Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Martin Vrijland, het orakel

Martin Vrijland, ofwel gewoon Martin Alberda, ziet zichzelf als hét orakel van Nederland. Met een frisse dosis antipathie tegen de rest van complottend Nederland, gaat Martin de strijd aan tegen eigenlijk alles met artikelen die voornamelijk maar over één ding gaan: Martin Vrijland

Ooit beste vrienden met Micha Kat, totdat beide ego’s bonje kregen om geld. Beiden gingen hun eigen weg, vinden de rest van de alternatieve media maar niks, en zien zichzelf als de meest betrouwbare bron voor nieuws en informatie die er is te vinden.  In een ellenlang stuk over zichzelf gaat Martin helemaal los. Een “beetje” overdrijven over bezoekers en leden kan de man niet worden ontzegd. Duidelijk is ook dat Martin zichzelf ziet als hét orakel in Nederland, en de rest van complottend Nederland niks meer is dan “controlled opposition”, onder controle door en/of betaald door de Nederlandse staat. Martin weet het allemaal, en zal het u wel even glashelder vertellen en voorspellen.

En voorspellen doet Martin. Aan de lopende band zelfs. Zo heeft Martin ook de huidige pandemie voorspeld. In 2014 zelfs al. Dat de mensheid altijd al werd geplaagd door epidemieën en pandemieën weerhoudt Martin er duidelijk niet van om de eer op te strijken voor de voorspelling. Evenmin het feit dat virologen al decennia lang waarschuwen dat pandemieën zonder waarschuwing vooraf toeslaan en het eigenlijk een kwestie van tijd was dat het weer gebeurde. Niks daarvan, Martin wist als enige dat het zou kunnen gebeuren.

Ook heeft Martin in April 2020 al voorspeld dat het virus zou muteren. Althans, dat de bevolking wijs zou worden gemaakt dat het Covid virus zou muteren, want Martin vindt een muterend virus maar raar, en ziet er meer een propagandavirus in. Perfect om de bevolking bang te maken en zo een, uiteraard, giftig vaccin te pushen.

Martin wist het allemaal al.

Wellicht kon iedereen ook wel weten dat er mutaties aan zaten te komen, want dat is nou eenmaal wat een virus doet. Onder andere de reden dat er ieder jaar een ander Griepvaccin is. Ook de voorlaatste pandemie, de Spaanse Griep, kwam in drie golven. Van de eerste raakten mensen ook niet echt onder de indruk en het leek er zelfs even op dat het daarbij bleef. Tot de tweede golf genadeloos toesloeg en mensen binnen dagen, soms zelf in uren, wist te doden. De derde golf was evenwel maar mild en kort, en was ook de laatste. Lees de geschiedenisboeken er maar op na.

Mutaties, dames en heren! Corona mag nu dan bij veel mensen niet zoveel indruk maken, maar kan binnen een paar ademteugen uw perceptie van een “ongevaarlijk” virus drastisch veranderen.

Van het voorspellend vermogen van Martin blijft ineens toch niet zoveel meer over. Eigenlijk niks zelfs. Iets voorspellen wat toch al stond te gebeuren telt niet echt en de draai die Martin er aan wil geven is maar voor een ding goed: Het verkopen van een prutsboek dat niemand hebben wil.

Wilt u weten waarom ik correcte voorspellingen doe, waarom ik voorzag dat de Q PsyOp aan Donald Trump gekoppeld moesten worden om zo het stigma ‘complotdenken’ groots op de kaart te zetten, waarom ik de huidige pandemie PsyOp voorzag, waarom ik de mutaties voorzag, waarom ik nog burgeroorlog in de VS voorzie en een Turkse inname van Europa? Lees dan mijn boek getiteld ‘Coronavirus covid-19 waar eindigt dit?’ en ontdek naast het master-script ook the way out.

Aldus Martin in bijna al zijn ego-strelende stukjes proza.

Meer corona-doden na vaccinaties? “Dat komt door de mutaties” yeah right

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x