de hersencellen heeft gecombineerd om de telefoon te pakken en het UMCG maar eens te bellen om de daar de toevallig dienstdoende telefoniste maar eens verrot te schelden.

Zo, dat lucht op zeg!

Een jaar terug stond half Nederland nog schijnheilig te klappen voor de overwerkte mensen in de zorg, nu kunnen ze amper nog veilig over straat. Toen indertijd een enquête werd gehouden met de vraag of men dan ook financieel bereid was iets bij te dragen aan de hardwerkende mensen in de zorg, was de uitkomst zo als je kan verwachten in Nederland. Nee, amper iemand wilde dat wel.

Nu, een jaar later, blijkt corona niet alleen funest voor de longen, maar ook voor de verstandelijke vermogens van een hoop “medelanders”.  Iets wat al symptomen geeft voor zelfs ook maar rechtstreeks in aanraking te komen met het virus. Wat maar weer bewijst hoe gevaarlijk het virus is.

Het UMCG mag zich nu dus verheugen op de interesse van deze groep wappies met een hoop degelijke en feitelijke onderbouwing in de vorm van scheldkanonnades. Net als je toch begint te hopen dat het uiten van de verstandelijke beperkingen van deze groep nu toch wel zijn grenzen zal bereiken, word je toch weer verrast.

Even voor alle duidelijkheid voor de wappies onder ons: Het UMCG is door de Haagse dames & heren aangewezen hiervoor, en heeft daar verder geen aandeel in.

Da’s best Jip en Janneke taal, toch?

 

https://www.umcg.nl/w/wanneer-kan-iemand-met-corona-gedwongen-worden-opgenomen-
https://www.ad.nl/binnenland/ziekenhuis-groningen-in-shock-door-telefoonbom-complotdenkers-telefoniste-ontdaan-naar-huis~a3d1ec72/

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x